Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daje tu a nie na erotycznym

dziwne uczucie ten orgazm

Polecane posty

Podaje definicję miłości. miłosc to patrzenie w czasie orgazmu w tą samą stronę chodzenie razem po zasiłek dla bezrobotnych i dzielenie się maszynką do golenia! :classic_cool:

Gość mala niedojjjrzala
odpowie mi ktoras? i juz nie przeszkadzam :):)

Gość pappi
cukru pudru za duzo ode mnie wymagasz w piatkową noc:P moja definicja milosci zmienia sie z dnia na dzien w mire potrzeb i oczekiwan:) kiedys myslalam ze milosc to zryw serca, ale mialam naście lat i bylam zakochana w szkolnym idnywidualiscie;) na studiach milosc utozsamialam z wiedzą i umijetnoscią sypania słów, ktorych oczekiwalam z rekawa.. potem, myslala m ze milosc to dojrzlosc i pokochalam zbyt "dorosłego".. dzis wiem, ze milosc to poczucie bezpieczenstwa, brak troski o jutro, przespane noce, sniadania na dywanie i kolacje na tarasie.., to przyspieszony rytm serca, gdy nie odbiera telefonu w długiej trasie, to szturchanie go w nocy gdy ma bezdech.. to wszytko to czego nie umiesz ubrac w słowa.., zeby to wyrazic..🌻

mala niedojjjrzala-droga kolezanko to orgazm możesz spać spokojnie. z czasem nauczysz się co robić by był intensywniejszy,ba i wielokrotny

pappi cukru pudru za duzo ode mnie wymagasz w piatkową noc Taki portal :P "bylam zakochana w szkolnym idnywidualiscie" A miał gitarę? Masz tu kwiatka pappi 🌼 :) No ale wracając jeszcze do orgazmów->czy brak może być podstawą do zakończenia związku?

każda miłość jest inna każdą inaczej się odczuwa przeżywa teraz masz miłość romantyczną czy będzie trwała i dojrzała wyjdzie w praniu :P;)

Gość dwadziescia lat minęło
jesli chodzi o orgazm, to jest cos dla mnie slodkiego...moge to porównac do ropuszczania sie czekolady w ustach i uczucia tej słodyczy...ale o wiele sielniejsze ;)

czy brak może być podstawą do zakończenia związku? mam odp serio czy nie:P wersja serio---jesli brak orgazmów jest problemem dla partnerów ,powodem do kłótni,nic się nie da zrobić by te orgazmy wróciły --tak moze być podstawą do rozstania jeśli brak orgazmów nie przeszkadza ---nie trzeba się rozstawać :P

Gość pappi
miał gitare, rozczochrne wlosy i "cierpiał" na kazdej przerwie, jak to artysta:) brak orgazmu moze byc powodem do zakonczenia związku nieformalnego.. z małzenstwem i rozwodem gorzej:) bo jesli mąż sie stara a mu nie wychodzi to sąd ma jasny pogląd- wina obojga.. natomiast jesli juz nie próbuje nawet to mozesz walczyc o swoje:) wiecej info udzielam od pon do pt w godz pracy:P

pappi:D

Gość pappi
mnie taka kostka czekolady przesładza i robi mi sie niedobrze i mdło;) złe porównanie.. malo uniwersalne:P

jedna kostka?:(:P to moja wersja była:classic_cool: możesz też w miejsce czekolady dać np. kotleta mielonego, jeśli lubisz :classic_cool::D

Gość pappi
hahhahahahahahahhahahahahahhaha 🌼 za kotlet mielony:D

Sami-->ale asekuracja! :P Swoją drogą czy w historii zdażyły się pozwy ze wskazaniem tego? Ciekawe... "miał gitare, rozczochrne wlosy i "cierpiał" na kazdej przerwie, jak to artysta" :D "bo jesli mąż sie stara a mu nie wychodzi to sąd ma jasny pogląd- wina obojga.." Nie jestem pewna tego czy polskie sądownictwo w swojej historii ma w ogóle na koncie winę spowodowaną za rozpad małżeństwa przez orgazm... znaczy się jego brak :P papi-->masz czarny nick? :P

dzięki za kwiatka:D idę spać, bo trzeba rano wstać:O branoc, dużo orgazmów na noc:P

Gość pappi
nie mam ale jesli to konieczne to sie zaczernie zaraz:P polskie sadownictwo zna takie przypadki.. nawet nie wiecie jakie straszne historie zna sąd rozpoznający sprawy rozwodowe.. az mi sie nie che przytaczac, bo to obrzydliwe..

Czy ja znam takie przypadki? KAŻDY zna:) A niby te wszystkie nowe związki facetów w średnim wieku, którzy porzucają swoje żony aby związać się z dającą lepszy orgazm dwudziestoparolatka - to co to jest jak nie porzucenie z powodu braku małżeńskiego orgazmu? :) Albo kobiety porzucające "na kilka nocy" mężów nie dających orgazmu, żeby go dostać od młodego ciacha albo przeciętnego cudzoziemca będąc na urlopie za granicą? :) Brak orgazmu przyczyną rozpadu więzi. Karajmy za brak orgazmu! :p

myslę ze brak orgazmu może być powodem do rozwodu zmyka dzięwczęta i pamietajcie zawsze by mieć w szufladzie żelowego przyjaciela,jak facet nie może --on pomoże :classic_cool: :P

pappi nie mam ale jesli to konieczne to sie zaczernie zaraz Niekonieczne. Szukanie dziury w całym KAŻDY zna Ok, takie każdy zna... Więc, gdy w pozwie jest "rozpad więzi" ma się na myśli brak orgazmu? :P "Karajmy za brak orgazmu!" Za późno już na tak radykalne postulaty! Ale na marginesie możesz napisać jakie kary byś tu zasądził :D Sami "pamietajcie zawsze by mieć w szufladzie żelowego przyjaciela,jak facet nie może --on pomoże" Ile to kobieta musi mieć gadżetów w szufladzie wg Twojej Sami teorii :P A tymczasem dobranoc 🖐️ :)