Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oweiruwoeriueoruowe

czy na serio odrzuciłybyście faceta który ubrał sandały do skarpet?

Polecane posty

Gość różne rzeczy sie dzieja
Jeśli o mnie chodzi,to nie lubię jak młody chłopak ma gołe stopy ani jak nosi odkryte buty,no chyba że na plaży.Męskie stopy są nieładne moim zdaniem i faceci nie powinni ich pokazywać. mój facet nie ma brzydkich stóp....co do faceta w japonkach rzeczywiście to by było dziwne :D czy mój ma sandały wgl ...chyba nawet nie skoro przez tak długi okres czasu tego nie zauwazyłam :P

Gość a ja bym tak nie tragizowala
Miłość jest ślepa :O Ale może źle się wyraziłam,może one same w sobie nie są brzydkie,tylko faceci wg mnie niefajnie wyglądają z gołymi stopami

Gość danusik
Kremator mody napisał : Mimo mojego wykształcenia (pseudonim) oraz innych profesji - stylisty, couchera, nie mogę zrozumieć niechęci do połączenia skarpet z sandałami. K**WA, jak ktoś ma grzybicę paznokci, albo poharatane nogi, żylaki a chce trochę ukojenia to co? W adidasach zapie**alać? Przewiewne bawełniane skarpety + sandały, czad. Mnie wk**wia jak widzę tych frajerów z sandałami i niedomytymi, przepoconymi i j**iącymi nogami; wiesz, że są, zanim wpadną w zasięg wzroku. : hahaha uśmiałam się , dobrze napisane jeszcze dodam że jakby tak ubrał skarpetki jakis idol z tv to byście powiedziały ze jest ekscentrykiem , prowokatorem i inne takie bzdety

hehe dobry komentarz ten powyżej :) a teraz jest taka moda, że mężczyźni noszą sandały i skarpetki ;) oto dowód: http://2.bp.blogspot.com/_V4w18ZWaPas/SQFqegrs7CI/AAAAAAAAB1c/5NVjKnfzzKE/s400/Socks+and+Sandals+Catwalk-01.jpg http://4.bp.blogspot.com/_V4w18ZWaPas/SQFqfN2kK1I/AAAAAAAAB1s/dBUFPz4HdrY/s400/Socks+and+Sandals+Catwalk-03.jpg ;)

Gość licencjatka_ona
zalezy jeszcze jakie sandały :P jesli sportowe, a skarpetki białe i krótkie, to jeszcze ujdzie, ale jesli koles ma skorzane sandały, niczym po tacie albo dziadku.... to nawet moze byc bez skarpetek a u mnie i tak jest skreślony ;)

Gość tylko brudasy
noszą skarpety do sandałów, nie brudzą im się wtedy za bardzo stopy i wieczorem nie muszą sie kąpać

Gość zeneko
a ja sram na modę , chodze sobie jak chcę

Gość nieznany
kogo kurwa moda obchodzi? :D chyba zaczne specjalnie nosic sandaly i skarpety, zeby takie pustaki na dystans trzymac :D

Gość są inne rzeczy ważniejsze
nie miałoby to dla mnie najmniejszego znaczenia. Uważam za zupełnie normalne, że facet założy skarpetki i sandały. Co, ma sobie nogi obcierać w samych sandałach? Mało razy was buty poobcierały? Pewnie, że jakieś znaczne różnice typu białe skarpety, czarne sandały nie są oznaką dobrego gustu, ale nie przesadzajcie dziewczyny.

to jak ubieraja skarpetki to niech ubiora normalne, zakryte buty skoro im tak zimno. sandaly sa po to, zeby chodzic z golymi nogami.

Gość groteski
grzęsicie jak kury na zrzędach w kurniku i tylko bla, bla, bla ... ale tak naprawdę powiedźcie , gdzie i która z Was widziała w realu faceta w klapkach albo w innych sandałach ? łazicie po sklepach to dajcie namiary , gdzie normalny facet mógłby klapki na lato kupić, co chwilę spoglądam na Allegro i nawet na Allegro klapków dla FACETÓW nie ma :( skoro oskarżasz kobieto to przynajmniej miej podstawy albo daj podstawy do oskarżania , chociać podaj linki do tych rzymianek dla facetów , proszę :)

Gość nieznany
za 5 lat bedzie moda n aulicach taka, ze bedzie sie w skarpetach i sandalach chodzic, wtedy idiotki beda skreslac facetow za chodzenie w sandalach bez skarpet

Gość groteski
sprawa polega na tym, że kobiety nas facetów obwiniają za to, że przemysł obuwniczy nic nie robi aby nadąrzyć za modą obuwniczą i dla kobiet produkują tysiące rozwiązań w sensie 'klapek' formatów i rzymianek a dla facetów ciągle to samo, czyli NIC a rzymianki są i tak męskim obuwiem tak samo jak krawat i kobiety to wszystko facetom normalnie ukradły , więc co teraz mają faceci na siebie założyć ? SKARPETY ?

Gość SS Viking
Ale bzdura................:), skreslic totalnie kogos bo ktos przyszedl na randke w sandalach hahahahahahah, cos chyba z inteligencja nie tak:) Bedziesz sie zakochiwac w tym co on ubiera czy tez w jego sercu i osobowosci?????????????hahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa A sprawdzilas chociaz metki, moze te sandaly byly od Armaniego? Jaka szkoda tyle kasy przeszlo kolo nosa, juz nie mowiac o skarpetach:)

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
wlasnie wam pokazalam ze są i buty dla facetow :D jedna lska chciala linki- wiec podałam i udowodnilam ze takie buty są :D

Gość groteski
może i pokazałaś dla facetów buty ale nawet znana firma Chełmek takich butów dla facetów po powodzi nie uszyje, czyli dla facetów NIC nie ma lub pozostaje import śmierdziuchów z Chin :(

Gość modna dama
W tym roku podobno skarpety do sandałów są trendy:)

Gość groteski
generalnie jestem przeciw zakładaniu skarpet do klapek albo innych rzymianek ale gdzie kupić klapki albo rzymianki ma facet skoro przemysłu brak i rzemieślników podatki wykończyły , no gdzie kupić klapki ? ?

Gość phiiiii
no to zależy w co by te sandały ubrał. Bo jak w gustowny szaliczek to może bym pomyślała, ale jak w dresy to już na pewno bym go skreśliła.

Gość izabelko teraz nie musisz mieć
konta na all, żeby coś kupić, ale tylko w opcji kup teraz, licytować nie możesz niestety.

Gość lalailalal
Nie, dla mnie takie glupoty sie nie licza. Moj maz jest przystojny i wysoki, ale za grosz nie przywiazuje uwagi do ubran, czesto mu sie zdarza zalozyc sandaly do skarpet i gdzies szybko jechac. Na wazniejsze wyjscia ja mu mowie jak ma sie ubrac, a on sie slucha i cieszy, ze sam nie musi wybierac, bo nie lubi. I co, powinnam go zostawic bo sie nie zna na modzie? Dla mnie nawet lepiej, bo nie cierpie typow, ktrorzy spedzaja w lazience wiecej czasu niz ja i do tego wydaja majatek na ubrania i buty. Dla mnie to niemeskie.

Gość jak to ludzie
potrafią być niewolnikami takich pierdół. To tylko świadczy o słabości kondycji ludzkiej. Ot, od tysiącleci budowaliśmy cywilizację i do czego doszliśmy? Do takich bzdetnych uprzedzeń, że czasem wyć chce się na małostkowość i ciasne móżdżki gatunku homo sapiens.....

Gość zniesmaczonaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jestem kobieta, ale po przeczytaniu tych komentarzy mysle, ze wiekszosc z was to glupie idiotki. Liczy sie czy facet jest dobrym czlowiekiem , a nie czy zalozyl skarpety do sandalow. Wspolczuje waszym przyszlym facetom, chyba ze znajdziecie sobie takich samych pustakow jakimi wy jestescie.

Gość tandetne te japonki
z primarka, a ty skoncz reklamowac ten szajs. Primark/Pennys to najtansze sklepy na wyspach, te sandaly kosztuja tam pewnie 5 euro