Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondineczka

Chora miłość???

Polecane posty

Gość blondineczka

Prosze Was bardzo o pomoc !!! Postaram sie wszystko opisać nakrócej jak sie tylko da.Jestem rozwódka z dzieckiem - mieszkam w Uk,studiuje inżynirie oprogramowania (BIT) i niestety jestem jedna z nilicznych dziewczyn na kierunku. jestem w zwiazku na odległosc- mój facet mieszka w Niemczech i jest strasznie zazdrosny o moich kolegów z Uni. Ale zmierzam do tego ze moja mama ma zamiar przyjechac mnie odwiedzic i jeden z koegow ma ja odebrac z lotniska bo wychodzi to znacznie taniej niz pociag. jestem załamana bo usłyszalam ze jest bardzo przeciwny temu- po czym powiedzialam ze niechce "narażać "naszego związku i pojade pociagiem a on do mnie ze już naraziłam !!! ( nawet przepłacając o 50 funtów) a on do mnie " potem sms- temat odhaczony i nie rozmawiam już na ten temat" ......to chyba przykład chorej zazdrosci - błagam Was poradzcie cos !!!!

Chory koleś, sorry... :O Kompleksy wychodzą z niego jak nie wiem co :O Kiedyś Cię ubezwłasnowolni, ratuj się póki możesz...

Gość blondineczka
Co mam zrobic ? pomocyyyyyy

Gość blondineczka
powiedzial mi ze mi ufa ...ale że wkońcu ja "polece " na którąś" dobroć moijego kolegi i sie zakocham :-( powaliło mnie to na kolana poprostu.....kocham go ze wszystkich sił ale on chyba tego nie docenia

Tak, tak... powiedział... Czyny mówią głośniej niż słowa... Uciekaj, demon zazdrości zniszczy Ci życie :(

z racji tego, iż jest to związek na odleglość (pewnie widujecie sie co pare miesiecy?? ) jest to ciezka sprawa

Gość blondineczka
Joko...widzimy sie raz na miesiac- ale są codziennie setki sms i telefonów do mnie. Ogólnie jest mi cieżko ale go kocham dlatego chce walczyć o ot uczucie, jedynie co spedzamy ze soba dłużej czasu to tylko Swieta przez cały rok....co mam zrobićdoradzcie mi cos?

Albo będziecie razem przez cały czas, co jak na mój gust i tak nie gwarantuje braku chorej zazdrości... I tak będzie zazdrosny o każdego przedstawiciela płci przeciwnej... Albo on zwariuje pod wpływem swoich własnych kompleksów, graniczących z urojeniami... ;) Serio, to typ niereformowalny.

Gość blondineczka
czarne glany....prosze powoedz co ja mam zrobic? jak porozmwiac z nim na ten temat skoro dostaje sms typu jak powyzej....sytuacja bez wyjscia?

Wiem, że chcesz usłyszeć, że wszystko będzie super, że się ułoży, że mu przejdzie itp... Niestety, bazując na tym co w życiu przeszłam, widziałam etc.. mam przykrą wiadomość... Albo się z nim rozstaniesz, albo będziesz musiała poświęcić swoją wolność bezwzględnie. Wolność w każdym tego słowa znaczeniu :( Przykro mi, takie mam zdanie i obawiam się, że się nie mylę. Możesz rozmawiać, jasne, ale to i tak nic nie da :(

Gość blondineczka
czarne glany...co sugerujesz? ze on sie nie zmieni ? bedzie chcial mna rządzic? czuje ze mówisz dobrze imoja intuicja mi mówi że masz dużo racji w tym co piszesz