Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna_migotkaaaaaaaa

Chyba jestem skreślona....

Polecane posty

Ostatnio wpadł mi w oko pewien facet z ktorym mialam ochote na maly romans,(on ze mną z resztą tez)... ;) ale niestety po pijaku na imprezie widział jak łapał mnie za reke jego kolega (a ja bylam pijana i nie protestowałam...) i chyba przez taką akcje straciłam w jego oczach... dodam ze oboje są ode mnie starsi o 15 lat, mają żony i dzieci :P (i to nie jest prowokacja :P )

no to sobie przejebałam :( jak przy najblizszym spotkaniu bedzie nie ciekawie, to chyba skocze :P 🖐️

Gość Luidżi
jezeli bedzie chcial Cie przeleciec to nie jestes stracona

teoretycznie to chce, a przynajmniej chciał dopoki nie zobaczyl jak tamten łapie mnie za reke a ja nie protestuje... a teraz sobie pluje w brode dlaczego nie zareagowałam... :P ach to życie :P

Gość nie nie jestes skreslona
takiej glupiej szybko nie znajdzie :D zonaty facet, ktory pewnie ne raz na boki skakal ma wymagania co do zachowania potencjalnej kochanki wzgledem innych facetow ? :D

w sumie poza tym, żeby dziewczyna byla atrakcyjna, to chyba wymagań wiekszych nie ma :D Może i jestem głupia, ale chce sprobować seksu z kims starszym, doświadczonym... a nie tylko (tak jak miałam do tej pory) z prawiczkami ktorych musze sama wszystkiego uczyc.... :/

miała któraś z Was taki romans ze starszym ? :P wydało się, nie wydało ? Ide w poniedziałek troche dupą pokręcić, może znów bedzie tak jak przed tą feralną imprezą :D 🖐️

Łapał Cię za rękę? Jesteś pewna, że nie za pierś lub tyłeczek? Bo łapanie za rękę to jeszcze o niczym nie świadczy. Chyba jesteście przewrażliwieni, a szczególnie też żonaty facet (sic!). :P

Gość nieznany
stary pryk zonaty, dzieciaty skreslil cie bo trzymalas sie za reke z innym starym prykiem? :D i to nie jest prowokacja? :D

Gość nieznany
ale nie martw sie, myslisz ze go obchodzi ze ktos tam cos z toba? ruchnie cie z checia i tak, glowa do gory :D

moj potencjalny kochanek widział tylko za rękę...:P :p w sumie... jesli tylko sobie nie dopowiedział że dałąm tamtemu (a nie dałam!) to bedzie wszystko ok :P ale wlasnie problem jest w tym, co zrobic jesli on tak mysli i moj chytry plan na romans nie wypali ? :(

nieznany.... :D ale sie usmiałam :D:D a co do prowokacji... powiem inaczej :P "opowieść troche naciągana", ale z ziarnkiem prawdy ;)

Ale chciałam żeby pomyślał że jestem porządną studentką.... :D

w sumie to nie wiem czy ma dzieci.... ale zone na pewno :D w kazdym badz razie masz racje :D po co na kochanke mu porzadna :d ważne że niezła dupa ze mnie, a on obecnie chyba przezywa kryzys "wieku średniego" :D (no moze przed wiekiem średnim...:P)

Gość ale jesteś zepsuta
wstydź się! Myślisz cipką a nie głową.

A puknij sie w łepek i przestań mi prawić morały :P poprzednicy podchodzili do tego ze śmiechem, ja sama napisałam, ze historyjka jest ostro przekolorowana wiec... :P Swoją drogą i tak długo obelg nie było :D

skoro widzial, ze inny cie zlapal tam i owdzie, to wie, ze jestes latwa i szybko ci obroci. Nastepnym razem idz na calosc, moze te stare pryki poleca na trojkacik: 2M + K ?? :P

Gość autorko to ze myslisz
cipka a nie głową to nie obelga tylko stwierdzenie faktu

huhuuuuuuuuuuuuu zaprosił mnie do siebie do domu- niby w sprawach służbowych... :D

Gość kiepska prowokacja
co za idiotka i kurwa, zeby dupy dawac zonatemu

nie ja pierwsza i nie ostatnia :classic_cool: 🖐️ moze dam moze nie:D