Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona.....................

CIĄŻA, ABORCJA, JEGO REAKACJA ..............

Polecane posty

Nie wiem, co myslec... Osttanio miałam fałszywy alarm, że jestem w ciąży, na szczęście póxniej się okazało, że jednak jest okay... Powiedziałam o tym mojemu chłopakowi, zanim dowiedziałam się, że to fałszywy alarm, a on na mój tekst ' kochanie, jestem w ciąży ' odpowiedział ' no zdarza się ' .. zamurowało mnie .. zapytałam, co zrobimy, odpowiedział, że byłby zadowolony, gdybym ją usunęła, bo nikt nie będę cierpiec... co o tym myślicie ...

achh, on ma 25 lat .

Gość licencjatka_ona
jesli mowił to na poważnie, to ja bym odeszła od niego...

Może to była taka jego pierwsza reakcja ,najlepiej jeśli ci na nim zależy pogadaj z nim na spokojnie i niech ci wyjasni czemu zaproponował ci skrobankę

szkoda, ze moja matka mnie nie usunęła, to przynajmniej nie miałabym teraz tego problemu

Gość ja to ja 37
zgadzam się z przedmówczynią, nieodpowiedzialny DUPEK...

Gość ja to ja 37
tzn. odeszłabym od niego

mówił to całkowicie poważnie, ja mam 17 lat, ale nie dyskwalifikujcie mnie z tytułu wieku, nie jestem, jak wszystkie nastolatki, powiedzmy, że ... bardzo podobna w stylu bycia, ubieraniu i tak dalej do audrey hepburn ..

kiedy mu powiedzialam, ze tym chce ratowac swoją dupę, to odpowiedział mi, że chyba moją i moją przyszłą karierę ..

Gość ureueeee
''nie jestem, jak wszystkie nastolatki, powiedzmy, że ... bardzo podobna w stylu bycia, ubieraniu i tak dalej do audrey hepburn ..''------> i już po takim gadaniu stwierdzam, że jednak jesteś jak wszystkie nastolatki :classic_cool:

to masz jednak problem, bo nie jestem, nie jestem dziewczyną z klubu disco, tylko raczej z pięciogwiazdkowych restauracjii z rodzicami . nie ten poziom, kochanie . aa temat nie dotyczy tego, kim jestem, a uwierz, że znają mnie, tylko tego, o czym napisałam ..

Gość ja to ja 37
oszczędz sobie stresów i zabezpiecz się przed ciążą... pozdr

Gość ureueeee
o tak, każdej nastolatce wydaje się (typowe u 15-19), że jest inna niż wszystkie, ale tylko się wydaje, tak naprawdę wszystkie jesteście takie same :classic_cool:

Gość fgjhyt
jesteś zwykła puszczalską gówniarą. do audrey to ci tak daleko że widzisz ją jako mały punkt. która 17 latka puszcza sie z 25 latkiem? musisz mieć nasrane w glowie jak mało kto, bo przynajmniej twoje nastolatki sie puszczają z równolatkami. ty jestes zwykła młodocianą kurewką, lolitą, stara maleńką, weroniką rosati. dla mnie w wieku 17 lat 25 latek to był "pan" ah te dzisiejsze małolaty. gówno w głowie dosłownie gówno

Gość fgjhyt
o proszę z 5gw hoteli z RODZICAMI buahahaha . idź się wyrać na nocniczek do mamuni i tatunia. rozpuszczony bahor

Gość licencjatka_ona
łeeee jak masz 17 lat i chlopak rzucił ci takim tekstem, to olej to ;) myslalam ze masz co najmniej 23 (skoro chlopak 25) i ze planjecie slub itd itp :P

Gość fgjhyt
*wysrać :P puszczalska mała kurewka

Gość ureueeee
''młodocianą k**ewką, lolitą, stara maleńką, weroniką rosati'' -hm. podobają mi się te określenia :D

Gość ja to ja 37
nie przejmuj się tym gadaniem.... " kto jest bez winy niechaj pierwszy kamień rzuci..." patrzajcie ilu świętych na cafee....

Gość Panna_migotkaaaaaaaa
fgjhyt masz racje :P ja majac 17 lat uwazalam 25 latkow za "panów" i do glowy mi nie przyszlo nawet sie z takim umowic, a mowa pieprzyc sie i to jeszcze bez zabezpieczenia.

echh, jak zawsze, cóż, jaki kraj, tacy ludzie . a dzisiaj was żegnam, skarby, wydrapcie sobie nawzajem oczy pazurami, bo to potraficie najlepiej . no i oczywiście dziękuję wszystkim, którzy udzielili rady i się mądrze wypowiedzi, biorę tabletki, ale test mimo to wyszedł pozytywny, nawet one wariuję .

Gość ja to ja 37
... jeju jeju grono świętych się rozrasta.... :)

Gość matko bosko czestochosko
podobna do audrey hepburn? 5-cio gwiazdkowe hotele? osz koorva, nie dość, że puszczalska to jeszcze z wybujałą fantazją 🖐️

Gość ja to ja 37
.. zagubona... mądra z ciebie dziewczyna... pozdrawiam... ale moje oczy oszczędzę i znikam... paaaaaa

a moja kobieta mając 16 lat pierwsza do mnie zagadała, po miesiącu byliśmy na "ty" a miałem 26 lat jak się poznaliśmy. Nie mówcie że 8 lat czy 10 to tak strasznie dużo.

marna prowo ale jak nie-jest taki lekarz jak ginekolog i jego się zapytaj jaka metoda będzie najlepsza dla ciebie. a jak ktoś się nie zabezpiecza a potem pojawia się ciąża a wraz z nią wielki płacz-trudno,wtedy mówi się ''życie'' i ponosi konsekwencje za swoje zachowanie.

Gość ja to ja 37
nie widzę nic złego w zachowaniu autorki, sama w wieku 15 lat obciągałam łysiejącym, podstarzałym znajomym mojego ojczulka, uwielbiam smakować męskich włosów łonowych, ale niestety 'tam' też już łysieli :(

KASIEŃKAA__ - umiesz czytac .? to miło . ja biore przykład z jednej z niewielu mądrych osób tu i również znikam .

Gość Panna_migotkaaaaaaaa
Ada$ moze i nie duzo, zalezy w jakim wieku. jesli dziewczyna ma 16 a chlopak 26 to jest moim zdaniem naprawdę duzo. ale jesli dziewczyna ma 26, a facet 36 to juz nie ma takiej tragedii :P nie wiem czy potrafilabym zwiazac sie z facetem o 10 lat starszym (o 5-7 na pewno zn chciałabym); ale jak juz pisałam w innym poście, ochote mam na romans z 15 (a moze nawet 20) lat starszym :D

takie różnice nie są wcale takie straszne. Co prawda czasem głupio się czuje, mam 32 lata a moja 22 i czasem pytają kim dla siebie jesteśmy. A jak usłyszą że parą to zaraz jest tekst że żartujemy...a już wogóle jak się dowiadują że mamy dziecko... Mnie się kiedyś dostało od niemilego pana że podrywam małolaty. Co tyczyło się mojej kobiety. Przez tego pana straciłem pracę.