Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lag4321

Czy dam radę sama udekorować kościoł?

Polecane posty

Gość lag4321

jestem ciekawa czy jest róznica w cenie jesli w wlasnym zakresie udekoruje się kosciol i sale weselną... mamy zamiar zakupic na allegro potrzebne do tego rzeczy ślub za rok ale powoli kupujemy balony 300sztuk koszt jakies 30zł (,mamy do tego pompkę,) taśme zeby te balony na czymś umocować koszt 20zł , balon duży strzelający koszt jakies 40zł,no i kwiaty - mam zamiar posadzic w ogrodzie róże jesli jest szansa ze wyrosną na czas to fajnie a jelsi nie to w lipcu sa piękne inne kwiaty ... po co mam płacici komus za robote jak mam grono znajomych , kuzynów, ciotek wujków którzy chętnie pomogą udekorowac i dmuchać balony...

Gość jeśli masz taka możliwość
to czemu nie. My żeśmy skromnie udekorowali salę, sztuczne kwiatki z bibuły zrobiła znajoma, balony kupiliśmy plus jakieś szarfy i wyglądało nieźle. Nasza sala wyglądała dosyć nowo i nie było problemu, bo zależy też jak wygląda sala, czy estetycznie czy cos trzeba przykryć. Tylko że to duzo roboty przed weselem więcej niż się wydaje i trzeba się z tym liczyć

Gość My też sami dekorowaliśmy
salę i kościół.Kupilismy kwiaty w kwiaciaciarni, jakieś szarfy, zawsze znajdzie się w rodzinie osoba która ma trochę talentu plastycznego i pomoże. U nas wyszło fajnie.Kośćiół nie był obwalony kwiatami tylko bardzo prosto. Koleżanka zapłaciła za wystrój kościoła rok temu 1000 zł. Moim zdaniem szkoda kasy.