Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosnietak

+ i - po randce.Bilans.

Polecane posty

Gość cosnietak

plusy: -fajna rozmowa -niezła zabawa -dobry kontaky -nienaganna fizjonomia:) minusy: -pomimo,że wciąż powtarzał ile to nie zarabia i jakie ma oszczędności,to ja płacilam,za siebie,chętnie pozwalał sobie stawiac.W efekcie ja wydałam 60 zł,on 14...ja jestem studentką.Nie zarabiam. -fizyczna zuchwałośc,kiedy zaczęliśmy się całowac,jego ręce chodzily wszędzie....było miło,ale nie na miejscu. -jawne erotyczne aluzje(koleś powtarza,że chce zwiazku,czegos trwałego ble ble ble a zachowuje się,jakby trafił na pannę do łóżka...nie trafil) -dziś wysłał mi smsa,że śnilo mu się,że się ze mną kochał... szczerze,zdyskredytowało go to w moich oczach.Co jest ze mną nie tak,że faceci chcą traktowac mnie jak zabawkę;(;(;(;(;(

Gość szaro-oka..
witaj... to nie z Toba cos nie tak tylko z tymi facetami.mowia to co chcemy slyszec tylko po to ,by zaciągnaąc nas do łozka.tyle.a jak juz trafi sie jakis naprawde fajny....to juz zajęty.. i wierz mi z Toba jest jak najbardziej ok :)

Gość tylko jedno z
Toba wg mnie nie w porzadku- uwazasz ze w Tobie wina. Ale tak- dla mnie ten Twoj porandkowy bilans jest na minus i to bardzo duzy jesli podchodzisz do tego faceta dlugodystansowo. Daj spokoj , te plusy ktore wymienilas to mozesz miec na pstrykniecie palcem u kazdego. Ten typ faceta tak ma. Widzisz ze jest nie tak a myslisz ze moze sie mylisz. Nie mylisz sie. Facet ktory podchodzi dlugodystansowo" nie sle kobiecie taich smsow. Wszystko po kolei O ile nie jest to obustronne fatalene zauroczenie to wszystko powinno byc po kolei- randka, spacerki, za raczke, buziaki, pocalunek, jakies slowne aluzje, podteksty mile a nie tak jak tu- lapy chodza, smsy takie ktore sle sie do kogos z kim laczy nas duuuuuzo wiecej. Typ beznadziejny jesli chcesz trwalego zwiazku. Na zabawe jak najbardziej. Ale to taka wiesz- ugryzc, przezuc i wypluc. A z tym placeniem to masakra tez - smiech mnie ogarnia. taki "dziany" a pozwala kobiecie za siebie placic. Wiesz, w sumie bedzie traktowal Cie tak jak na to pozwolisz. Nie reagujesz na lapy, smsy to co on a do stracenia. popapraniec. BILANS IN MINUS.WIELKI MINUS. gon go.WSZYTSKO nie tak

Gość ssppeedd
co tu napisac chłopak szczery jest:D:D ,opisuje co tam sie śniło wolala bys zeby napisal ze ,był w kosciele i zdrowaski odmawiał ,a z tym placeniem ,to takskneraa!!:D