Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipcia.

Ona kokietuje mojego chłopaka

Polecane posty

Gość hipcia.

Dziewczyna naszego wspólnego kolegi kokietuje mojego chłopaka. normalnie przy mnie się do niego podwala. prawi mu komplementy ..nieraz dzwoni do niego że np nie ma jej kto pomóc bo jej chłopak akurat nie może a ten jedzie oczywiscie do niej z pomoca do tego zawsze jest wystrojona w takie miniówki że ledwo zakrywają tyłek. np wczoraj spotkaliśmy się w czwórke to normalnie weszłam w ziemie... czarne rajstopy białe kozaki spódniczka to nie wiem czy miała z 15 cm do tego miała czarną bluzke obwieszona biżuterią zmalowana ... moj chlopak byl najwyrazniej zachwycony... wszyscy sie za nami gapili na ulicy ona wyglądałą jak ostatnia .....

Gość No no take sa najgorsze
Nastepnym razem dyskretnie skomentuj jej ubior.np zapytaj le cm ma jej miniowa,i powiedz,ze bys sie tak nie ubrala,bo byś sie bala,ze wezma ce za pierwsza lepsze a najwazniejsze to,ze balabys sie psychopatow,bo slyszalas,ze wlasnie napadli jakas laske itd. przytulaj sie czesto do niego,dawaj cmoki w jej obecnosci no szczery usmiech na buz.A jak zadzwoni kolejny raz z jakas pierdola to pojedz ty..Ciekawe jaka mine by miala jakby zobaczyła ciebie zamiast twojego faceta

Gość Luidżi
nie uwierze ze miala 15cm

Gość Nienawidze takich bab
No no take sa najgorsze - masz racje! Walcz o jego zainteresowanie.A co do spódniczek, skoro mu się podobają to rzuć hasło że też w takich zaczniesz chodzić skoro go to kręci, ciekawe czy bedzie wtedy taki zachwycony :P No i całuj go przytulaj praw komplementy, a jak ta zadzwoni po pomoc, to ( wcześniej, dużo wcześniej coś wymyśl, żebyś gotowa była) powiedz że w tym momencie ty go bardzo potrzebujesz :P Nie daj się takiej ***** Trzymam za ciebie kciuki :* A facet jak to facet bedzie sie lampił na inną ale na pewno Cię kocha :) pozdrawiam :* I kopnij ją w tyłekkkkkkkkk i ode mnie również :D

Gość hipcia.
Nienawidze takich bab, wstydzę się chodzić w mini bo mam bardzo krzywe nogi i celulit :o

Gość Basia z dużymi Tzytzkami
:D

Następnym razem zmierz ją od góry do dołu i zapytaj czy wraca z zarobku albo czy dziś jej dyżur na autostradzie :D

Gość No no take sa najgorsze
Ale zawsze,mozesz ubrac jakas fajna,zwiewna sukienke

Gość Nienawidze takich bab
hipcia.- to wymyśl co innego, ubierz się ładnie, zwiewnie lekko dziewczęco :)

Gość powiedz jej
tak, Ty sluchaj zakladaj jeszcze krotsze kiecki to bedzie lepiej wygladac :-)