Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żołądkowa gorzka z miodem

Zakochałam się w swoim psychiatrze . . .

Polecane posty

Gość miód w uszu i pasieka
dobra navigator zmieniłam o tobie zdanie :( myślałam że jesteś miły a ty mnie skreślasz tylko dlatego że jestem orange :( 😭 okej. to nara :(

nie dam sie poderwać, wole twardo stać na gruncie:p:classic_cool:

on Cię nie skreśla dlatego,że jesteś orange tylko dlatego,że nie jesteś mną :classic_cool::D Axas,byleby ten grunt się nie załamał :P

milky, i pewnie pijesz tylko wodę źródlaną niegazowaną ? :) minimum 2,5 l dziennie :)

Gość czy milki wej to gej
czy dziewczyna?? a tuleja to gej czy już nie ? żartowałam Navigatorze, tak naprawdę to ja jestem chłopcem HAry 90 ... kojarzysz mnie ? 👄

milki wej to może i gej,ale milky way to już dziewczyna :) tu Leja,a to soczki i herbatka są nie wegetariańskie? :P mam ograniczać się tylko do wody? :P

tak, tylko woda :) najzdrowsza i w ogóle :):) jak chcesz byc zawzsze ładna to pij tylko wodę :)

o przepraszam,ale sok z marchwi też jest bardzo zdrowy..:P i na cerę dobry :) a jestem ladna i bez tego :classic_cool:

sok z marchewki ok, ale nie z butelki czy kartonu, bo są w nich jakieś barwniki itp. i już się tym trujesz :)

może sprostujmy,nie jem mięsa ze względu na zwierzęta a nie zdrowie :) dopuszczam do swojej diety tak obrzydliwe rzeczy jak oranżady czy chipsy :classic_cool: wprawdzie to drugie rzadko spożywam,tak raz na miesiąc :P

milky - to zdaniem navigatora jesteś nienormalna :D

milka, a jak byś była meega głodna ?? :) nie zjadłabyś takiej pieczeni, takiej szynki, hmmm ?? :):)

no i dobrze,po co się oszukiwać,ja JESTEM NIENORMALNA i dobrze,żeby o tym wszyscy wiedzieli :D nie będe przypominać,bo i tak wiem swoje :classic_cool:

przypomnij, co Ci szkodzi :):) bo ja jakośnie umiem sobie przypomnieć :P powiedz kiedy to było chociaż :)

nie ,zapchałabym się wtedy makaronem :P:P dla mnie pieczeń to nie jedzenie,tylko zwłoki :( a na widok kiełbasy czy parówki bym siępożygała :O:P