Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona,,,,,

czy mam prawo do niepokoju?

Polecane posty

Gość zaniepokojona,,,,,

Już nakreślam sytuację, chciałabym poznać Waszą opinię na ten temat. Mianowicie sytuacja dot mojego faceta, a raczej nie jego tylkojednej laski która się koło niego kręci. Ta dziewczyna to koleżanka z uczelni, którą wcześniej znaliśmy ale tylko z widzenia. Mam wrażenie , że ona bezczelnie go wykorzystuje. Np. zakupy? biedna sama nie może zrobić tylko wyciąga mi faceta po zajęciach na zakupy, a zapomniałam dodać, że jest rozwódką i ma małe dziecko, i ciągle skarży się mu na swój los. że nie trafiła na takiego pożądnego faceta jak on. Coś jest nie tak to odrazu telefon do niego bo musi się pożalić,Jedna sytuacja, siedzę z nim w aucie pod jego uczelnią(byłam na zakupach i się spotkaliśmy) a ona dzwoni gdzie jest, bo chce się kawy napić żeby jej kupił. Sytuacji tego typujest dużo, trzeba ją zwieźć, podwieźć itp. A ona biedna.... Może jestem histeryczką , troszkę chaotycznie to wszystko napisałam, może to ja jestem wredna inie potrafię współczuć. a mój facet na całą sytuację, że on tylko pomaga jej a ja jestem zwyczajnie zazdrosna,

Rozumiem i jedyna rada,jaka sama się nasuwa, to "porozmawiaj z nim". Powiedz mu szczerze o swoich odczuciach, niech Cię wysłucha i jeżeli mu zależy na Tobie, postara się zmienić. Powodzenia!

Gość zaniepokojona,,,,
może ktoś wyraźi swoje zdanie???

Gość zaniepokojona,,,,
Ja rozmawiałam z nim, no to, ze niby jestem zazdrosna i tyle. Że wyolbrzymiam, np. wczoraj umówiliśmy się na spotaknie, a on był zajęty bo ona chciała coś tam kupić. Po fakcie przyznał rację przeprosił ale tak już nie raz było, a może jakieś ultimatum mu postawić

haha,ale sobie osla znalazla...on jest wykorzystywany...patrz ile jest kobiet samotnie wychowujacych dzieci i jakos sobie radza...a ona ewidentnie chce go odbic niestety

ultimatum moze byc takie,ze jak idzie z nia na zakupy,ot od razu ty sue dolaczysz i zrobisz wasze zakupy,zeby nie tracic czasu 2 razy..zobaczysz jak szybk sie skoncza te wspolne wypady :D

Gość zaniepokojona,,,,
też robiłam to w ten sposób, że zawsze z nim się zabierałam, tylko ja nie zawsze mogę, ale jak jestem ja to ona nawet o nic go nie prosi. Dokładnie znalazła sobie osła, tylko jemu nie mogę tego uświadomić

Kochana skombinuj jej numer tel i zadzwon i powiedz, ze sobie nie życzysz wydzwaniania do swojego mężczyzny. A ona wie o twoim istnieniu?

w każdym badz razie ja tak bym zrobiła od razu jakby jakaś siksa zaczęła się kręciś wokół mojego męża:)

Gość Ile placicie
Tak,masz prawo do niepokoju,poniewaz kazdy facet jest podatny na slowa,ze jest wspanialy,i wystarczy ze uslyszy to ze trzy razy i jest juz do dyspozycji innej,takie kute na cztery lapy chcace zlapac tatuska dla swojego bachora,dobrze wie jak ma ladnie mowic do faceta i jak grac,zeby go zdobyc. Radze Ci byc czujna,a najlepiej zakonczyc te luzne stosunki,sama mozesz sie z nia rozmowic,w koncu to Twoj facet i masz prawo a nawet obowiazek bronic swjego szczescia,a moim zdaniem nie ma na co czekac,poki jeszcze nie doszlo do tego,ze bedzie go wyrywac w srodku nocy mowiac,ze dziecko sie rozchorowalo i potrzebuje pomocy. Daj spokoj,w takich sprawach nie ma miejsca na sentymenty.

Gość zaniepokojona,,,,
ona zna mnie, wie o moim istnieniu. nie przeczę ładna jest.

Gość iloveya
rowniez uwazam ze masz powod do niepokoju bo zaden facet nie da z siebie zrobic takiego jelenia jesli laska mu sie nie podoba lub jesli go nie kreci i jesli czegos od niej nie chce. radze jakos szybko zareagowac bo moze sie zle to potoczyc oczywiscie dla Ciebie. a te rozwodki to takie cwaniary ze szok...lepiej od nich z daleka.

Gość zaniepokojona,,,,
potwierdziłyście moje przypuszczenia, ona dla mnie też jest b. miła. Często spotykają się też na uczelni bo jak wspominałam rtazem studiują, i np. ostatnio wyciągnęła go z zajęć, bo dostała okresu żeby jej podpaski kupić.

Gość zaniepokojona,,,,
On oczywiście uważa że ona nie robi z niego żadnego jelenia i go nie wykorzystuje. Tylko jej pomaga, bo zawsze kiedyś ona może pomóc jemu.

Gość komoda kornelia
o chryste !!!! i ty tak to spokojnie znosisz ??????????????? kobieto ta szmata się dostawia do twojego faceta, a on skoro jej ulega to chyba nie ma nic przeciwko temu Dziewczyno, albo ten pan ucina tą znajomość albo ty to zrób zanim cie nie upokorzą w chwili kiedy jako ostatnia się dowiesz o tym, że są razem Te dzieciate szmaty sporo zrobią, zeby dorwac faceta

Gość zaniepokojona....
ja wcale nie jestem spokojna, uwierzcie mi, ale dziś sprawę zakończę, mają zjazd są na uczelni, i oczywiście ona chce wracać do domu razem z nim, pojadę i powiem wprost wybieraj z kim chcesz wracać

Gość zaniepokojona....
Wkurwiają mnie tego typu rozwódki, bo leci z facetem do łóżka, a potem wpadka, szybko ślub, wesele, a po roku rozwód, bo to jednak nie to było. A potem chcą komuś zniszczyć życie

lepiej nie mow ze chcesz sie rozstawac a i nie mow ze ma wybierac.wez kobite na bok....powiedz jej ze jak chce faceta to niech sobie szuka np. w Las Vegas a niech sie odpierdoli od Twojego.faceta tez uporzadkuj.potrem na koniec powiedz mu ze jak bedzie sie z nia tak cackał to go olejesz i juz.

Gość Ile placicie
Ty jej najpierw powiedz,zeby sie odpierdolila od Twojego faceta w delikatny sposob,bo przez jej,,nieudolnosc zyciowa",nie macie czasu dla siebie.

Gość komoda kornelia
zapytaj sie swego pana czy lubi przechodzony towar z brakami Bo skoro młoda i już ma dziecko i już po rozwodzie to znaczy, ze coś z taką kretynką jest nie tak

Gość iloveya
dobry pomysl, jedz tam do niego i najwyzej wracajcie w 3...rob wszystko zeby nie bywali sam na sam...ona bedzie sie tak wkur***c ze wciaz ejstes ty ze szok...pocaluj go przy niej, niech ci mowi ze cie kocha, dotknij go tam jakos niby tajniacko, rzucaj mu rozne dwuznaczne spojrzenia, niech tamta pipa widzi ze nie ma szans...a przy okazji wez ja co chwile osmieszaj zeby sie jej odechcialo :d jak mnie wkurzaja takie glupie laski ;/ niech nie niszcza zycia innym!! ;/