Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noluuuuu

Nie wiem co robić

Polecane posty

Gość noluuuuu

Mam 15 lat, pokłóciłam się z matką. Tylko, że ja miałam rację. Kazała mi się spakować i wypier**lać. Co robić? Zamknęłam się w pokoju.

ja to słysze codziennie i jakoś jeszcze mieszkam :O chociaż mam już dosyć :(

Gość noluuuuu
Myślałam żeby uciec i by się przekonała jaka jest głupia. Ale ona by się nie przejeła

Gość noluuuuu
...

a mozesz powiedzieć o co poszło? bo może wydaje Ci się,że masz rację.A matka pewnie w klotni tylko kazala Ci wypierdalac,ile to juz razy ojciec tak u mnie mowil. Ucieczka to złe rozwiązanie,chociaż pewnie by sie właśnie wtedy przejęła

Gość Wojownik
bhehe mi tak rodzice nigdy nie powiedzieli z jednego prostego powodu, poszedlbym

a co powiesz na to kochana? uchlałam sie wczoraj jak sam skurwysyn,boli mnie glowa od miesiaca jestem samotna....zostawil mnie ktos kogo kochalam...mam 2 wyjscia albo pierdolnac w sciane albo isc spa c i wytrzezwiec a wcale mi sie nie chce.narobilam sobie wstydu taka pjana lazilam po miescie i nikt juz mnie nigdy nie polubi bo kazalam im wszystkim spierdalac...ja! z mama sie pogódź mimo iz kmialas racje....pamietaj ze kazda klotnia jest dobra ale pod 1 warunkiem...musisz wieedziec kiedy powiedziec przepraszam.