Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jupiter-ka

Nerwica + depresja? -jakie tabletki, pomóżcie mi

Polecane posty

Gość jupiter-ka

Witajcie, Mam pewien problem, planuję już wizytę u lekarza ale chcialam się Was poradzic. Kilka lat temu mialam nerwicę lękową, leczyłam się udalo mi się z tego wyjść. Kilka lat było dobrze...az do teraz. Wrocilam do miejsca z ktorym mam zle wspomnienia, mam mostwo stresowych sytuacji i czuje ze cos jest nei tak. Nie wiem do konca co, niby nie mam lęków, ale jestem strasznei nerwowa, wręcz agresywna, mala rzecz potrafi mnei tak wyprowadzić z równowagi, że nie panuję nad sobą. Do tego zauważyłąm, zę częśto jak jestem w sklepie tak mi się rece zaczynają trząść, ż enei jestem w stanei zapłacić za zakupy:( Dzieje się to jakos podświadomie, bo nawet tym nie myśle:( Ma ktoś z Was tak? Może znacie jakies tabletki, ktre pomagają wyjść z takeij depresji, nerwicy, ale takie które nei usypiają, gdyż mam pracę umysłową i nie mogę sobe na sennośći takie odpłyniecei pozwolić. Ale czuje ze teraz jest ostatni moment aby zabrac si eza siebie;/

Gość Ciekawy Temat.
Jesteś samotna brakm ci,chłopa. Brak ci wsparcia i seksu. Takie to jest,życie. Daj sobie spokój z chemią.