Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skwareczka :((

Przegrzanie udar czy co ??

Polecane posty

Jestem osobą o jasnej karnacji i postanowilam sie wczoraj troche opalić, bo fajnie grzalo sloneczko. No i nie przypuszczałam ze tak m nie zlapie ! ;/ czerwone rece brzuch nogi ( tak wiem mądra jestem ) ale na wieczór tak mi bylo zimno ze az mialam gęsie skórkę, przez co takie cos? Przegrzanie czy udar? dodam że przez caly czas mialam czapkę na głowie. Ogolnie czuje sie zmeczona, ale nie boli mnie np. głowa.. Pomozcie bo juz panikuje

Nikt nie wie?

Gość e-cinka
przegrzanie od slonca-udar sloneczny tez tak mialam ,przeszlo ,nastepnego dnia juz sie czulam ok,tylko skora bolala

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Lekki szok dla organizmu ,przegrzanie ja też siedzę w domu bo tez mnie słoneczko wczoraj dopadło szczególnie na dekolcie i rękach i też wieczorem było mi zimno ,wręcz dreszcze miałam.Na szczęście mam w domu PANTHENOL na oparzenia,choć słabo pomógł. A myślałam że dziś pojadę znów nad jeziorko!!! A tak muszę w domu siedzieć bo nie chcę sobie krzywdy zrobić.

ehh dzisiaj wszyscy w krotkich rekawkach a ja w swetrze w pracy siedze bo mi zimno :(

Co ciekawe biorę beta karoten a słońce mnie tak spaliło ,a wcale jakoś specjalnie długo się nie opalałam .T o słoneczko oparza a nie opala :(

No dokladnie :( Zastanawiam sie czy z moich czerwonych rak i nóg zrobi sie brazowe..

Mi też zimno .Rano byłam z pieskiem na spacerze ,w koszulce na ramiączkach długo nie wytzymałam bo dalej mnie skóra parzy !!!A w domu sweter ubieram bo mnie trzęsie:(

Gość e-cinka
skora ci zejdzie napewno.....

mam nadzieję że to zbrązowieje :(a nie skóra zaczniemi złazić:)

Za to łydki z tyłu mam białe:( wogóle mnie nic nie chwyciło ,jak to głupio wygląda,muszę samoopalaczem się trochę wysmarować :)

ja w ogóle kiepsko sie czuje jakas slaba i w ogole :(( wczoraj to mnie tak trzepalo ze siedzialam w swetrze i w kurtce :P

No to udar lekki masz ,dobrze że głowę miałaś zasłoniętą !!! Ja kilka lat temu nad jeziorem siedziałam sobie bez nakrycia głowy ,ale się chłodziłam w wodzie i później na słoneczko znowu.Wieczorem zimno mi było i cała się trzęsłam do tego miałam zawroty głowy ,nie potrafiłam chodzić sama prosto przez dwa dni.To był koszmar jakbym pjana była.Smaruj się często najlepiej PANTHENOLEM jak masz a jak nie to zrób okłady z kefiru :)

Jak nie przestanie piec to chyba zrobie tak w domu :P Ale poki co smaruje rece jakims daxem po opalaniu, ale on niewiele pomaga :(