Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 skwareczka :((

Przegrzanie udar czy co ??

Polecane posty

Jestem osob膮 o jasnej karnacji i postanowilam sie wczoraj troche opali膰, bo fajnie grzalo sloneczko. No i nie przypuszcza艂am ze tak m nie zlapie ! ;/ czerwone rece brzuch nogi ( tak wiem m膮dra jestem ) ale na wiecz贸r tak mi bylo zimno ze az mialam g臋sie sk贸rk臋, przez co takie cos? Przegrzanie czy udar? dodam 偶e przez caly czas mialam czapk臋 na g艂owie. Ogolnie czuje sie zmeczona, ale nie boli mnie np. g艂owa.. Pomozcie bo juz panikuje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Nikt nie wie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e-cinka
przegrzanie od slonca-udar sloneczny tez tak mialam ,przeszlo ,nastepnego dnia juz sie czulam ok,tylko skora bolala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Lekki szok dla organizmu ,przegrzanie ja te偶 siedz臋 w domu bo tez mnie s艂oneczko wczoraj dopad艂o szczeg贸lnie na dekolcie i r臋kach i te偶 wieczorem by艂o mi zimno ,wr臋cz dreszcze mia艂am.Na szcz臋艣cie mam w domu PANTHENOL na oparzenia,cho膰 s艂abo pom贸g艂. A my艣la艂am 偶e dzi艣 pojad臋 zn贸w nad jeziorko!!! A tak musz臋 w domu siedzie膰 bo nie chc臋 sobie krzywdy zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

ehh dzisiaj wszyscy w krotkich rekawkach a ja w swetrze w pracy siedze bo mi zimno :(

Udost臋pnij ten post

Co ciekawe bior臋 beta karoten a s艂o艅ce mnie tak spali艂o ,a wcale jako艣 specjalnie d艂ugo si臋 nie opala艂am .T o s艂oneczko oparza a nie opala :(

Udost臋pnij ten post

No dokladnie :( Zastanawiam sie czy z moich czerwonych rak i n贸g zrobi sie brazowe..

Udost臋pnij ten post

Mi te偶 zimno .Rano by艂am z pieskiem na spacerze ,w koszulce na rami膮czkach d艂ugo nie wytzyma艂am bo dalej mnie sk贸ra parzy !!!A w domu sweter ubieram bo mnie trz臋sie:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e-cinka
skora ci zejdzie napewno.....

Udost臋pnij ten post

mam nadziej臋 偶e to zbr膮zowieje :(a nie sk贸ra zaczniemi z艂azi膰:)

Udost臋pnij ten post

Za to 艂ydki z ty艂u mam bia艂e:( wog贸le mnie nic nie chwyci艂o ,jak to g艂upio wygl膮da,musz臋 samoopalaczem si臋 troch臋 wysmarowa膰 :)

Udost臋pnij ten post

ja w og贸le kiepsko sie czuje jakas slaba i w ogole :(( wczoraj to mnie tak trzepalo ze siedzialam w swetrze i w kurtce :P

Udost臋pnij ten post

No to udar lekki masz ,dobrze 偶e g艂ow臋 mia艂a艣 zas艂oni臋t膮 !!! Ja kilka lat temu nad jeziorem siedzia艂am sobie bez nakrycia g艂owy ,ale si臋 ch艂odzi艂am w wodzie i p贸藕niej na s艂oneczko znowu.Wieczorem zimno mi by艂o i ca艂a si臋 trz臋s艂am do tego mia艂am zawroty g艂owy ,nie potrafi艂am chodzi膰 sama prosto przez dwa dni.To by艂 koszmar jakbym pjana by艂a.Smaruj si臋 cz臋sto najlepiej PANTHENOLEM jak masz a jak nie to zr贸b ok艂ady z kefiru :)

Udost臋pnij ten post

Jak nie przestanie piec to chyba zrobie tak w domu :P Ale poki co smaruje rece jakims daxem po opalaniu, ale on niewiele pomaga :(

Udost臋pnij ten post