Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romuald z Nowego Sącza

MŚ w piłce nożnej w RPA a rola kobiety

Polecane posty

Jak wszystkim wiadomo za niecały tydzień rozpoczynają się Mistrzostwa Świata w piłce nożnej w RPA i jak wiadomo prawdziwy mężczyzna będzie potrzebował ciszy i spokoju by móc oglądać te mecze i w związku z tym robię już ku temu przygotowania wraz z moją żoną. wczoraj zakupiliśmy w Auchan 3 zgrzewki piwa Tyskie po 2,20 zł za puszkę i 10 paczek Chipsów Lays paprykowo - cebulowych,żona dodatkowo odstąpił mi swój fotel z podnóżkiem i swój piękny kufel z uchem bym mógł pić sobie wygodnie piwko i teraz pytanie żony która za moim pośrednictwem na tym forum pyta innych kobiet co może jeszcze ulepszyć bym mógł fajnie i miło sobie oglądać mecze na naszej plazmie 42 cale pyta także co inne kobiety robią by mężowie byli w tych dniach zadowoleni i mile zaskoczeni ? Jak jej tu nie kochać ?

Gość HAHAHAHAHAAAAAA
nastepny marzyciel

Gość _kredens_
niektóre kobiety zachowują się wzorowo i chwała im za to :D

ale dlaczego marzyciel? mam po prostu kochaną żonę i dba o mnie

Gość 12 piw
na całe mistrzostwa i ty się cieszysz? Chłopie - przejrzyj na oczy!

kredens no są takie kobiety Moja jest wzorowa , powiedziała że moh\ge sobie kumpli zaprosic na mecze i zrobi nam jeszcze kanapeczki jak będziemy chcieli :) a ona postara sie byśmy mieli zimne i schłodzone piwko Uwielbiam swoją żonę :)

3 zgrzewki po 20 piw :) były w promocji jak braknie to moja żona powiedziała że zejdzie na dół do osiedlowej Biedronki i dokupi tyle piw ile będzie trzeba by nam ( z kumplami ) nie brakło . Powiedziała jeszcze ze na finał Mś upiecze nam sernik z rodzynkami Szukać ze świecą takie żony

Gość fajnie że masz taką żonę
:Oj a takiej nie ma.pyszczy tylko ze siedze przed tv i nic nie robie

No wiem że mam fajnie To lata praktyki i podejścia do żony i mam co mam :D

Właśnie w tej chwili robi rosół niedzielny za godzinę będzie mnie prosić do stołu,odmówimy modlitwę i zjemy wspólnie posiłek,na drugie danie robi mi kotleta schabowego bez tłuczenia tłuczkiem co by nie był za cienki i bym miał siłe po nim.Pracuję cięzko więc mi sie nalezy duży kotlet ( tak mi mówi )

Gość jorrrrnaaaadd
bauhahahaha dobre sobie:D gosciu marzy o takiej dupie i ja tutaj opisuje a w realu pewnie nigdy kobity nie mial a jesli mial to go rzucila hehe no no kazdy by chcial miec taka zone :) ale takie to tylko w bajkach chyba ;]

nie wierz jak chcesz Dlaczego uważasz że marzę ? Mam żonę i mnie kocha,dlatego to robi A ja kocham ją Niektórzy albo zazdroszczą albo najzwyklej na swiecie nie spotkali takiej kobiety jak ja w życiu i i dlatego nie wierzą

Gość 12 piw
Kotlet bez tłuczenia będzie za twardy. Powiedz, żeby tłukła tylko nie za mocno.

powtórzę ale już obsmaża w panierkę kotlety więc na nic sie to teraz zda

a surówka? to też bardzo ważna rzecz i kompot niech o tym nie zapomina!

Gość 12 piw
A deser? Deser też powinien być po niedzielnym obiedzie.

Gość _kredens_
no ale chciałem jeszcze dodać , że niestety większość kobiet w ogóle nie rozumie sytuacji , kiedy zaczyna się turniej i facet potrzebuje spokoju i zrozumienia - a nie krzyków , pretensji oraz zawracania głowy bzdurami :)

Gość _kredens_
Tylko 3 zgrzewki i 10 paczek chipsów na Mundial? Coś mało o Ciebie dba ;( niektóre każą wykonywać jakieś prace domowe w czasie i rzucają fochami - więc autor ma całkiem dobrze :classic_cool:

Gość _kredens_
w czasie meczu*

_kredens_ No ale podniecać się tak znikomą ilością napitku i przegryzek to lekka przesada :D Rozumiem gdyby to były 3 kegi 30litrowe :classic_cool: To co innego :D Jeszcze z wężykiem, żeby prosto z kegi sobie pił ;) Ale marne 3 zgrzewki? :( To 60 piw tylko :( Mundial trwa miesiąc... :P Co nam daje ledwo 2 piwa dziennie! Dalej uważasz to za oszałamiający wynik? :D

Gość _kredens_
doniesie jak będą potrzebne , więc o wynik bym się nie obawiał :D

Gość _kredens_
bardziej to chyba się autor podniecił tym , że kobieta potrafi coś dla niego zrobić i być miła w tym czasie :classic_cool:

Wiesz... może to cisza przed burzą? :D Udaje miłą teraz żeby mu boleśnie dokopać podczas.... Kobiety to wredne istoty w końcu ;) Zapytałam mojego jak mu się widzą takie zapasy na ten okres... Zostałam perfidnie wyśmiana :D

Gość _kredens_
możliwe że coś ukrywa - ale to chyba raczej gorąca chęć na niego po skończonych wieczornych meczach i może po to , to staranie :classic_cool:

Gość _kredens_
wredna to ona będzie jak będzie roznegliżowana chodzić koło telewizora :D

Tak,niedlugo MS:D Zakupilismy z mezem kilka butelek wina,krate piwa i bedziemy kibicować! Moj mąż na szczescie nie ma ze mną problemów,bo jestem wielką fanką piłki nożnej i mecze razem oglądamy Ale są kobiety,ktore tego nie lubią,wiec trzeba isc na kompromis:p

Gość _kredens_
Mamaaa20 komu kibicujecie?

Ja tam też lubię... od zawsze Holendrom kibicuję :D Ale - wiecie, to że będę z nim oglądać i kibicować to ogroooooomne poświecenie z mojej strony :D

Gość _kredens_
Holendrom? o nieeee :D ale Twój wybór i Twoja klęska :D