Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romuald z Nowego Sącza

MŚ w piłce nożnej w RPA a rola kobiety

Polecane posty

Wiecie co? Patrząc na ostatnie mecze to z obstawianiem sie wstrzymam:D Skoro Francja nie jest juz wstanie strzelić bramki Chiną :-o.. ale dobrze,nie lubie Henry'ego za ten mecz z Irlandia co pomogl sobie ręką!! Tak się nie robi 😠 No a przeciez Holandia rozwalila wegry:p 6:1 bylo o ile pamietam:p

A no i tak:Rooney nie zagra,Robben mial wczoraj kontuzje,ja nie wiem co to bedzie,nie wiem:(

Gość _kredens_
teraz czekam na mecz Polaków z Hiszpanią - dostaniemy baty ale to nic - mamy świetnego trenera , który nie boi się nikogo i możemy mieć świetną drużyn a Holandia wygrała ale to towarzyski mecz , więc to trochę inna sprawa niż turniej

No sparing przed MŚ.. A ja uważam,że Hiszpanie nie będą sie zbytnio wysilać.Nie mają nic do stracenia.Będą sie oszczedzac przed RPA

Gość _kredens_
Rooney zagra

Kiedy to slyszales? Ja wczoraj slyszalam,ze nie.. Drogba nie zagra,Ferdinand tez jest kontuzjowany i nie zagra..

Gość _kredens_
powiem Ci że czasem nie wiem co jest plotką , a co prawdą , więc tak naprawdę dopóki nie wyjdzie na boisko to go nie ma

No po ostatniej kontuzji to watpie,zeby wyszedl..Ogladalam ich mecz jak jeszcze byla LM to ledwo chodzil po boisku...Co bylo do niego nie podobne oczywiscie

w skladzie jest,ale mowili,ze nie zagra.. Ale zaraz,zaraz..Ostatnio grali z Japonia to gral tez..Mecz byl zajebisty:D Gdyby nie 2 samoboje Japoni to by przegrali

Gość _kredens_
Mamaaa20 - Rio Ferdinand nie zagra dla Anglii , Rooney na pewno zagra

Francja spadła na psy! Wiedzialam,ze tak bedzie..Po tym meczu Z Chinami przed Mundialem było widać,ze kompletnie nie sa w formie:D

i tak Hiszpania bedzie mistrzem :) a polacy z grupy nie wyjdą :P:P:P

U mnie w kamienicy sami Brazylijczycy:-o Wiecie co ja tu mam?! :-o Noc nie przespana