Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jslhgkjg

Poradźcie mi co do skóry

Polecane posty

Gość jslhgkjg

hej mam kilka pytań. 1. po wyjściu na chwilę na słońce na wszelkich odsłoniętych częściach ciałąm mam swędzenie- używam balsamu z filtrem . Czy jest za słaby? 2. na twarzy mam wrażenie że opalają mi się tylko piegi. MAm jasną cerę , ciemne oczy i włosy i sporo piegów na policzkach i nosie poza tym przebarwienia obok ust... Czyli ogólnie kolorowa twarz Możecie mi poradzić co zrobić żeby to wyglądało lepiej??? nie chciałabym nosić codziennie podkładu itd 3. ogólnie mam alergiczną skórę , na rękach egzemę - używam mydełek dla dzieci i maści od lekarza ale może znacie jakieś "inne " sposoby ... 4 Wrastają mi włoski w okolicach bikini i pod pachami wygląda to okropnie - stosuję peelingi 2 razy w tygodniu ale czasem te włoski muszę pensetą wyciągać 5 pytanie -chyba troche głupie ale w którą stronę golicie nogi?

Gość jslhgkjg
up

Gość frytaszek
jak Cie swedzi to moze masz uczulenei na slonce??pij wapno i kup krem sobie do twarzy z bardzo wysokim faktorem, przy tym barwiacy to wtedy nie musisz juz uzywac make upu:) a co do zapalenia atopowego skory teraz jest bardzo duzo kosmetykow na to w aptece -trzeba kupic dobry balsam

Gość frytaszek
no pod wlos oczywiuscie:D tzn jak wlos uklada sie w dol to maszynka wtedy sie jedzie do gory