Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

terralex

czy mam prawo byc zazdrosna?

Polecane posty

własnie sie dowiedziałam że moj malzonek pojechal na weekend w skaly z dwiema kolezankami. poczulam sie okropnie zazdrosna... nie uklada nam sie od jakiegos czasu, przestalismy ze soba mieszkac (ja nie chcialam), i razem wyjezdzac (on nie chcial) bo nie wychodzilo. ale ostatnio duzo rozmawialismy o tym co zrobic by bylo nam razem dobrze. na dlugi weekend wyjechalam z dzieckiem do rodzicow.wczoraj sms ze jest w skalach jest milo i dobrze sie bawi. dzisiaj telefon i na pytanie z kim jest odpowiedz ze z dwiema dziewczynami (pierwotnie mial jechac z kolega i jego znajomymi). czy moja zazdrosc jest zdrowa? czy myslenie "nie chce byc z facetem ktory tak sie zachowuje" / "nie chce byc w zwiazku gdzie takie rzeczy sie dzieja" jest oznaka mojej niedojrzalosci emocjonanej, czy jest najzwyczajniej w swiecie normalne?

Gość ejbisi
Wydaje mi się, że sytuacja miedzy wami jest za malo jasna. Dla mnie to jest chore ze niby jestescie razem ale nie mieszkacie razem. Zdecydujcie sie: albo sie rozstajecie i wtedy kazdy mieszka oddzielnie albo sie staracie cos odbudowac i wtedy mieszkacie razem. Obecna sytuacja jest chora bo mąż nie wie czy ma sie zachowywac jakby byl sam czy z toba. Jesli jestes zazdrosna to dobrze, znaczy ze cos jeszcze czujesz do meza ;) Może o to mu chodzilo zeby wzbudzic twoja zazdrosc. Moze nawet cie nabiera i tak naprawde jest z kolegami. Jak wroci to pogadalabym z nim szczerze, BEZ ZŁOŚCI o waszej przyszlosci i ustalila czy probujecie cos razem na nowo zbudowac (wtedy musicie zamieszkac znow razem) czy kazde idzie w swoja droge.

Gość nie masz prawa być zazdrosna
bo to tobie się wydaje ,że jesteście razem twój pan i władca już zrozumiał, że nie :D