Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorgorrith

Ja 16 On 28

Polecane posty

No dajcie spokój-na to nie ma innego wyjaśnienia jak to ze facet się jej wstydzi, albo wygodniej mu się nieprzyznawac. Na zdrowy rozum-zakładając ze masz racje i on cie kocha-jeżeli kogoś kochasz to nie masz nic przeciwko naklejenia sobie na czole plakietki ze ta osoba jest ze mna. On na prawde musi Cie nie brać na poważnie i nie wiazac z Toba zadnych planow zyciowych skoro patrzy pod kontem wstydu przed znajomymi i czuje sie zażenowany mając duzo mlodsza uczennice gimnazjum. Gdyby widzial w Tobie partnerke a nie dziewczynke do seksu nie mial by problemu z przyznaniem sie ze tak-jestescie razem i innym nic do tego.

Gość Andreeea
niedojrzała*to tak z nerwów:O

Gość Gorgorrith
Rodzice akurat bardzo się mną martwią... i nie wiedzą że z nim jestem mają nadzieje że to skończone już.

Gość Andreeea
dobrze... myslisz,ze 2-3lata nic nie zmienią,a to sie jeszcze przekonasz..pamietam swoją ostatnią klase gimnazjum ,za rok mam mature i własnie doszlam do wniosku jak moje poglądy i zachowania się diametralnie zmieniły..

o, matko, aż sama poczułam się jak w patologicznym związku ;) hehe, no spokojnie, dziewuszki, spokojnie, lepszy czasem starszy chłop, a dobry i uczciwy niż taki smarkacz z nadmiarem testosteronu, co o sobie myśli jak o pępku świata. Fakt, że 16lat to za szybko na związki, czy tym bardziej seks. Może ja jestem staroświecka, ale do kina można pójść, do restauracji, do teatru, wyjechać na kilka dni na jakąś wycieczkę ;) myśmy pół Polski zwiedzili.. ;)

Gość Andreeea
'mają nadzieje" hahaha a to dobre.. nadzieja matką głupich do cholery to są twoi rodzice czy kto w koncu?! ze nic z tym nie robią? co oni nie wiedza jak te nastolatki teraz funkcjonują..?

a nie widzisz ze rodzice maja troche racji? pomysl-ty narazilas sie na mase negatywnych komentarzy, wliczajac w to zlosc i rozczarowanie rodzicow-on nie raczy powiedziec znajomym, ze jestes jego dziewczyna, a wspominalas ze oni nawet nie wiedza ile masz lat. Moze to nie tylko o swiety spokoj chodzi?

Gość Gorgorrith
wystarczy powiedzieć że facet ma 28 lat i jest dla mnie fantastyczny żebyście wymyśliły jakieś paranoiczne historie o nas... :(

To akurat sa prowokanci. Nie musi byc to zadna patologia. I mnie juz nawet o wiek nie chodzi, a o to jak on sie zachowuje. Wiek w tym momencie to sprawa drugorzędna.

Gość Andreeea
a rób co chcesz to twoje życie,tylko nikogo potem nie obwiniaj tylko swoją głupote i tego chłoptasia ktory nie umie sobie poradzic z problemami

Gość Gorgorrith
Ale nawet tak na sam seks to jest zajebiście;D doświadczony facet i sexowny ;-)

Gość fgfgdfgfggfg
tak jak mowią ci :) jesli sie ciebie wstydzi to skoncz to. Ale są takie związki gdzie sie siebie nie wstydzą i są szczesliwi. Sama bylam w takim związku (+11) i choc bylam pelnoletnia matka urządzila mi pieklo w domu. Juz z nim nie jestem, ale jesli mialabym jeszcze raz wejsc w taki związek to bym to zrobiła. I nie patrzylabym na rodziców tylko cieszyla sie chwilą i ŻYŁA :D powodzenia :)

Gość Gorgorrith
Dzięki ;-)

Gość Gorgorrith
Moi rodzice sami mają 10 lat różnicy między sobą... poczekam parę lat może wtedy mój związek nie będzie ich tak raził ;-)

Gość gwarantuje ci że za kilka
lat tego związku nie będzie. Jesteś z niedorozwiniętym dzieckiem, z którym nikt w jego wieku nie chce się wiązać, bo jest niedojrzały emocjonalnie jak widać, w dodatku w wieku 28 la mieszka z rodzicami posuwa gimnazjalistki:D

nie czytałem wszystkiego. Ja obecnie mam 32 lata a moja kobieta 22. Poznałem ją jak miała właśnie 16 lat. Nigdy się jej nie wstydziłem przed kolegami, szefem... Zawsze mówiłem kim dla mnie jest. Jej rodzice nie zgadzali się z naszym wyborem, że chcemy być razem. Ale miała to gdzieś, byłem ważniejszy. No i teraz mamy dziecko, a drugie urodzi się za troszkę mniej niż 8 miesięcy:) więc może warto walczyć o swoje rację... Autorka musi porozmawiać ze swoim facetem.

Gość Gorgorrith
Gdzie napisałam że mieszka z rodzicami ?!

Gość Gorgorrith
Nie wiem skąd w ludziach tyle jadu :( nie znacie mnie!

Gość Gorgorrith
Dzięki że ktokolwiek stara się mnie nie krytykować za uczucie. Na to nie ma reguł :(

z tym seksem to przesadziłaś :D "fajnie dla samego seksu" :o więc to jednak prawda, że wśród nastolatek bycie dziewicą w wieku 15 lat to obciach? :o jestem z innej epoki :D

autorko nie ma Ciebie za co krytykować czy potępiać:) kochasz, a to nie przestępstwo, o czym sama dobrze wiesz.porozmawiaj z nim poważnie. Ja osobiście nie wiem jak można się wstydzić młodszej partnerki.

Łączy nas to, że w Twoim wieku też miałam starszego faceta. EHHHHH taka wielka miłośc była a teraz się nim brzydze. Czasy się zmieniają, uczucia, gusta i rozum (...) dojrzewa przede wszystkim.

ja jestem w takim związku, bardzo dobrze nam się układa, mamy dziecko, obydwoje dobrą pracę, jesteśmy po studiach.. miłość nie wybiera :)

Gość fgfgdfgfggfg
nie przejmuj sie tą krytyką ale musisz być rozważna. Uważnie obserwuj wszystko co sie wokół dzieje, co mowi o tobie, jak ciebie traktuje. Bo jeśli sie ciebie wstydzi to mysle ze nie ma ten związek sensu, a milosc po pewnym czasie ci przejdzie :) Postaw sprawe jasno: gosciu albo przedstawiasz mnie swoim znajomym jako dziewczyne albo do widzenia i tyle. Nie daj sie zdusić. Jesteś młoda wiec jesli masz szanse to rób tak żeby zyć jak najlepiej i zeby niczego nie żałowac. Tak wiec decyzja zalezy tylko od ciebie i sama jestes kowalem swojego losu. Byc moze bedzie tak że dopiero za jakis czas przejrzysz na oczy. Ale wszystkei sprawy mają swój wlasny bieg i nieraz nie warto tego przyspieszac... Jeszcze jedno. Jest u was seks ?

Gość Gorgorrith
z tym seksem to nie ja :P Zarejestruję nicka.

właśnie ja nie daje się zdusić... szukam rozwiązania. I będę walczyła o moją miłość. seks jest.

nie chcę matkować, ale czy nie lepiej było z tym seksem poczekać?

ja ze swoją czekaliśmy rok na seks:) musisz faktycznie spojrzeć na Wasz związek z dystansem i bez emocji. Wtedy zobaczysz jak on Cię traktuje i czy warto...bo może on nie traktuje tego związku poważnie... Nie wiem, ciężko powiedzieć