Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłość boli !

Jak się odkochać.....

Polecane posty

Gość miłość boli !

bardzo chce przestać kochać pewnego mężczyznę...ale nie umie :(( teraz jest z inna..a ja jestem zła na cały świat i nie potrafię się pozbierać..tak na prawdę ta miłość nie ma sensu i cud,że to potrafię zrozumieć,ale oddałabym mu wszystko..chce się odkochać !! boję się,że stracę na niego miesiące, a nawet lata :( pomocy,...

Gość rutynowa destrukcja
jakbym siebie czytała :o

Gość miłość boli !
ten palant robi mi tyle złego...byliśmy razem 2 lata ..on mógłby mi zrobić najgorsze świństwo, a ja dalej swoje !! :(

Gość ssppeedd
ciesz sie ze bylas z NIm 2 lata :D anie od razu odkochac sie chciała:P

Gość miłość boli !
myślicie,że jak przestanę do niego pisać i dawać o sobie znać to może coś jeszcze będzie :(( ja nie chce innego! brzydzę się innymi facetami..

Miesiące to na pewno. Ja nie mogę zapomnieć o mojej jedynej prawdziwej miłości od czterech lat. Tak samo jak Ty wiedzieliśmy że nie ma dla nas wspólnej przyszłości to jednak nadal go kocham. Ale nie martw się z dnia na dzień będzie łatwiej.

Gość miłość boli !
Ja się budzę z łzami...nie chce mi się do szkoły chodzić. Jest lepiej tylko jak spotkam się z przyjaciółmi na piwo ale ileż można imprezować i pić....

Gość miłość boli !
znam jego nr na pamięć cholera !! :( właśnie dzisiaj po 4 dniach napisał mi rano smsa :/ a jak ja pisałam to nie uzyskałam nawet odpowiedzi.. jeszcze do niedawna mówił,że nie chce innej i,że nie zerwał ze mną po to by się wiązać..a tu się dowiaduje,że już inna jest,ale na jakim etapie to tam jest między nimi tonie wiem.. no krew mnie zalewa jak pomyśle, że inna go dotyka !! :(

Gość miłość boli !
:(:(:(:(:((