Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem 7tc

7tc , problem - pomóżcie,proszę!

Polecane posty

Gość problem 7tc

Jestem w 7 tc, dotychczas wszystko było OK, objawów mnóstwo, ciąża potwierdzona przez usg.Miałam bardzo silne mdłości,codziennie,przez prawie cały dzień,dzisiaj zaś ani trochę.tylko rano około 5:00 standardowo się wybudziłam i czułam,że mi niedobrze,potem jednak cały dzień nic,ani trochę mnie nie mdliło.Plamień żadnych nie mam,bóli też nie.Mój ginekolog ma zaś urlop...Czy powinnam si e martwić ustąpieniem objawów?

Gość problem 7tc
wystraszyliście mnie,podnoszę,proszę o więcej opinii

mi tak w 8tc mineły wszystkie objawy, nawet ból piersi, a po dwóch tygodniach przestraszona tym poszłam na usg i dzidzia ślicznie się rozwija.. nie panikuj, ale przejdź się do lekarza w pierwszym terminie, by dowiedzieć się czy wszystko ok.. a na pewno tak jest :)

Gość sraty pierdaty
starszy pan to jaki pojeb... ja wcale nie mialam tych objawow o ktorych piszesz a mam zdrowa, sliczna core.

Gość problem 7tc
Wystraszyłam się, bo jeszcze dzisiaj z samego rana odczuwałam mdłości jak dotychczas, za to po 10:00 ustały całkowicie...żadnego krwawienia ani plamienia nie było,ale boję się strasznie

Starszy Pan z Katowic zna się na tym , bo przecież ma za sobą 4 ciąże obumarł to tobie mózg idioto!!! dziewczyno nie masz czym się przejmować ciesz się, że objawy już zniknęły i nie męczysz się już z ciążą z pewnością jest wszystko ok ;) skoro nie występują plamienia to nie ma co się bać

Gość sraty pierdaty
no stres napewno ci w niczym nie pozmoze. przeciez kiedys objawy musza ustapic.

Gość problem 7tc
tyle że podobno ustępują około 14tc,a ja jestem dopiero w 7... Zrobię jak radzicie,poczekam aż mój lekarz wróci (wraca za tydzień) i pójdę do niego na wszelki wypadek. Oby tylko nie było za późno...

Gość a daj juz spokoj
Przestań panikować do cholery ;/ przecież to normalne, że jednego dnia się czujemy super, a drugiego będziemy leżeć plackiem, to z każdym dniem kiedy będziesz czuć się lepiej pobiegniesz do lekarza? Ja też mam 1 ciąże i nie panikuje jak Ty, nawet nie byłam jeszcze u lekarza - z braku miejsc ;/ ale nie mam plamień (nigdy nie miałam) test wykazał dwie krechy, z rana mam mdłości, ale nie wymiotuję i zgagę! Ot tylko tyle objawów, a to już jest chyba z 8tydź,. pozostaje mi wizyta u lekarza prywatnego jak tak dalej pójdzie, tylko nie mieszkam w swoim miejscu zamieszkania i nie znam dobrych ginekologów. Czasami też się dobrze czuje, że mam małą zgagę tylko :) kobieta chyba podświadomie czuje, że coś z jej dzieckiem jest nie tak.. także nie panikuj i ciesz się życiem :) ja się nawet trochę opalałam, wiem, że to zabronione, ale piłam dużo i miałam mokry ręcznik na brzuchu :) kiedyś nasze matki robiły 100 innych rzeczy, nie brały witamin ani kwasu i urodziły zdrowe, śliczne dzieci :)

Gość a daj juz spokoj
Aaaa i warto dodać, że są kobiety, które przez całą ciąże czują się super (przykład mojej kumpeli) zorientowała się, że jest w ciąży dopiero pod koniec I trymestru, lub początek II - miała niby krawiewienia itp. ale za to ciągle ją brzuch bolał. I przez ten czas kiedy nie wiedziała, piła alkohol, brała tabletki anty, tabletki na przeziębienie w tym aspirynę, która bardzo szkodzi, i nie brała witamin :) jest już w 4mieś. ciąży czuje się dobrze i będzie mieć syna :)

Gość problem 7tc
Dziękuję wszystkim za wczorajszą pomoc i uspokojenie mnie,dziś już wszystko jest normalnie,musiał to być po prostu pojedynczy dzień lepszego samopoczucia.Dziękuję wam raz jeszcze za racjonalne podejście w chwili,gdy mi tej racjonalności zabrakło.

Gość Mamusienieczka
broń Boże nie czytaj, nawet nie zgłębiaj treści pisanych przez Starszy Pan z Katowic :D to jest zakompleksiona jakaś baba która zrobiła sobie nick faceta, i w każdym topicu wypowiada się na opak ;) Jara ją to, że ktoś sobie bierze do serca pisane tu porady, i ma nadzieje, że jej wpłyną najbardziej.