Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaa131

Mój chłopak pojechał na wakacje z koleżanką

Polecane posty

no i Ty sie jeszcze zastanawiasz co zrobic? przeciez i tak wiesz jak bedzie - przyjmiesz go z otwartymi ramionami... a za chwile znow Wam nie wyjdzie bo dziecko znalazło sobie nowego tatusia. masz 30 lat a zachowujesz sie jak 15 latka, która gówno wie o życiu... słów mi zabrakło...

Gość nie chcę cię dołować gosiu
Ja też sama wychowuję dziecko i to nie dyskryminuje mnie jako kobiety, wręcz przeciwnie zauważyłam, że wielu facetów do mnie nawija i mam w czym wybierać. Też byłam na wakacjach z kolegą z pracy (ale on jest sam). Dodam, że było bardzo fajnie i chyba musisz być bardzo naiwna, że nie widzisz, że on coś do niej czuje, bo nigdy takiej przykrości by Ci nie zrobił. Oczywiście po powrocie byliśmy parą.

Gość bozee
i nadal nie wiesz co masz zrobić?

Gość gosiaa131
Dziękuję, wszystkim za wypowiedzi, a co do naiwności - w moim zawodzie bywa cnotą;)

Gość aswnatka
nie dziwie sie ze faceci zdradzają jak maja na to przyzwolenie tak jak facet autorki

Gość boze jaka patologia
Jestem w szoku!!!! Ty pytasz ludzi o zdanie? Twoj facet wyjezdza z jakas baba do Hiszpani i ty jeszcze zachowujesz spokoj? To jakas patologia, skrajne chamstwo ze strony twego faceta.Gdyby moj facet tak zrobil to bym juz z nim nie byla!!! Nie mam pojecia jak mozna wpasc na taki pomysl.Twoj facet to jakis kompletny debil a ty szokujesz wszystkich mega naiwnoscia!!!!

zalamalam rece....kobito ales ty glupia!! przepraszam nie mam w zywczaju obrazac ludzi, ale ty jestes dobitnie glupia! posuwa kolezanke az milo.....ale to twoje zycie.... przyjmij go chlebem i sola jak wroci...durna!

Gość o co loto?
Co za dupek z twojego faceta.dosc,ze sie z jej powodu predzej rozstaliscie,on ci wmawial ze nie masz czym sie przejmowac,ze wymyslasz itp a teraz jedzie z nia na wakacje.no co za uj!wlasnie pokazal ci jak sobie wymyslalas...gdyby naprawde cie kochal i szanowal to by siedzial z dupa przy tobie,a z drugiej strony dlaczego nie powie ci szczerze,ze cie nie kocha,tylko oszukuje ciebie i byc moze nawet siebie.dupek z niego i tyle