Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udaa222

Włosy na UDACH!!! czy ktoś je ma prócz mnie?;/ POMOCY

Polecane posty

Gość udaa222

hej! czy macie dziewczyny wsłosy na udach? nie wiecie jak się ich pozbyć?

Gość drapaczka
włosy na udach kazdy ma mozna je zgolic jedynie np:normalna maszynka,kremem do depilacji,czy woskiem ale to boli jak cholera:-P

Gość też mam niestety
kosmetycznie się pozbyć to nie problem-przecież są kremy depilacyjne na przykład.Jeśli pytasz o usunięcie raz na zawsze to należałoby zdiagnozować przyczynę a to już jest problem

Gość udaa222
ale po maszynce odrastają bardzo ostre i widoczne włoski. zalożyłam ten teamt ponieważ jeszcze nie widziałam dziewczyny z włoskami na udach, myślałam że tylko ja jedna taka dziwna jestem;/

Gość harman
jasne, że mam, a po wewnętrznej stronie bardzo dużo, normalnie je gole tak jak łydki. ale moja kolezanka np ma tak malutkie i jasniutkie tam włoski, że nie goli.

tez chciala bym miec takie ktorych nie widac prawie albo wogole nie miec ale jestem brunetka:(

Gość udaa222
ja mamm jasne i krótkie ale jest ich baaaardzo dużo. Co bardziej polecacie krem czy maszynkę?

Gość też mam niestety
krem

Gość udaa222
przepraszam źle napisałam- moje włosy są raczej długie;/ zastosuje krem;)

Gość wkurzona złotowłosa
Ja pierdolę, kurwa, wszystkim rosną :D Normalnie, tak jak z reszty ciała usuwaj i chuj.

Gość ssssaaaaa
depilator albo wosk, tyle, że boli... ale za to masz problem z glowy na jakies 3 tyg i włoski odrastają słabsze, jasniejsze i jest ich co raz mniej - co do bólu - z czasem przestaje bolec przy depilacji - skóra "uodparnia się" na ból :) nie martw się, poprostu - niektóre dziewczyny golą tylko łydki, a niektóre - całe nogi TYLKO, NIE UŻYWAJ ZWYKŁEJ MASZYNKI JEDNORAZOWEJ, BO PO KILKU RAZACH OBROSNIESZ JAK FACET!!!!

Gość ja tez się dziwiłam jak
czytałam, że dziewczyny mają włoski na łydkach - bo ja nie mam, a na udach tak. Ja depiluję woskiem, pastą cukrową lub depilatorem. Ból wcale nie taki wielki - tylko na początku trochę. Spokój na długo. Maszynką nie próbowałam nigdy - jakoś nie przekonuje mnie skrobanie się czymś ostrym po ciele. :-)