Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość armanii

sprzedam markowe perfumy najlepszych marek w bardzo atrakcyjnych cenach !

Polecane posty

Gość armanii

jak wyżej. Zainteresowanych zapraszam do zadawania tutaj pytań. Perfumy zafoliowane, w 100% oryginalne. Cena wychodzi 2 razy taniej niż w normalniej perfumerii !!!

Gość _kredens_
pewnie oryginalne podróby :P

Gość armanii
Jestem rzetelną osobą. Wszystkie Perfumy posiadają numer seryjny na butelce i opakowaniu, co potwierdza ich 100% oryginalność. Sprzedaję je już od kilku miesięcy na allegro i mam 100% pozytywnych komentarzy, ani jednego negatywa więc to o czymś chyba świadczy ? Mam stałych klientów i NIKT NIGDY nie narzekał. Wszyscy są bardzo zadowoleni. Są to normalne perfumy sprzedawane w perfumeriach. Cena po prostu nie zawiera marży, która sobie każdy sklep narzuca...

Gość armanii
Gość _kredens_
za ile masz armani dla kobiet 50 i 75 ml - oraz diesel "only the brave" 50 i 70 ml dla faceta?

Gość armanii
do "kłamiesz dziwko!" w takim razie widać jak się orientujesz w temacie i cenach PRAWDZIWYCH, ORYGINALNYCH perfum :] idź sobie do perfumerii i porównaj cenę. Jest 2 razy drożej. A to są oryginalne perfumy więc pewną cenę i tak muszą trzymać, nawet bez marży sklepowej

Gość a masz autorze
NU yves sain laurent (czy jak to się tam pisze :P ) ??? Jak tak, to w jakiej cenie?

Gość za testery to cos drogo
:-o

testery po takich cenach sprzedajesz? chyba sobie zartujesz:O i zeby nie bylo orientuje sie w cenach markowych perfum

Gość armanii
- armani code damski - 75 ml, 180 zł woda perfumowana - armani aqua di gio damskie 100 ml - 170 zł woda toaletowa - armani diamonds damski - 190 zł, 100 ml woda perfumowana - armani idole 50 ml - 160 zł - woda perfumowana - NU yves sain laurent: parisienne - 100ml - 170 zl - woda perfumowana, elle 170 zł - 100 ml woda perfumowana

Gość armanii
- armani code damski - 75 ml, 180 zł woda perfumowana - armani aqua di gio damskie 100 ml - 170 zł woda toaletowa - armani diamonds damski - 190 zł, 100 ml woda perfumowana - armani idole 50 ml - 160 zł - woda perfumowana

Gość armanii
możliwe, że gdzieś można znaleźć taniej, ale tester testerowi nie równy. Jest mnóstwo podróbek !!! I owszem te będą na pewno tanie. Ja sprzedaję w 100% oryginały tylko więc pewną cenę muszą one trzymać.

Gość zowietroe witoe
prosze podac żródło pochodzenia towaru, dokument jego zakupu , inaczej sprawe kieruję do US

Gość masz tylko te zapachy

Gość dreerrtrre
No to w końcu to są TESTERY ORYGINALNE? czy PERFUMY?

Gość armanii
Nie tylko te zapachy. Mogę załatwić większość perfum. Pytać o konkretny rodzaj i pojemność.

Gość armanii
zainteresowani mogą też pytać na nr gg 4197076 tam odpowiem na wszystkie pytania, a rozmawia się łatwiej

Gość a masz
zapach Poison jaka cena ?

Gość armanii
pure 210 zł - 100 ml woda perfumowana midnight 210 zł - 100 ml woda perfumowana hypnotic - 190 - 100 ml woda toaletowa

Gość armanii
zainteresowanych odsyłam na gg 4197076 Odpowiem na wszystkie pytania, bo teraz muszę lecieć.

Gość armanii
jak ktoś jest jeszcze zainteresowany to proszę pytać na gg 4197076

Gość Vedi2000
Markowe Perfum Hugo Boss Lacoste i wiele innych Pelna liste wysle dla zainteresowanych Cena: 65 zlootych Vedi2000@interia.pl