Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ritatita__

chłopak ''nieuk'' proszę o pomoc

Polecane posty

Gość Ritatita__

witam, mam problem. Otóż chodzę do szkoły średniej. Mój chłopak również. Problem tkwi w tym, iż on nie uczy się... Nie zależy mu na ocenach... w tym roku najprawdopodobniej się nie przejdzie Jestem załamana, bo wiem że stać go na więcej. Nie jest głupi, naprawdę. Nieraz zaskakuje mnie czymś, czego aj nie wiem,. Tyle razy z nim juz o tym gadałam, prosiłam, zeby się uczyl, poprawil te oceny. On nie robiw tym kierunku prawie nic. kocham go, ale czy nie uważacie że powinnam z nim zerwać? Traktuje nasz związek poważnie.... jesteśmy ze sobą od 5 lat . Ja wkładama bardzo dużo pracy w naukę, mam bardzo dobre oceny, zależy mi na mojej przyszłości . Tymbardziej zastanawiam się czy ja powinnam z nim być. Macie jakieś pomysły jak go zmobilizowac do nauki? Bradzo proszę Was o pomoc, bo jestem kompletnie bezradna

Gość Falski
Niech idzie do zawodówy na matoła

Mój tez olewa. Jak nie zda w tym roku to mu chyba wpierdolę. :classic_cool: Albo sam sie zmobilizuje, albo... nie.

Gość Ritatita__
Macie propozycje jakich argumentów użyć, żeby go przekonać do nauki?

Gość fesfrhyjkhy,h,
może,, że jeśli nie zda to koniec z wami :> ?? skuteczny szantarz :D

Gość Ritatita__
szantażowałam go tak nieraz.... on mówi że to nie fair i że on by na pewno tak ze mną nie postąpił,gdybym była w takiej sytuacji. Jestem kompletnie bezradna :( pomóżcie

Gość nieco starsza
Odpuść. Nie zbawisz świata, nie rozwiążesz za niego jego problemów. Zrobiłaś, ile mogłaś, tłumacząc i prosząc. Nie zmiesz drugiego człowieka, możesz zmienić tylko siebie. Jeżeli nie jesteś w stanie sobie w tej sytuacji wyobrazić waszej wspólnej przyszłości, to lepiej się rozstać.

Gość Ritatita__
ale ja go kocham i tak bardzo chciałabym żeby się zmienił! Wiem, że bez niego będe bardzo nieszczęsliwa, a wiem też że jeżeli bedzie tak ''dbał'' o sowją przyszłość - też nie będę szczęśliwa :( i co ja mam zrobić?

Gość funkypunky
powiedz mu że jest inteligentny i da sobie rade trzeba tylko lenistwo pokonać i zagroz mu że jak zawali to będzie gryziony i będzie bez ucha latał :D

Gość ogolony
NIE MA LEKARSTWA JEZELI SAM NIE ZROZUMIE TO NIC Z TEGO NIE BEDZIE JEST TYLKO JEDEN PROBLEM KIEDY TO BEDZIE JA ZROZUMIALEM JAKA MIAŁEM 35 I ROBIŁEM STUDIA

Gość Ritatita__
i co? osiągnąłeś teraz jakiś cel? :)