Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moralizatorka

brak

Polecane posty

Gość szybka diagnoza
kurwa przestan ogladac filmy sensacyjne;)a swoja droga jak dziala w jakiejs grupie to go wydaj jeszcze jednego smiecia mniej:D

Gość no i dobrze
niech go utluka, bedzie jednego smiecia mniej. zachcialo ci sie gangstera to masz, wcale mi cie nie zal.

Gość skoro to wszystko legalne
to spróbujcie zgłosić sprawę policji

Gość szybka diagnoza
wiedza w takich tematach bywa kontrowersyjna ale ja wydalabym nawet swoje dziecko wiedzac ze jest winne masz chyba bujna fantazje ale jesli nie to trzymaj sie od niego z daleko dopoki sie nie wyjasni

Gość ale co...
taki z niego dran, ale ma to cos? :D

Gość ale co...
dziewczyno... to jakie zycie ty przed nim wiodlas, ze jezdzenie z wgapianiem sie we wsteczne lusterko, to dla ciebie najwyzszy stopien poczucia bezpieczenstwa w calej twojej egzystencji..? :D

Skoro Was szukają tak namiętnie, to nie pisz na kafe, bo może mają tu swojego szpiega? :D I on w gangsterski sposób Cie namierzy? Heh, jeśli to nie prowokacja, to gratuluje - skoro zadawałaś się z przestępcą, to na co liczysz?

Gość Robotnik majowy
Dlatego głosujcie na WiP, aby każdy miał broń i mógl czuć się bezpiecznie!

Gość wiesz nie zrozumie

Gość mialam kiedys
podobna sytuacje,tu Cie malo kto zrozumie,bo w sytuacji trzeba sie znalezc.Rowniez imponowal mi szacunek najbardziej wplywowych ludzi miasta w ktorym mieszkalam.Bylam nietykalna,bo bylam z kims kto rzadzil.Na mojego tez wydano wyrok,ale ja juz z nim sie rozstalam,tzn wyjechalam bo zaczelo robic sie nieciekawie.Teraz minelo z 10 lat,on zyje i ma sie dobrze a ja jeszcze lepiej.

Gość On Ci wmaiwa, ze jest niewinny
komus zaszedl za skor, a uwierz. Pewni ludzie nie odpuszcza innym. Dlaczego nie odpuszcza? Bo zlamano pewne zasady, a niektorzy ludzie za zlamanie zasad, nie moga wypisac mandatu, a kara jest jedna i tylko jedna.

Oni Ciebie szanowali bo wiedzieli, ze nie moga zalezc jemu za skore. Chyba, ze to prowokacja i po prostu nie masz co robic.

Zakladam, ze to nie prowokacja. Zycze Ci zatem powodzenia i dobrej nocy. Ja nigdy nie maialem do czynienia z takimi ludzmi, ale moge Ci powiedziec, ze wydaje mi sie, ze nikt by go nie scigal tylko za LEGALNA dzialalnosc. Dobranoc.

Gość nieznany
faktycznie mila odmiana :D skad sie tacy ludzie biora :D

nieznany Z gimnazjum ;) tylko, ze na gim. koncza kariere :) Mysla, ze sa cos warci jesli pare osob z szacunku do ich faceta sie skloni. A gdyby nie facet nikt by na takie nie spojrzal.

Za to sie nie zabija. Musial im zalezc za skore, a skoro mial szacunek tych ludzi to znaczy, ze cos znaczyl, moze zdradzil ? Moze kogos wsypal ? Nie wiem. Konfidentow nikt nie lubi, a kiedy ktos kogos wyda to ma sie ochote uciac leb ;)

I skoro byl w takiej grupie to znaczy, ze nie jest niewinny. Nie skazuje sie za niewinnosc nikogo. Jaki, kto by mial w tym interes.