Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekaawwosssf

Najpierw łóżko,sex , pózniej miłość , możliwe to ?

Polecane posty

W przypadku kobiet nie ma innej kolejności. Tylko mężczyzna najpierw się zakochuje a później dochodzi do seksu.

Gość dobrze
dominik1000 nie obrazaj wszystkich kobiet, moim zdaniem jest to nie mozliwe jak dla mnie nie przespalabym sie z kims kogo nie kocham

Gość dobrze
a tak z ciekawosci dlaczego taki temat ?

Gość może nie reguła
ale możliwe;) działa do dzisiaj:D

Gość LordNeo
He dla mnie takie coś nie działa, najpierw miłość a potem sex, jeśli najpierw sex to miłośc nie przyjdzie, to jet tylko pożądanie....

haahahaha dzieki, przeczytaj może ksieżkę "kobieta" tam jest instrukcja mózgu, mysli, rozumu, kolejności funkcjonowania na każdym etapie, mam nadzieje że Twoje obcowanie z małoletnimi zmienią Twój pogląd odnośnie dojrzałych kobiet pozdrawiam!

Gość trochę starsza
Możliwe :) A Dominik musi jeszcze podojrzewać do dyskusji dorosłych.

Nie ma różnicy w jakim wieku jest kobieta. Każda jest zdemoralizowana już od najmlodszych lat i z roku na rok to się tylko pogłębia.

Gość dobrze
dominik1000 wydaje mi sie ze ciebie ktos skrzywdzil, ile masz lat?

Gość jjjjjjjjqqqq
dominik :classic_cool: brak mi słów

Gość LordNeo
dominik ja cie rozumiem, ponieważ wiem jakie są w dzisiajeszych czasach dziewczyny....naiwne i głupie, zdecydowana większiść, sama jestem kobietą, ale zrozum sex bez miłości to nie dla mnie...

Gość to wiemy wszyscy
Dziewięćdziesiąt procent kobiet najpierw musi się zakochać, żeby w ogóle mogło dojść do seksu. Pozostałe 10% między którymi obraca się np dominik100, czyli blachary, kurewki i inne takie i tak nie umieją się zakochać, więc u nich seks jest zawsze pierwszy.

Gość dobrze
ale zeby takie przekonanie miec o kobietach musialo sie cos w twoim zyciu wydarzyc, a nie wszystkie kobiety sa takie same, jakbym miala w ten sposob myslec o mezszczyznach to pewnie nie spojzalabym na nikogo w tej chwili to jak to jest z toba dominik? a co do autora dlaczego taki temat?

Gość wsedrftgyhujikolpkj
prawda , zakochanie ,sex

Gość LordNeo
słucham!!!!! 90%, to nie możliwe, co za głupota!!

Każda kobieta, powtarzam każda, dopuszcza możliwość seksu bez miłości z kolegą czy obcym facetem ,więc co ty mi wyskakujesz z bzdurnymi 10%. Jakbym chciał to jestem w stanie sobie zorganizować co najmniej kilka kobiet na miesiąc, tylko do lóżka.

Gość dobrze
Pozostałe 10% między którymi obraca się np dominik100, czyli blachary, k**ewki i inne takie i tak nie umieją się zakochać, więc u nich seks jest zawsze pierwszy. oo to popieram tak wiec Dominik czytaj

Gość dobrze
Dominik tak naprawde to mozesz sobie zorganizowac kilka kobiet do lozka, ale tylko tych co sie zle prowadza i mieszcza sie w 10% no niech bedzie 15% i wokolo ktorych sie krecisz bo normalnych kobiet nie dostrzegasz

nie czytalam wypowiedzi wiec odpowiem tylko na pytanie. Mozliwe, my z mezem sie poznalismy i tego samego dnia wyladowalismy w lozku;)

Żadnej nie daje szansy. Nie intersuje mnie to czy jest tą z tych 10% czy 90%. Choć nie jest mi z samotnością dobrze i chyba jednak czasem mnie to podłamuje to nie mam ochoty sprawdzać i sie przekonywać. Nie pozwolę sobie by ktoś wchodził w moje życie z butami i się mną bawił.

Gość dobrze
dominik1000 ale to wszystko czytasz przez przezycia na to wychodzi, z jednej strony troche mi ciebie szkoda

Gość do dominik1000
wypad głupi huyu z kafe! wkurfiasz już wszystkich, ale niedługo to sie skonczy, znam zayebiscie dobrych hakerów, wyczają twoje ip. później adres i kurfa wlezą na hatę dostaniesz gonga to się może kurfa uspokoisz!

Gość do dominik1000
i chcesz byc sam juz do konca? tak ma wyglądać twoje życie? czy o tym właśnie marzyłeś?

Gość do dominik1000
i chcesz byc sam juz do konca? tak ma wyglądać twoje życie? czy o tym właśnie marzyłeś?

Gość do dominik1000

w moim przypadku było najpierw łóżko a potem miłość i fajnie bo nam super wyszło

i chcesz byc sam juz do konca? tak ma wyglądać twoje życie? czy o tym właśnie marzyłeś? Najpierw o tym marzyłem, by cały świat dal mi spokój, mam co chciałem. Inaczej moje życie wyglądać nie będzie. Widocznie jestem zły nie nadający sie do życia i trudno. Na szczęście jutro znowu praca. Dobranoc.

Gość do myszka83
a jakby nie wyszło to byś się zwyczajnie puściła