Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekaawwosssf

Najpierw łóżko,sex , pózniej miłość , możliwe to ?

Polecane posty

nie myślę w tych kategoriach bo seks bez zobowiązań to nic złego nie jestem święta i nie udaje świętej

Gość do dominik1000
a nie marzyłeś czasem że się zakochasz w jakiejś pięknej dziewczynie a ona ciebie pokocha prawdziwą miłością i że będziecie szczęśliwi

Gość do myszka83
według wiary katolickiej to jest coś złego a chyba jesteś katoliczką?

Gość do myszka83
aha no to zwracam honor

Gość do myszka83
grzech ciężki który właściwie wyklucza zawarcie małżeństwa kościelnego - panna młoda powinna być czysta jak jej suknia

Gość dobrze
Dominik1000 ty nie jestes zly itd. poprostu sie na kims zawiodles

Gość samira chandra
myślę że to nie jest niemożliwe ale z doświadczenia wiem że jednak lepiej zacząć od uczucia

Gość swcjfeojfef
ja najpierw uprawialam z nim super sex, a potem sie w sobie zakochalismy :D

Gość adriii
Jestem 28 letnia kobieta, wyzwolona i nowoczesna a także wyksztalcona i wrażliwa. Smieszne są dla mnie opinie, mowiące o naiwnosci dziewczyn, ktore zaczynaja znajomosci z mezczyznami od seksu. Prawda jest taka, ze to panowie wywieraja na nas presje "wyskoczenia na numerek". Jesli swiat spada na psy, to tylko dlatego ze mezczyzni daza do tego....a tak na marginesie, zyjemy w takich czasach ze wszystko ocieka seksem. Kobiety walczyly o wyzwolenie na wielu plaszczyznach i osiagnely sukces w postaci wysokiego statusu spolecznego. W zwiazku z tym, nikt mi teraz nie wmowi, ze kobieta ktora decyduje sie na sex na poczatku zwiazku jest latwa i glupia.Jest wyzwolona i robi co chce... Osobiscie nie jestem zdania, ze to dobre lub zle ale..prosze panstwa...haloooooo......zwiazki i to udane, bardzo czesto zaczynaja sie od seksu...zyjemy w takich czasach i taki jest wspolczesny swiat. Jesli komus sie to nie podoba to niech albo zamieszka w Arabii Saudyjskiej (gdzie kobiety nie maja zadnych praw) albo niech lepiej odwiedzi kosciol i tam sie modli 24h na dobe o "porzadnego" partnera, ktory czeka na 1wszy seks 5 lat, patrzy dziewczynie w oczka, trzyma za raczke a buzi dale tylko w policzek!!!!! ludzie na jakim swiecie wy zyjecie......???????????ehhhhhhhh....

Gość Głupi_Jaś
A ja nie potępiam, tylko uważam, że nie ma powodu się spieszyć. Seks to jednak poważna sprawa, trzeba poznać drugą osobę, często wiąże się z pewnymi konsekwencjami. I jeżeli dziewczyna jednak pragnie zaczynać od łóżka to grzecznie dziękuję, widzę że mamy inny pogląd na życie i szukam dalej (i tak, nie korzystam, przynajmniej w tych dwóch razach, gdy byłem wystawiony na taką pokusę:). Jednak pod żadnym pozorem nie potępiam takiego podejścia. Ale nie chciałbym dziewczyny, która miała takie przygody na jedną noc z wielu względów, z których najważniejszy to taki, że nie potrafiłbym ufać połówce, nie czuję się aż tak wyjątkowym facetem, a okazja potrafi się zawsze znaleźć.