Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona ona ona.......

Chce isc na studia wojskowe na WAT. Jest tu ktoś stamtąd?

Polecane posty

Gość Ona ona ona.......

Jest moze ktoś kto studiuje na WACIE na studiach wojskowych? Chcialabym sie popytac pare rzeczy , o codziennosc na takich studiach, czy jest ostry rygor i czy są czesto przepustki weekendowe, poniewaz mam chlopaka poza Warszawa i chcialabym co tydzien jezdzic na weekend. Prosze o odpowiedz :)

Gość Ona ona ona.......
haaaaaaaaaaalo :P

Gość na WAT dziewczyny to się rucha
a nie uczy :)

Gość Samiec Alfa i Romeo
Nie wiem jak teraz, ale kiedyś było tak, że w lipcu, albo sierpniu szło się na kilka tygodni na unitarkę. Zapieprz na poligonie od świtu do nocy. Człowiek nie wiedział jak się nazywa. Potem zaczynały się studia, mieszkało się w akademiku. około 15 wychodziło się na przepustkę do 22:00, ale nie zawsze. wieczorem sprzątanie korytarza i łazienek, oraz zawsze sal. pastowanie podłóg. Raz w tygodniu poligon. Zajęcia też w sobotę. Tak średnio 6 h do 14:00. Pobudka 6 rano, 3 minuty na ubranie i bieg 3,5 km przez las w krótkich spodenkach i koszulce, zimą w dresie i opinaczach. Potem apel, potem sniadanie i studia.

Gość Samiec Alfa i Romeo
No i będziesz tam ciągle napastowana przez napalonych i wyposzczonych samców. Seksu Ci tam nie zabraknie.

Gość Ona ona ona.......
Kurcze to faktycznie rygor... A jak z weekendami, mozna co tydzien wyjezdzac? I czy są normalnie 2 miesieczne wakacje?

Gość kotlarz
No raczej co tydzien mozna, to nie wiezienie chyba:P

Gość dttt
Co tu sami WATowcy nagle sie odzywaja :P ...? WAT jest super. To byla moja ukochana uczelnia. Polecam i radze przepuszczac wykladowcow na korytarzu... ;)

Gość też młoda
właśnie przejrzałam sobie kryteria rekrutacji i trochę się podłamałam. na kierunki ścisłe nie mam co się porywać :( przez swoją głupotę (nie, to nie była głupota, ale i tak szkoda gadać) nie trafiłam do klasy b-ch, więc i na kierunki medyczne nie pójdę (oczywiście nie na WAT tak czy siak). czytałam o bezpieczeństwie narodowym i podobno jedno wielkie nicnierobienie, bez sensu... nie wiem na co iść na studia, interesuje mnie naprawdę wiele rzeczy, ale jak przychodzi co do czego to albo okazuje się, że nie na tyle coś lubię, żeby wiązać z tym swój przyszły zawód, albo jeśli coś mnie kręci na tyle, żeby to studiować - łączy się to z przedmiotami, których nie zdzierżę. fantastycznie... przegram swoje życie i tyle będzie :o ....

Gość też młoda
Pozwolę sobie podbić temat. :P