Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka 2299

"musisz mnie czasem kopnąć w du.."

Polecane posty

Gość malutka 2299

Przed chwilką napisał mi to mój chłopak... czy to że jestem miła to źle? nie ma już dobrych ludzi tylko wszyscy muszą być chamscy dla siebie ? nie właże mu do tyłka , poprostu jestem normalna, miła a on mi z tekstem że musze go czasem "kopnąć w dupe "żeby wiedział że ma sie wyprostować . To co ja mam zrobić ? może powinnam zacząć sie puszczać bo nie wiem co miał na myśli... pomóżcie jakoś

Gość malutka 2299
ojej, zebździałam się, fuuuuu ależ wali

Gość malutka 2299
ale lubię się zaciągać tym smrodkiem, to mnie stawia na nogi

Po prostu czasem musisz go zjebać jak coś źle robi a nie głaskać po głowie bez przerwy.

Gość aga 19
to zalezy tez w jakich okolicznosciach to powiedzial. ale moze chodzilo mu o to zebys czasem wyrazala tez swoje zdanie i nie zawsze mu ulegala i zgadzala sie na wszystko co on powie

Gość malutka 2299
Właśnie o to chodzi że ja wcale nie jestem całkowicie dostępna, wiem że mężczyźni kochają zołzy i staram się o tym pamiętać ;-) on zabiega o mnie , kocha mnie wiem to i czuje .Musze coś wymyślić skoro chce żebym go kopnęła czasem ( heh) i to musi go zaboleć skoro tego chce ... może jakieś pomysły?

malutka 2299 => Spoko wyjebie i pójdzie w pizdu. Inną - dla wytłumaczenia. Bo zołza to takie fajne stworzenia na krótki flirt... 🖐️

Gość malutka 2299
właśnie przeczytałam w innym temacie że kobieta powinna odmówić facetowi pare razy seksu to go troszkę wyprostuje ( heh faceta oczywiście ) dobre !!!