Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dno i metr mułu

trzymajcie mnie, bo mam chcicę.

Polecane posty

Gość nieznany
a co, tez chcesz na rece? :p :D szkoda, ze nie z francuskiego :( to powodzenia z oralem :D 🖐️

Gość nieznany
niezle oswietlone wnetrze romeło :D

Gość dno z metrowym mułem jesteś
z Wrocławia?

Gość dno i metr mułu
samiec, Ty dziadu! 😭 nieznany, chcę, bo mnie dawno nikt nie nosił. a właściwie nigdy, poza ojcem w dzieciństwie. przegrałam życie :o dzięki, dzięki, trzymać za mnie kciukce to może jutro do was wrócę :D z warszawy, też na wu :classic_cool:

Gość dno i metr mułu
nie grzesz, prędzej bym się pochlastała niż pogardziła taką klatą :classic_cool: to teraz ostudzam zapały - za młoda dla was jestem, chyba :classic_cool:

Gość nieznany
jak to jest klata to faktycznie musisz byc mloda :D do nauki :p bo cie obleja :D

Gość dno i metr mułu
z moją mądrą głową to mnie nie obleją :classic_cool: a co to jest Twoim zdaniem? :D

Gość dno i metr mułu
17 już za mną, na nieszczęście 😭 no no, tylko nie desperatkę! został mi jeszcze jeden mały krok :D

Gość nieznany
:D no skoro pytacie mnie o zdanie, to to jest fota watlego szczurka, do tego robiona na pewno nie przed chwila, w dziennym swietle i nie z telefonu no bic to ma z 35 na oko :D

Fota jest faktycznie robiona w dzień, ale z telefonu, Samsungiem Omnią 5 MPX. I nie wątłego szczurka, bo pozamiatałbym tobą podłogę chłopcze. od ponad 20 lat trenuję Sztuki walki i to sa naturalnie wyrobione mocne mięśnie. wystarczy, że rzuciłbym Cię o glebe, to połamałbym Ci miedn icę, albo zakładająć dźwignię łokciowo-barkową zmusiłbym Ciędo skowytu i błagania o litość. Nie masz pojęcia o tym jak wyglada wysportowany mężczyzna. Pewnie GROMOWCA też nigdy na oczy nie widziałeś. albo widziałeś tylko myślałeś, że to leszczyk, albo tatusiek.

Gość jakie to samcze....
:D

Gość dno i metr mułu
kandydatka, to brzmi dumnie :classic_cool: sztuki walki i gromowiec mnie zmiotły. to co lubię najbardziej 😭 a miałam iść spać!

Gość dno i metr mułu
idę właśnie, jedną nogą jestem w łóżku, więc dobrze mi idzie :D miłego oglądania :D

Gość nieznany
:D jedno udowodnione klamstwo wystarcza za komentarz :D i odstaw ziolka, bo nadpobudliwy cos jestes jak na taka pozna pore :D

Gość dno i metr mułu
proponuję walkę na klaty :classic_cool: nie ma mnie już, dobranoc, miśki kolorowe 🖐️

ja się łączę w bólu....mam podobnie...sesja, za kilka godzin egzamin...a zamiast zabrac sie w koncu do nauki obmyslam plan zgwalcenia jaiegos przystojniaka :O

Gość nieznany
:D