Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila.w25

Czy on myśli poważnie o nas?

Polecane posty

Gość zdecydowanai powazna
jak bym slyszala swojego faceta, normalnie identycznie, ale ja mu powiedzialam ze mozemy przez jakis okres czasu mieszkac razem a potem wziasc slub, jezeli nie chce to niech poszuka sobie takiej partnerki ktora tez tego nie bedzie chciala, nie widze siebie przez cale zycie w roli kochanki i naloznicy, ja chce byc zona a nie konkubina,do niczego go nie zmusilam , to byl jego wybor,w nastepnym roku bierzemy slub

Gość kamila.w25
tak wprost to nie, jesteśmy oboje dosyć nieśmiali. On zawsze mówił coś w stylu 'chcę z tobą być zawsze', potem jak zaczełam wypytywać to powiedział że jeśli chodzi o nasze plany w związku zakładaniem rodziny to za 2-3lata, fakt że teraz nie mamy żadnych warunków ale nic więcej się nie dowiedziałam. A dopiero niedawno zaczął czasami wspominać o wspólnym domku czy tym dzieckiem bo oboje nie przepadamy za dziećmi i wie że ja nie chciałabym mieć więcej niż jedno a jak żartowałam że chcę 7 to mi powiedział,że jedno będzie dobrze możemy mieć więc coś tam myśli o nas, ale dlaczego nie mówi?

Gość dfre5t
no tak, brak szacunku slub byc musi, przecie to podstawa po slubie moze cie prac po ryju, zdradzac i wyzywac ale slub byc musi!! bo dopiero wtedy jest szacunek, ALE KRETYNKA :D

Gość ejbisi
Zebys sie nie zdziwila bo moim zdaniem te szumne plany wlasnie dotycza nieslubnego dziecka i kredytu. Pamietaj ze faceci sa z marsa :P

Gość kamila.w25
zdecydowana i poważna ->> jak długo mieszkaliście tak razem? rozmawiałaś z nim o tym przed wspólnym mieszkaniem czy po zamieszkaniu i ile mieliście lat? ejbisi-> bez dziecka mogłabym się obejść bo nie lubię, jak już się zdecyduję to pewnie późno albo dla niego, a na kredyt nigdy bym się nie zdecydowała z chłopakiem