Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh

jakie dodatki do tego zestawu - oceńcie go

Polecane posty

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh

sukienka jak na zdjęciu pudrowo różowa, nie błyszcząca (to nie jest satyna chociaz moze tak na zdjęciu wygląda) a buty bezowo-rozowo pudrowe ale bardziej wpadaja jednak w beż...co do tego?? oprocz czerni, bo nie lubie tego koloru i jest zbyt oczywiscty chodzi mi o torebkę, bransoletkę i kolczyki no i moze jakis krotki zakiecik - tylko gdzie taki kupię? i w jakim kolorze proponujecie? http://img716.imageshack.us/img716/8732/p0706 100825.jpg

Gość fbvfbhfhfhfhf
nie będę się wypowiadać co myśle na temat tej kiecy bo mniejsza w to ale jak nie chcesz czerni to bym w jakiś fiolet poszła byle nie jakiś jasny tylko taki średno ciemny

Gość maturks4
Do sukienki z baskinką (jeżeli w ogóle odważysz się ją włożyć) absolutnie nie można włożyć jakiegokolwiek żakietu. A niestety: czerń pasuje najbardziej! Jaka to okazja? Wybrałaś coś przedziwnego

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
dlaczego przedziwnego? lepsza bylalby swiecaca tafta czy zatuna? sukienka jest prosta i skromna co w niej dziwnego bo serio nie wiem?

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
i dlaczego mam sie nie odwazyc jej wlozyc?

Gość hania1234
nic do niej nie dobieraj, ja pozwolilabym sobie na ajkies ladne wiszaće kolczyki dosyc ozdobne i kopertówke - ty juz bez konkretnego kolory, jesli to szczegolna okazja to moze jakas tez bardziej ozdobna, żakiet i naszyjnik bym sobie odpóściła w tym wypadku - wg mnie sukienki bez ramion pięknie eksponują dekolt i ramiona i niepotrzeba juz zakrywac tego zadnymi swiecidelkami

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
czyli szara torebka? myslalam o czyms w kolorze butow bardziej ale nie wiem czy nie bedzie za blado

Gość hania1234
odpuściła* raaany :P

Gość hania1234
nie szara no skąd :O do ciepłych beżów i nude szarość? eee nie sądze żeby było łądnie - zemdli całość i ochłodzi niepotrzebnie

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
naszyjnik na pewno sobie odpuszcze, jedynie kolczyki i bransoletka ponawiam pytanie - dlaczego sukienka jest przedziwna?? bo myslalam ze jest strasznie prosta i nic w niej nie ma szokującego

a może jakieś kolczyki z perełkami ,nawet takie wkręcane i na szyję takie delikatne perełki ?

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
no wlasnie tez mi tak jakos szary nie pasuje Miarko :):)

Gość hania1234
torebke dobierz najlepiej w kolorze zblizonym do calosci ale np w jakies wzorki czy zdobienia zeby ożywiła komplet a zaszalej z kolczykami i bedzie gicior ;)

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
szukalam takiej torebki i nic nie znalazlam wlasnie :( ale popatrze jeszcze

Gość pppppppppppplllllllllllllll
broń boże szarość to chyba najgorszy możliwy kolor do tego zestawu, jakiś troszkę ciemniejszy musi być od reszty ale jednocześnie musi być ciepłym kolorem a szarość by tu wyglądała okropnie

Gość hania1234
sukieka jest przedziwna zapewne dla tych którzy nie mają dostatecznie ładnej figury żeby takową założyć :O nie przejmuj się, jeśli jesteś zgrabna na pewno bedziesz wyglądać ślicznie ;)

Gość mamasssssssssssssssssss
ja uważam że tylko czerń najlepiej kopertowa torebka do reki albo złota

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
no wlasnie leczy idealnie, ogolnie jestem wysoka i szczupla, nie mam zbyt duzego biustu wiec wydaje mi sie ze wyglada ok...ale teraz to juz sama nie wiem

Gość qaaaaaaassssdddddm
mi to się ta sukienka kojarzy z takim dancingiem w czasach mojej prababci

Gość hania1234
bardzo mi sie podoba, uważam że jest słodka i bardzo na czasie, jedynie mysle ze ta falbana na brzuchu w tym akurat miejscu moglaby podkreslac to czego nie powinna ale skoro mówisz że fajnie leży to ja uważam że zestaw jest ogólnie super :)

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
wlasnie ukrywa, robi takie swietne wcięcie w talii :) a nude look i takie retro sukienki sa teraz na cZasie- tak sądziałam:)

Gość qaaaaaaassssdddddm
zrobiłabys zdjęcie siebie w niej to by było lepiej oceniać

Nie wybieraj jasnych dodatków do tej sukienki będziesz wyglądać mdło! Niestety najbardziej pasowały by tu czarne dodatki (czarne buty , kopertówka , bransoletka) i do tej sukienki powinnaś być przynajmniej lekko opalona i jeśli jesteś blondynką zważając na kolor będziesz wyglądać mdło. Koniecznie musisz wybrać ciemniejsze i żywsze dodatki skoro nie chcesz czerni wybierz fiolet lub granat. Niestety źle dobrałaś kolor butów. Do tej sukienki pasuje tylko i wyłącznie coś żywszego lub ciemniejszego.

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
http://img716.imageshack.us/img716/2770/p0906100809.jpg dokupilam torebke taka jak na zdjęciu, jest w identycznym kolorze jak buty taki pudrowy bez, wiem ze moze bedzie mdło ale w sumie takie kolory sa teraz modne i taki budoirowy styl, całość - baskinka, falbanki, dżety sa w jednej konwencji wiec pod tym wzgledem wszystko gra :0 ale co dalej? co z makijazem, co z paznokciami? mam bransoletke jak na zdjeciu - nada sie? no a jesli tak to jakie do tego kolczyki?

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
czyli zwyczajnie srebrna bransoletka i kolczyki? a perelki nie nadadza sie?

Gość weq
mysle ze french, makijaz raczej delikatyny