Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh

jakie dodatki do tego zestawu - oceńcie go

Polecane posty

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
no frencz frencz bylby idealny ale nie potrafie go zrobic a na manicure nie mam szansy isc, bo pracuje w piatek i czwartek, a jesli pojde dzis to nic z niego nie zostanie :(

Gość tortura orencz
jak wszystko to wszystko, walnij sobie rozowy lakier do paznokci, rozowe cienie, rozowa pomadke i rozowe kolczyki. Aha, nie zapomnij o rowowym krawacie u partnera:classic_cool:

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
bez przesady rozowa jest tylko sukienka :O nawet nie ruzowa a taka bezowo - rozowa, reszta jest bezowa, wiec OCB?

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
o Jezu rÓżowa :O

Gość zwyczajnaniezwyczajna
ja proponuję do tego szary szal. Zwykły,jadnolity...Zakiecik zrobi ta sukienkę tandetną a jest ciekawa.

Gość hania1234
witam ponownie ;) jesteś łądną dziewczyną, myślę że z makijażem nie będzie kłopotu - podkreśl mocno rzęsy pogrubiającym i podkręcającym tuszem, w moim stylu (nie wiem czy lubisz) jest malowanie elinerem dość wyraźnej i mocnej kreski ładnie wywiniętej na zewnątrz, do tego maluje powieki delikatnie matowym jasno beżowym cieniem i wygląda ładnie, myśle ze w tej sytuacji tez bedzie pasowac i Tobie na pewno ale nie wiem czy lubisz taki makijaż ;) aha, perły jak najbardziej choc wg mnie bedzie juz az za delikatnie... ja bym na Twoim miejscu z biżuterią bardziej zaszalała żeby było tak wiesz... nie za słodko

a, ładnie będziesz wyglądać :) srebrne dodatki si, starczy łańcuszek i bransoletka. jeśli masz jakieś srebrne, lekkie wdzianko na sukienke byłoby super..

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
witaj haniu :) kreske bardzo lubie, tylko zawsze robie ja kredka i rozcieram nie wiem czy bede umiala eyelinerem, ale dzis kupie taki w pisaku i sprobuje ;) bizu poszukam jakiejsc fajnej :) blue.co - srebrne wdzianko do bezowych dodatkow?

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
aaaa paznokcie?;)

Gość hania1234
a ze srebrnych szali itp zrezygnuj naprawde! może i z sukienką owszem jako tako by to wyglądało ale do Twojego typu urody nie pasuje kompletnie. masz ciepły, słoneczny odcień cery, włosy - taka typowa pani lato, wydaje mi sie że przełamywanie tego srebrem moze wyglądać nieciekawie

Gość a tak z ciekawosci zapytam
czym bedziesz pachniec?

Gość hania1234
aha no paznokcie :) jesli nie dasz rady z frenchem to zwyczajnie pomaluj pazurki tez na taki cielisty naturalny kolor - taka teraz moda a i do calosci bedzie pasowac :) mozesz na to nakleic na jeden, dwa pazurki symetrycznie jakąś gotową ładną naklejkę, zamalować nawierzchniowym pobłyskiem i super :classic_cool:

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
no ogolnie nie lubie srebra....no i szal - jakos tak babcinie mi sie kojarzy, bolerka tak samo, zakiet nie pasuje...czyli co gole plecy ?;)

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
o kurcze racja, o naklejkach nie pomyslalam, zawsze to coś ;) lubie malowac paznokcie na mniemne kolory ale tutaj to chyba bedzie pasowac jak kwiatek do kożucha, prawda?

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
pachniec bede nie wiem czym - obstawiam armani diamonds, escade magnetism, ogolnie uzywam ciezszych zapachow - klasyczna lola, rush ale jesli bedzie taki upal to odpada :)

Gość hania1234
no pewnie że gołe - jest upał i do tego XXI wiek a Ty ładna i co masz niby zakrywać? ;) może jak ciemny to jakaś taka koralowa czerwien, łosoś, malinowy ciemny róż nie wiem... w sumie paznokcie to ja juz zawsze dobieram do siebie, a nie do ciuchów przeciez nie trzeba byc juz calym takim od linijki, troche ekstrawagancji jeszcze nikomu nie zaszkodzilo ;)

Gość hmhmhmhmmmhmmmhh
a w kościele też gołe? :D

Gość hania1234
no pewnie, juz tam nie ma co sie rozdrabniac - kościół, nie kościół :P calosc sukienki w polaczeniu z kolorem jest tak słodka i urocza, że nie sądze żeby mogło to wyglądać jak kolwiek niestosownie. no chyba ze czulabys sie skrepowana to narzuc jakies tam bolerko ale moim zdaniem niepotrzebne ;)

Gość ladnemu we wszystkim ladnie