Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjdgbjsbdjkdnksndkdnskndskn

czy na rentgen potrzebne jest skierowanie?

Polecane posty

Gość hjdgbjsbdjkdnksndkdnskndskn

witam! chcialabym wykonac przeswietlenie klatki piersiowej prywatnie, bez zadnego dofinansowywania ze strony NFZu. czy potrzebuje na to skierowanie?blagam o pomoc:(

Nie. Idziesz i mówisz czego potrzebujesz , płacisz robisz i spadasz;-)

Gość ulalaaaaa
w kwietniu miałam operację,musiałam przed zrobić badania,NFZ nie wszystkie finansował,a na przeswietlenie płuc,mimo,że płaciłam sama musiałam mieć skierowanie-przynajmniej tak mnie poinformowała lekarka,chyba nie miała żadnego interesu,żeby mówić nieprawdę (a najlepiej zadzwoń do pracowni rtg i spytaj)

Gość odpowiem.....
jeśli chcesz zrobić prywatnie prześwietlenie płuc to wg mnie nie potrzeba żadnego skierowania ....przynajmniej tak jest u nas ale zawsze możesz dopytać zadzwoń

Gość Fryczkowska_Ania
Logiczne, że ten lekarz który będzie przeglądał to zdjęcie, powinien dać Ci skierowanie, bo rodzinny lekarz nie bardzo jest zainteresowany dać skierowanie, taką mamy politykę prywatności służby zdrowia. To jest charakterystyczny przykład prywaty. Ci lekarze leczą bez badań tylko w ciemno. Broń Boże pomysłu p. minister Ewy kopacz na prywatyzację.

Gość gość
Na Piwnej możesz zapytać. To w Krakowie, bo tu mieszkam. praktyka.info.pl może na stronie coś piszą albo zadzwoń telefon też tam jest.