Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 948hfrnd

Mam problem z byłymi mojego chlopaka

Polecane posty

Gość 948hfrnd
??????

Gość 948hfrnd
prosze o pomoc ja naprawde juz nie mam sily:(

Uspokoj sie, znam ten bol. Zastanow sie tylko-teraz jest wierny?

Gość 948hfrnd
tak jest wierny nigdy mnie nie zdradzil, ale jego przeszlosc mnie meczy :(

Tacy ludzie czesto maja duzo uroku i paskudna akta, ja sie meczylam grubo ponad rok, a potem jakos samo mi przeszlo. Tylko, ze z mojej strony to byla bardziej zazdrosc...chociaz patrzac na jedna z jego bylych obrzydzenie tez (panna moglaby sie spokojnie golic!)

Gość 948hfrnd
ciagle codziennie placze przez ta jego przeszlosc nawet teraz jest mi tak bardzo zle z tym :(

paskudne akta * Tylko sie zastanow czy ta przeszlosc ma teraz jakies znaczenie. Czesto takie osoby ktore sypiaja z kim i gdzie popadnie nie wiele o tym mysla, mlody-glupi byl pewnie

Gość 948hfrnd
a co sie stalo ze ci to przeszlo????

Ja wiem jak Ci zle, przeplakalam tak kilkanascie miesiecy, brzydzilam sie jak mnie facet dotykal chociaz go bardzo kochalam (z reszta nadal mocno go kocham). Niedobrze mi bylo jak myslalam o tym, ze spal kiedys z tym paszczurem-jego oblesna byla

Czas, po prostu przestalam patrzec na niego przez pryzmat tego jakim czlowiekiem byl i z kim spal-w momencie jak zaczelam o nim myslec jak o odrebnej osobie przeszlo. Bd wieczorkiem jakbys chciala porozmawiac to bede, teraz neta wylaczaja :)

Gość 948hfrnd
tak to mi jest z nim wspaniale, tylko przez tez mysli ze on to robil z ta ohydna baba to mnie tak obrzydza, z tymi wszystkimi innymi co z nimi byl to sie pogodzilam, ale ja nie moge sie pogodzic ze z ta ohydna babe ktora ma dziecko (to taka rodzina patologiczna alkoholicy) mnie to tak bardzo obrzydza, i jak jestem z nim rozmawiamy calujemy sie kochamy sie to przypomina mi sie ze on to roil z ta baba i od razu bierze mnie do niego na obrzydzenie :( pewnego razu az przez to przerwalam stosunek i sie poplakałam, boze co ja mam zrobic te mysli mi nie daja spokoju :(

Gość 948hfrnd
oki odezwij sie...

Gość 948hfrnd
a co to znaczy ze myslalas o nim jako o odrebnej osobie? jak juz bedziesz to napisz....

A jednak jestem... Wiesz ja sie brzydzilam niesamowicie jego rak jak powiedzial jak sie z tamta panna zabawial. dziewczyna byla po prostu oblesna, a jak sie kiedys smial i mowil jak o siebie nie dbala to o malo nie zwymiotowalam. Powiedz jeszcze to twoj pierwszy facet?

Po prostu patrzylam na niego bardzo dlugo tak jakbym patrzyla na obca osobe o ktorej ktos by mi cos takiego opowiedzial-zwyczajnie sie brzydzilam. Z jednej strony byl to facet ktorego kochachalam z drugiej slabo mi sie robilo kiedy myslalam o jego wspaniales przeszlosci. Do tego tamta panna czynnie sie dobijala smsami wiec tym gorzej bylo o niej zapomniec

Gość 948hfrnd
to jest pierwszy moj chlopak z ktorym uprawialam seks, boze ja tak nie potrafie minelo poltora roku a ja nadal nie moge sie pozbyc tych mysli:(

Oj to takie rzeczy zawsze bola, ja sobie wgl rady nie dawalam :( Ale nie warto zrywac z takiego powodu. Tylko obrzudzenie bierze....

No zastanow sie, jezeli facet byl wart zebym z nim isc do lozka, skoro sie w nim zakochalas, to chyba chodzi o cos wiecej niz o to gdzie wczesniej sie szlajal?

Gość 948hfrnd
tak bardzo go kocham, chcialabym zapomniec o jego przeszlosci ale nie potrafie

Gość ty jestes chora idz
sie leczyc na serio ci mowie ,albo sobie jaja robisz:O co drugie zdanie to "zerwałam,chciałam zerwac,chce zerwac,zerwę" a sobie zrywaj :O zachowujesz sie jak HOT15 taka sweet dziewczynka :O w ogole gówno cie to obchodzi co on wczesniej robił jak ci to tak bardzo przeszkadza to zakończ to a nie pytaj sie głupio innych czy to zrobic bo to tylko świadczy o tobie i twoim poziomie :O DZIECKO..a za seks sie bierze ..niedorozwinięta jakaś jesteś.

Ta, bo najlatwiej naublizac, jasne ze dziewczyna mloda. Poza tym pierwszy facet, pierwsza prawdziwa milosc a tu taki zyciorys sie ciagnie.

Ja sie meczylam poltora roku z myslami, dopiero musialam kopa w dupe od zycia porzadnego dostac zeby uswiadomic sobie ze tamto mnie juz nie dotyczy, ze skoro on moze mycles o mnie i o naszej przyszlosci to ja tez powinnam, a niewiele brakowalo zebym go stracila.

Gość weronikax
Wiesz co,czytam wszystko co napisałaś i chyba masz problem ale...Sama ze sobą...To nie jest normalne,że popadasz w jakąś obsesję czy depresję z powodu jakiejś fakt-obrzydliwej baby.....Rozumiem,że jest Ci z tym żle-bo to jest Twoj facet i nie potrafisz dopuścić do siebie myśli,że była inna taka a nie inna...Ale to przeszłość przecież....Moj narzeczony mieszka w bloku ze swoja pierwszą miłościa-którą bardzo kochał...Też ją widuję i nie jest to przyjemne-ale było minęło...Nie zadręczaj się tak, jesteś za mloda na to-myśl o sobie,o tym żeby Tobie było dobrze a nie o jakiejś toksycznej babie myślisz i się zamartwiasz....Twój chlopak był młody i pewnie wiele głupich rzeczy zrobił-jak każdy w młodości...Ale Ty chyba musisz udać się do psychologa bo tak być nie może...Pamiętaj,że nic ani nikt nie jest wart takiego zadręczania się!!!

Gość żołądkowa gorzka i balsam
to jest typowy "dzieciorób" - tacy mają największe powodzenie u kobiet o zgrozo! tacy to się znają na kobietach i wiedzą jak je urabiać . . . zawsze jakaś naiwna się znajdzie . . . o dziwo . . . w dobie silnej antykoncepcji nic go nie ogranicza . . . i tak dzieciaka nie zrobi! por00cha se i nową znajdzie . . . jakby natomiast dzieci płodził i żenić się nie chciał to by na alimenty nie wyrobil i musialby się ukrywać, migać, albo zarobki zatajać. to wszystko to jest tzw. "egoizm genów"

Gość żołądkowa gorzka i balsam
kobiety są durne, ze nie robią wglądu w przeszłość mężczyzny . . . potem taki r00chacz i sk00rwiel robi jej dziecko i zostawia . . .

a najbardziej to szkoda tych debili ktorzy zmienia zdanie i beda chcieli miec normalny zwiazek

Gość 948hfrnd
dzieki za wszystkie wypowiedzi...... to ze pisze ze chce zerwac to chce bo mnie te mysli mecza a z drugiej strony niechce go stracic bo go kocham bardzo i tak mam ciagle.... czy ten koszmar sie kiedys skonczy, ale powiedzcie mi jak co ja mam robic zeby o tej babie nie myslec? skoro to samo mnie nachodzi jak jakis diabel