Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chirurgia plastyczna,czemu nie

baby annabelle czy baby born na 3 urodziny?

Polecane posty

hejka mam pytanie, czy jest jakas róznica miedzy tymi praduktami, która lepsza? Polecacie trzylatce???

produktami* - zabawkami :)

up

A może "Angielski z Maksem"? :) N ie znam tych laleczek, ale =zastanawiam się właśnie czy nie kupić takiego zestawu książeczek do nauki angielskiego w domu takiej dziewczynce.

Moja trzylatka by sie angielskiego z wlasnej woli nie uczyla. Mysle, ze te wszystkie produkty edukacyjne to zwykle naciaganie, bo rodzice chca, zeby dziecko duzo umialo i nie szczedza pieniedzy na tzw. edukacje. Co do lalek- mi sie optycznie bardziej podoba BabyBorn i mam wrazenie, ze ma wiecej akcesoriow. Moja corka ma wiec Babyborn. Jedyny punkt krytyki: brzuszek nie jest miekki tylko plastikowy.

:D mieszkamy w anglii, corka nie ma problemu z jęz angielskim, wlasciwie to moglabym cos po polsku zakupic zeby sobie cwiczyla bo zaczyna mi chetniej mówc po ang niz po polsku :( z reszta juz zdecydowalam sie na lale, tylko własnie nie wiem ktora baby born czy anabelle, czy moze ta chou chou, ktoras z tych interaktywnych, na 100% kupie jej lale, spodziewam sie drugiego dzicka i mala szaleje na punkcie dzidzi :) do tego na pewno dokupie wózek, taka gondolke, dodam ze cena nie gra wiekszej roli.... prosze o pomoc i dziekuje za obecne wpisy 🌻

Gość poltora tygodnia
napewno nie born :O

to napisz jeszcze dlaczego nie?!