Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Harvey Keitel

Dlaczego teraz tak mało dziewczyn z szerokimi biodrami?

Polecane posty

Gość sancho_panchooooo
Jest dużo, ale dobrze się maskują :P Ja mam szerokie biodra i bynajmniej nie uważam tego za zaletę swojej figury.

Gość ja też mam dużą
mój mążuś uwielbia :)

Gość czelistka
pytanie brzmi jakie to sa szerokie biodra; juz widzialam tutaj takich, ktorzy sie oburzali jakim cudem kobieta moze mierzyc w biodrach np 95 ... :D

I dobrze. Za dużo tych chudzinek, a panie o kobiecej figurze przecież znacznie apetyczniejsze.

Gość taka jedna dziołka
Ja mam wlasnie w tyłku 95 i uwazam, ze to sa szerokie biodra, do całej mojej figury. W dodatku mam pełne posladki i uda, ale nie sa jakies masywne, tylko pelne własne. Do tego mam płaski brzuch i wciecie w talii, uwazam moje szerokie biodra za wielki atut :D

Nie wiem, nie biegam przecież z centymetrem i nie mierzę :P Wiem na oko jakie mi się podobają. W centymetrach możliwe że będzie to coś koło stu, ale aż tak się na tym nie znam :P

Gość miiiiiii
a ja mam 104 w biodrach i dosc szczupla pupe, talia 85 ( tu mala oponka macierzynska) i wszystko gra. Wcale nie jestem gruba i uwielbiam moje bioderka:)

Szerokie biodra to marzenie kobiety. Ja na przykład jestem w " barach szeroka, w ..biodrach wąska " . Okropność, mówię Wam.

Gość Małoszka
Ja mam 107cm w biodrach i 77 w talii. Tylko bardzo często słyszę, że mam "wielką dupę".... Nie tylko od dziewczyn.

Rubensowskie kształty posiadasz? Ślicznie. :)

Gość diapanazy
Kobieta powinna mieć dużą dupę.

Gość Ko bieta Poznan
ja mam 93 w biodrach, czasem mam kompleksy, ale nadrabiam biustem i plaskim brzuszkiem :)

Gość pytam - kobieta
to co się facetom bardziej podoba;)? wcięcie w talii..czy wielkie biodra;)?

Gość hgcsefsxdsadaz
Ja mam wlasnie w tyłku 95 i uwazam, ze to sa szerokie biodra, do całej mojej figury. W dodatku mam pełne posladki i uda, ale nie sa jakies masywne, tylko pelne własne. Do tego mam płaski brzuch i wciecie w talii, uwazam moje szerokie biodra za wielki atut Po przeczytaniu tego wacek mi stwardniał :O

Gość hgcsefsxdsadaz
to co się facetom bardziej podoba ? wcięcie w talii..czy wielkie biodra ? No kurwa :O Podoba mi się kobieca sylwetka czyli wcięcie w talii i szerokie biodra równocześnie.

Gość bzdziagwa ;)
Harvey Keitel a gdzie ta pani ma bioderka ?? sorry ale ta pani ma zasloniete biodra i trudno oenic jakie sa o tej pani to tylko widac nogi i nieco powyzej ale nie z pewnoscia biodra

Gość blahhso
mam dwie kumpele o szerokich biodrach ale są lesbijkami...:P ja nie mam szerokich i lubie facetów:):P

Gość blahhso
szerokie bioderka sa idealne do rodzenia dzieci dlatego Wam sie podobaja:) a tu taki zonk:P:P

Gość aaaaxxxxxx
a ja mam 92 cm w biodrach i w talii 65cm :-) i bardzo mi sie to podoba!

Gość bzdziagwa ;)
taka jedna uwaga wiekszosc ludzi myli wymiary w biodrach a w tylku i smieszne to jest dla mnie ze jedna z druga sie szczyci bozesz mam cudowne wymiary 60 90 tylko ni grosz kobiecej figury bo 90 to sobie zmierzyla w tylku a nie w biodrach gdzie naturalnym jest ze w biodrach ma mniej i brakuje duzego wciecia w talii