Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obita Gruszka

czy on sie chce ze mna ozenic???

Polecane posty

Gość Obita Gruszka

Dziewczyny, jestem w zwiazku z facetem, ktory deklarowal sie, ze ma awersje do slubow. Ja tez podchodze do nich sceptycznie, wiec mi to pasowalo. Ale teraz zaczynam sie zastanawiac, czy on nie zmienil zdania, poniewaz mialo miejsce kilka sytuacji - bylismy na targach jubilerskich, podobal mi sie pierscionek, ktory byl b. drogi na moje obecne mozliwosci - on podniosl brew i powiedzial "moge kupic Ci jako zareczynowy", wiec oczywiscie odmowilam, a pozniej on upieral sie, zeby mi go dac na imieniny (nie chcialam naciagac go na taki wydatek) - Musialam kilka razy wpisac swoje nazwisko, ktore jest dosc dlugie, on zaproponowal mi, zebym wpisala jego, ktore jest krotsze. Odpowiedzialam "ale ja sie tak nie nazywam", on "ale mozesz" - Przypadkiem weszlam na strone z roznymi strojami, przegladalismy je oboje (glownie sukienki) - doszlam do sukienek slubnych, ktoras mu sie podobala - ja mowie "ale przeciez slubnej sobie nie kupie!" - a on "a moze jednak?" W ogole w ostatnim czasie bylo duzo takich zartow na temat zareczyn i slubu... Czy ja przesadzam? Moze on tak tylko zartuje?

Gość Obita Gruszka
w gore