Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleczowiankaaaaaaaaaaaaa

jak jest w klubie fitness?

Polecane posty

mam zamiar pojsc niedlugo i sie boje troche bo zupelnie nei wiem jak jest w takich klubach. boje sie ze ktos mnie wysmieje albo pomysli ze jestem jakas dziwna bo nikogo nie znam. powiedzcie jak to wyglada wszystko w takich klubach?

Normalnie. Przychodzisz na zajęcia, na pierwszych czujesz się nieswojo jeśli Jesteś sama, a potem jakoś pójdzie. :-)

w moich wyobrazeniach wszyscy sie tam znaja, lubia i wydaje mi sie ze bede na mnie krzywo bo jestem nowa:/ az mi sie odechciewa tam isc:(

Daj spokój... Znają się, ale zawsze jest kilka nowych osób. Nie ma tak, że jest stała grupa. Nie przejmuj się. Zobaczysz, po kilku zajęciach poczujesz się jak w domu.

dzieki musztarda. rozumiem ze sama chodzisz na fitness w takim razie moglabys mi jeszcze cos doradzic apropo stroju? moga byc np. spodnie dlugosci za kolano? albo jaki kroj koszulki? zebym nie wygladala jak z kosmosu, kurna nie wiem co sie teraz nosi :D

Posłuchaj, chodzę na fitness do normalnego klubu, w którym nie ma lansu, choć w środku Warszawy. :) Jak się ubierzesz, tak będzie dobrze. Nie polecam długich, szerokich spodni i koszulek do bioder. Ze zwykłej wygody. Nogawki będą Ci przeszkadzały w ćwiczeniach, a koszulkę w pozycji klęcznej będziesz miała w okolicy szyi. Krótko mówiąc... raczej dopasowane spodnie, leginsy, nawet krótsze i dopasowane koszulki. Plus odpowiedni biustonosz. Takie moje zdanie. :)

no tak masz racje. tylko kolejny problem jak zalozyc obcisle ciuchy jak mam kupe tluszczu i idzie sie porzygac patrzac na mnie a tam pewnie same laski szaleja... ale dzieki za odp

Masz wypaczony obraz. Przychodzi wiele lasek, które dbają o to, żeby się nie spaść. Ale grube też są. Po to są kluby fitness. :)