Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodko_gorzki

Dlaczego kobiety..?

Polecane posty

+ pokazać rozwiązania a nawet czasem poprowadzić za rączkę

Gość helen_ka
najlepiej jest ocenić tą która i tak juz poprzez zycie z czubkiem ma zbyt niską samoocenę :O Poczytaj słodki o tym jak wygląda życie z oprawcą. To nie jest ciąg niecnych jego uczynków jest to swoistego rodzaju krzywa raz jest bandytą a za chwile bedzie słodszy od ciebie i to jest niezwykle zgubne dla kobiety uwikłanej w taki związek. Ona potrafi niemalże zakrzywiac rzeczywistośc albo sama siebie obwiniac o jego humory aby jako tako przetrwać. Tu nie ma miejsca na myslenie to dzika walka o przetrwanie. Do takich sprowadza sie lyzdka egzystencja w życiu z psychopatą :O

"gdyby nie bylo na topiku sami to bardzo wysoko" no właśnie powtarzam, ze biednemu zawsze wiatr w oczy muszę się zgłosić do konkursu na najbrzydszy charakter czcionki, może chociaż tam nie będzie takiej konkurencji!

zajmij się czymś to za trudny temat dla ciebie ke? nic,widzę ze już po temacie i normalnej rozmowie:)

Gość kolejny nowy dzien nastal
13:34 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery zajmij się czymś to za trudny temat dla ciebie ke? nie kazdy jest tu poliglota :) dlaczego nie napiszesz wprost co?" liczysz na to (a raczej mylnie wiesz) ze inni sa glupsi od ciebie :)

ja ,ależ skąd od błyszczenia na kafe mamy inne damskie nicki:) jak chciałam tylko porozmawiać!

helen-ka - sorry, nie rozśmieszaj mnie. chcesz mi powiedzieć, że raz dostajesz w pysk, a za chwilę przychodzi i przeprasza - bo właśnie mu się śniło że jest rocky balboa? temat jest głupi? to wracaj na mądre tematy o penisach.

nie obraziłam ,skąd ten pomysł zwyczajnie spaceruje po topikach szukając ciekawych rozmówców

jedno madrzejsze od rugiego i dalo sie zauwazyc ze jedno od drugiego znacznie odbiega :) zawsze szczery moze wykaz sie czyms innym twoje stare nawyki staly sie nudnymi :) znudzonej samicy wyuczone :) lusi wrecz przewidywalne:) brakuje to kogos ?:)

Gość dziewczę z kafe
słodko-gorzki-jej chyba chodziło o taki mechanizm..facet raz jest świnią, za chwilę milutki. Facet mojej rzeczonej przyjaciółki też jest taki. Funduje jej totalną huśtawkę-raz uroczy, za chwilę cham. I ma wyczucie, bo gdy za bardzo zbliża się do granicy, to znów robi się cudowny :)

brakuje to kogos ? może jeszcze jednej wszystkowiedzącej orange,byś się nie czuła osamotniona?

dziewczę z kafe - czyli już znam receptę na długi i "szczęśliwy" związek(przynajmniej dla faceta) huśtawka nastrojów i zapewnienie jej dużo emocji. tylko, że to chyba nie dla mnie. nie umiem, nie chcę tak.

Gość dziewczę z kafe
słodko_gorzki- chore relacje są najsilniejsze. Dają dużo emocji, angażują całego człowieka..nie to co nudne, stałe związki pełne miłości i szacunku.

brakuje to kogos ? może jeszcze jednej wszystkowiedzącej orange ,byś się nie czuła osamotniona? ktos zwrocil sie do ciebie w tej sprawie o pomoc :)

a czy ty czekałaś /eś na pozwolenie pisząc swoje posty?:)

Gość helen_ka
[zgłoś do usunięcia] słodko_gorzki helen-ka - sorry, nie rozśmieszaj mnie. chcesz mi powiedzieć, że raz dostajesz w pysk, a za chwilę przychodzi i przeprasza - bo właśnie mu się śniło że jest rocky balboa? temat jest głupi? to wracaj na mądre tematy o penisach. słodko gorzki ty sie od takiego chama niewiele róznisz. To wina kobiety że jest z psychopatą?:O Sobie żeś ego podniósł :O Wiesz że psychopatyczne cechy ma nawet Bill Clinton? Poczytaj lepiej doucz się a potem dopiero otwierajj paszczę :O bo inaczej to sam stawiasz sie na równi z czubami :P

Gość helen_ka
słodko gorzki widać żal doope ci sciska ze laski od roztopionych mięczków twojego pokroju wolą te huśtawki? :classic_cool: nie chcesz? nie umiesz tak zyc? to zyj jak chcesz tylko po co ten temat?:O