Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bastiannn

dziwne zachowanie, dziewczyny czy taki jest wasz sposób?

Polecane posty

Gość powiedz jej to
ze denerwuje cie, kiedy musisz sam proponowac jej spotkania, i ze jesli tego nie zmieni, to koniec z wami. zobaczysz, jak zacznie dzialac ;)

Gość Bastiann
zabrzmi bardzo miękko ale troche obawiam sie jej tak powiedziec.. bo moze byc tak i obstawial bym ze tak wlasnie by bylo, ze by sama po prostu nie zaproponowala spotkanie, albo bym musial czekac np miesiac na taki ruch a ja nie chce tyle czekac.. ja chce miec ja jak najczesciej obok siebie, lezec w lozku przytulac ja, calowac, dotykac, wchodzic w nia.. :) moje pytanie jest po prostu takie, CZY U KOBIET TAKIE ZACHOWANIE JEST CALKIEM NORMALNE? czy to zwyczajna oznaka, ze laska nie jest mna jakosc szczegolnie zainteresowana i jestem jej obojetny, tzn spoko.. pogadac sobie przez net, przez telefon ok, fajnie.. ale juz cos wiecej to na obojetnosc?

Gość polactwo
Tak jej zachowanie jest jak najbardziej normalne,przypominam ze to mezczyzna ma zabiegac o kobiete a nie odwrotnie.

Gość loreta ...
Ja tak mam ... :) i u mnie to norma... :)

Gość Sports Man.
bo wy pojebane jestescie:)

Gość loreta ...
Akurat posługujący się rynsztokowym językiem i tak są poza moim zainteresowaniem ... więc 🖐️

Gość polactwo
Moj maz jest gentelmanem a kto jest pojebany hmmm pomyslmy:)

Gość Sports Man.
loreta.. po prostu pojebane jest wasze zachowanie, co to w ogole ma znaczyc, ze to facet ma zabiegac? jest rowno uprawienie zawsze kiedy cos jest na wasza korzysc to kurwa glowy unosicie do gory i głosicie, ze facet to, ze facet tamto bo WY JESTESCIE KOBIETAMI z kolei kiedy cos jest na korzysc facetów to wszystkie jak jeden mąż pierdolicie, ze was tez to powinno dotyczyc, ze nie ma podziałów itp.. pierdolnij sie w leb glupia babo dla mnie sprawa jest prosta, jesli kobieta nie wykazuje zadnych checi na spotkanie i daje po sobie poznac, ze nie jest zbyt zainteresowana (nawet jesli to jakies glupie gierki w stylu - jestem gowniarzem i musze pokazac, ze mi nie zalezy) to od razu odpada.. a najczesciej to na koniec daje mocnego kopa w dupe i grzecznie mowie by sie popukala w glowke

Gość polactwo
Lorera- i to jeszcze sports man :) to juz w ogole wszystko mowi za siebie ,kolego bardziej by ci pasowalo spot man :) taki spot na dupie haha

Gość polactwo
Sorki mialo byc LORETA

Gość Sports Man.
no tak.. typowe dla pań, brak sensownych argumentów zamieniacie na bełkot nie na temat - wyśmiewanie sie z niczego, próba ponizenia przykro mi, tym razem trafilyscie na goscia z jajami, ktory ma gleboko w dupie zdanie internetowych feministek i zyje realnym zyciem

Gość zatem zwyczajna
ja tak mam, mój niedoszly cłopak pewnie mysli to co ty... ale ja sama nie wyjdę z propozycją, ponieważ zdobywanie jest męską domeną... i nie masz pojęcia jak czekam na jego odzew, na jego propozycję... niestety jest nieśmiały:/

Gość loreta ...
Man - proponuje nauczyć się pisać na początek ... potem dopiero mędrkować ... 🖐️

Gość polactwo
A co ma do tego rownouprawnienie???????,cholera koles mylisz pojecia.boszeeee jakie kloce bezmyslne

Gość loreta ...
A od kiedy męscy faceci gawędzą na babskim forum? Zastanów się lepiej .. :O

Gość polactwo
No powiedzcie laski jak yo wyglada zeby dziewczyna ubiegala sie o faceta I prosila o spotkania?!zenada,od razu by ja tutaj skomentowali ze honoru nie ma :)

Ja również wolę czekać na krok ze strony faceta, chociaz z chęcia bym sama do niego odezwała, ale tego nie robię ponieważ to facet ma zabiegać o kobietę nigdy odwrotnie i jak on juz zaproponuje spotkanie to wtedy własnie doświadczam tego miłego uczucia ,że mu na mnie jednak zalezy:)

Gość Sports Man.
ale chwileczkę, co ma piernik do wiatraka? tak, to kolejna 'broń' w odpowiedziach kobiet na tym forum -co facet robi na damskim forum? chyba nie powinno was to dziwic? czytajac tutejsze tematy wiekszosc userów ma sie zdawać, ze to faceci, wiec jednak coś w tym jest.. chęć popisania z innymi, wymiana poglodow, zdan itp to normalne a wy jak zwykle zamiast odpowiedziec sensownie to omijacie temat, probujecie odpisac olewająco-przesmiewczo z lekkością pióra tym czasem w moich oczach potwierdzacie moją własną teorie jestescie słabymi istotami, bardzo słabymi, ktore zawsze i wszedzie patrza tylko na swoje dobro i przede wszystkim nielogicznymi postaciami

Gość polactwo
No wlasnie co robisz na babskim forum? Czytasz nasze glupie wywody?:)

Gość ja byłam taka sama kiedy
spotykalam sie z moim obecnym mezem :-) po prostu takie mialam przekonania, ze to facet powinien inicjowac spotkania, po za tym bylam nieco niesmiala i nie chcialam nic zepsuc jakas glupia propozycja mysle wiec, ze nie masz powodow do zmartwien, wrecz przeciwnie :-) pomysl co by bylo, gdyby dziewczyna zbyt mocno wystepowala z inicjatywa, moze niedlugo chcialaby z Toba zamieszkac/ zalozyc rodzine ect :-)

Gość Sports Man.
polactwo ale kto tu pisze o 'błaganiu o spotkanie' ? no chwila.. ja nie mam do czynienia z gówniarami z gimnazum co to kalkulują, kalkulują, czytaja gazety bravo i cholera wie co jeszcze w sytuacji kiedy jestem z kobieta w zwiazku to logiczne i normalne, ze kobieta tez powinna od czasu do czasu wyjsc z inicjatywa spotkania, pokazania facetowi, ze zalezu jej na nim itp ? nikt nie mówi o tym, by kobieta spotkała na ulicy goscia i od razu klękała przed nim prosząc o spotkanie, ale o tym, ze kiedy juz ze soba na powaznie flirtują.. dochodzi do zblizenia fizycznego, jest sex, jest namietnosc, czule slowka, maslane oczy, motylki w brzuchu to też macie pokazywać swoje zaangazowanie w sprawe a nie czekac jak pizdy na krok faceta.. w takim wypadku na pochybel tym glupim istotom zazwyczaj dziekuje za uslugi.. po co mam sie wkurwiac o glupote? znajde lepsza...

Gość loreta ...
Sam nie wie co pisze widocznie ... :O

Gość polactwo
Twoja teoria potwierdzona I co z tego,jak ci to nie pasuje zawsze mozesz zostac gejem!!!!!!I wtedy bedziesz mial twardziela a nie slaba istote :)

a skąd mamy wiedzie czy nie krecicie z kims jeszcze ?? zadzwoni jeden koles w pon nastepny we wtorek itp i tydzień na zabawie zleci szybko :O

Gość Sports Man.
nie musze zostawać gejem.. istnieja powazne i normalne kobiety-jest to rzadkosc, owszem przyznam, ale istnieja.. jestem chamem i rownież patrze na swoje dobro ale wszystko jest z klasą i odpowiednim podejsciem by nie ranić drugiej osoby w sytuacji kiedy widze, ze kobieta sie bawi w glupie gierki w stylu - nie odezwe sie pierwsza chociaz chce, nie zaproponuje spotkania pierwsza chociaz mam ochote sie spotkac to zwyczajnie mówie 'papa' bo ja z gówiarami i idiotkami sie mam zamiaru zadawac, rozumiesz?

Gość loreta ...
Rozumiemy, że nie interesuje nas ta liga, którą prezentujesz ... 🖐️

Gość a jjaaaa
Raczej norma .. Często czekamy jak to mężczyzna zaplanuje spotkanie .. tak już mamy i nic nie poradzisz

Autorze wiem z doświadczenia że czasem jest tak że kobieta może się po prostu bać że jak pokaże facetowi że jej zależy to on zacznie to wykorzystywać.może tego boi się twoja znajoma, że zaczniesz pokazywać jaki to jesteś maczo i że to ona powinna cały czas o Ciebie zabiegać.Chyba powinieneś postawić sprawę jasno co Cię boli, gdybanie nic tutaj nie da.

Gość polactwo
Dla twojej wiadomosci kobieta pokazuje swoje zainteresowanie I zaangazowanie na tysiace innych sposobow.poprostu razem sie uzupelniaja.dlatego sa pewne rzeczy z ktorymi to mezczyzna powinien wyjsc pierwszy

Gość loreta ...
Ja i tak wolę ten model, niż ten który narzuca się mojemu bratu ... Przyjeżdżają do niego, a on łaskawie je ... Eh ... nawet pozbyć się ich nie może ... :O