Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam szpitala dla siebie

Łódź - gdzie rodzic czego unikać

Polecane posty

j.w.

miałam rodzić w podebicach i tam miałąm lekarza ale teraz zamkneli oddział położniczy i szukam czegoś w lodzi... tak ze przy porodzie nie bede miala swojego lekarza

z doswiadczenia mojej siostry i bratowej zdecydowanie odradzam CZMP zwlaszcza, ze nie mialas z tamtad lekarza. Siostra bardzo chwalila sobie Rydygiera na szterlinga. Ja zamierzam tam wlasnie rodzic. Wszystko jednak zalezy od Twojego nastawienia.

zdecydowanie odradzam Zgierz! lekarze tragiczni, położna zależy na którą się trafi. na noworodkowym opieka nawet dobra (choć dwie zołzy położne też się trafiły) i ordynator, tak noworodkowego jak i położniczego - bryyyy masakra!

Gość asia mama
Polecam Matke Polkę, przy zgłoszeniu do szpitala można wybrac oddział, najlepszy nr 3. Dzieci są blisko mam, w takim pokoiku obok sali. Pacjentek rzeczywiście jest dużo i może to sprawiac wrażenie "tasmociągu" ;), ale opieka na pewno jest bardzo dobra, a sprzęt, którym dysponuje szpital - najlepszy. Chyba nikogo nie trzeba przekonywac, że w razie kłopotów liczy sie każda chwila. Natomiast ODRADZAM szpital im. madurowicza w Łodzi. Smród, ciasnota, personel - szkoda gadać. Młoda mama nie może liczyć na pomoc w opiece nad dzieckiem, nawet jesli jest po zabiegu cesarskiego cięcia. Co kilka lat trafia do opinii publicznej info o kolejnej fali zakażen w tym szpitalu. Nie dziwi mnie to. Wystarczy zobaczyć jak tam jest brudno. Reasumując ja polecam CZMP.

Gość koiko
polecam rydygiera zdecydowanie i tamtych lekarzy

Gość koiko
Baradyn jest dobry

rude rozwichrzone :D Pamietam, ze jak go pierwszy raz zobaczylam to chcialam uciec :) Ja ciazuje u Rogowskiego :)

Gość koiko
Rogowski tez ok:)