Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieztegoswiata

Pytanie do facetów : czy podobają wam się kobiety o jasnej karnacji?

Polecane posty

Pani.Karo-to moze wlasnie bardziej ilosc melaniny we wlosach wplywa na to na jaki kolor sie opalamy? Bo ja mam jasniutencka skore, ale kasztanowe wlosy wiec produkcja melaniny jako taka jest wysoka

Prawdę mówiąc nigdy się tym nie interesowałam, ale mi też nieraz sugerowano, że mam za mało witamin, żelaza, że taka blada i pewnie na coś chora jestem a wszystkie badania mam w normie.

a co do 'koloru' opalania się- zdecydowanie najpierw czerwony a potem po długotrwałych zabiegach można powiedzieć że LEKKO brązowy

Gość wielki_dzban@wp.pl
Uwielbiam kobiety o jasnej karnacji :)

Gość doobraanocka
a ja mam brązowe oczy ,brąz włosy i chodzę na solarium raz w tyg na 15 min taka średnio opalona jestem ale n ie chce więcej mieć brązu na ciele,tyle mi wystarczy :)

Gość wieczny_błękit_nieba
gusta i guściki są różne :) Ja mam bardzo jasna karnacje, ze względów "bezpieczeństwa ":P (bo zaraz jestem poparzona) nie wychodze latem z domu bez posmarowania sie kremem z wysokim filtrem. Ale swój kolor uważam za atut i bardzo lubię swoja cerę. Nigdy nie miałam problemu ze znaleznienim chłopaka i żadnemu z nich nie przeszkadzał mój kolor skóry. Zresztą myślę, że w związku nie tylko karnacja sie liczy, więc głowa do góry - każda stwora znajdzie swego amatora :) Uwierz w siebie i zaakceptuj sie, a ludzie sami będą szukac twojego towarzystwa, a jak Ty nie bedziesz robic problemu ze swoja karnacja, to inni tez nie :)