Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba chora ale sie okaze

Objawy chorób układu moczowego, jakie mieliście??

Polecane posty

Gość chyba chora ale sie okaze

ja mam bakterie i azotyny w moczu, opuchniete powieki i kostki i brzydko pachnacy mocz :( i wskazuje to na jakas infekcje ukladu moczowego , ale dziwi mnie ze nic mi nie boli przy sikaniu, nie boli mi pecherz ani nic z tych rzeczy, jutro mam wizyte u dr, a tymczasem moze ktos napisze cos na ten temat?

Gość serdelkowa
różnie to bywa. ja miałam raz przeraźliwy ból przy oddawaniu moczu a drugi raz tylko dziwne łaskotanie w podbrzuszu za to ciemny mocz o intensywniejszym zapachu. przy kamieniach może się pojawiać krew w moczu choć i przy zwykłym zapaleniu też tak bywa. mi pomaga branie prouro i wygrzewanie termoforem (choć ostatnio słyszałam teorię, że w cieple sie bakterie rozwijają więc już sama nie wiem). ale żurawiny dużo i duzo sikać to podstawa.

Gość gość
Polecam artykuł http://www.medi-tour.pl/667,0,choroby-ukladu-moczowego-objawy.html, tutaj wypisane są najczęstsze objawy. prawda jest taka, że każdy objaw może być oznaką poważnej choroby jak i naszym wymysłem. Lepiej jednak nie bagatelizować i nie szukać porady na forum, a po prostu iść do specjalisty, który pomoże lub wykluczy problem ;-)

Gość gość
ja mam często infekcje dokładnie takie jak opisujesz z powodu kamicy nerkowej , nic nie boli ale czuć zapach mało przyjemny

masz powracające infekcje? czy profilaktycznie stosujesz jakiś suplement na wzmocnienie układu moczowego, co już przyjmowałaś/łeś?

Gość gość
k***o spamerska, przestań odkopywać tematy dla swojej debilnej reklamy! :o