Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GREEN_DAY

staram sie od 1,5 roku

Polecane posty

Aha dziewczyny zamówiłam ten mikroskopz allegro i zobaczymy co ztego wyjdzie,bo dopiero sobie konto na allegro założyliśmy i 1raz zamawialiśmy:)

Czesc:) Nadzieja to super, oby sie to sprawdzilo i przynioslo oczekiwany efekt:) Co do psychologa to ja tez niestety nie doradze konkretnego lekarza z tamtych okolic ale sa fajne stronki z rankingami lekarzy gdzie pacjenci wpisuja swoje opinie - mozna sie zapoznac:) No i wydaje mi sie ze taka wizyta u psychologa nie zaszkodzi, moze sprawi ze cos tam sie odblokuje w psychice... Jesli wszystkie badania sa ok to warto sprobowac w tę strone. U mnie od rana znow goroco:( Jest lato i dla tych ktorzy maja urlop to super sprawa hehe ale ja siedze w domuna zwolnieniu i sie tu gotuje;) Pewnie final bedzie taki ze przespie pol dnia. Pozdrowionka:)))) 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼

Hej Olcia:)Zobaczymy co z tego wyjdzie:)Dziś właśnie sobie jeszcze kupiłam magnez odrazu z witaminą B6,bo słyszałam,ze może pomóc,ale on chyba ma działać tak,żeby się uspokoić i wtedy się coś może odblokuje?Bo nie wiem dokładnie:)

Gość GREEN_DAY
Hej wszystkim!!! Popieram jesli idzie o wizyte u psychologa, jest to dosc drogi biznes niestety ale jesli kogos stac na takie wizyty to rzeczywiscie moze sie okazac ze beda one bardzo pomocne. Dziewczyny a teraz napisze wam hiciora... Rano przyszla do mnie kumpela poniewaz wczoraj sie widzialysmy i narzekalam jej ze mnie w tym cyklu na tydzien przed @ boli brzuch, zwlaszcza po jednej stronie mam takie klucia i piersi, i ze tyle sie nie udawalo wiec teraz tez pewnie bedzie standard. ona ma juz 2 dzieci i przy kazdej ciazy robila testy duzo wczesniej przed @ i zawsze wychodzily dlatego dzis pojawila sie z testem z samego rana, obudzila mnie bo stwierdzila ze skoro u niej wychodzily to u mnie tez wyjdzie jesli jestem w ciazy. ....... No i bylo sikanie, najpierw jedna kreska a pozniej cien drugiej!!!!! Sluchajcie, widac druga kreske, jest slabiutka ale jest. Oczywiscie pisze wam to i nie wierze za bardzo ze sie udalo, bo za 4-5 dni powtorze test i pewnie sie okaze ze to lipa ale dalo mi to do myslenia... Moja kolezanka skakala z radosci a ja ja ochrzanialam ze za wczesnie ze test mogl sie pomylic. ALE, zastosowalam sie OLCIA do twoich porad wiec wiesz.......... wszystko moglo sie zdarzyc;)))) Zobaczymy, trzymajcie kciuki hehe. Przynajmniej pozyje troszke nadzieją:))))) BEA.................29................27.06............ ........wielkopolskie MALINECZKA.....28.................24.06............... .. ...sląskie KASIULA1983.....27...............29.06............ ........małopolska GREEN_DAY......29.................28.06................. ...wielkopolskie AGA_TON.........26.................01.07.............. .. ... mazowieckie _NETI_..............26........... 01.07................ ......lubelskie SODALITE.........35................02.07................. ....Illinois KAMA26...........28................10.07................ .....dolnośląskie anka76............34................14.07............... .........śląskie NADZIEJA 86.....24................14.06......................slaskie< br /> ******************************************************** ***************** UDALO SIE!!! ................TERMIN ********************************************************* ***************** OlciaK_LODZ.....................??? ********************************************************* *****************

Gość GREEN_DAY
Do @ zostalo mi dokladnie 5 dni wiec zatestuje moze w pn jesli wczesniej nic sie nie wydarzy...

Gość GREEN_DAY
Nadzieja, magnez rzeczywiscie dziala na uklad nerwowy wiec jak najbardziej mozesz lykac bo nie zaszkodzi.

No no no:)))) Ale super wiesci!!!! Podobno testy sie raczej nie myla w tę strone... Kreska to kreska:-D Chyba mozemy ci GRATULOWAC!!!!!!!!!!!!!!!

ja też tak myślę,ze testy się w tą stronę nie mylą,ale też rozumiem Twoje podejście!:)

GREEN_DAY tez mi sie wydaje ze test sie raczje nie mysli czyzbysmy mialy 2 zaciążona? super by bylo wszystkie bedziec9e zachodzci ini nie ja jak zawsze:((((ja chba nigdy nie ujrze 2 kreseczke

Gość NASZA TABELA
BEA.................29................27.06............ ........wielkopolskie MALINECZKA.....28.................24.06............... .. ...sląskie KASIULA1983.....27...............29.06............ ........małopolska GREEN_DAY......29.................28.06................. ...wielkopolskie AGA_TON.........26.................01.07.............. .. ... mazowieckie _NETI_..............26........... 01.07................ ......lubelskie SODALITE.........35................02.07................. ....Illinois KAMA26...........28................10.07................ .....dolnośląskie anka76............34................14.07............... .........śląskie NADZIEJA 86.....24................14.06......................slaskie< br /> ******************************************************** ***************** UDALO SIE!!! ................TERMIN ********************************************************* ***************** OlciaK_LODZ.....................??? ********************************************************* *****************

Aktualizuję tabelkę:) BEA.................29................27.06............ ........wielkopolskie MALINECZKA.....28.................24.06............... .. ...sląskie KASIULA1983.....27...............29.06............ ........małopolska GREEN_DAY......29.................28.06................. ...wielkopolskie AGA_TON.........26.................01.07.............. .. ... mazowieckie _NETI_..............26........... 01.07................ ......lubelskie SODALITE.........35................02.07................. ....Illinois KAMA26...........28................10.07................ .....dolnośląskie anka76............34................14.07............... .........śląskie NADZIEJA 86.....24.................17.07......................slaskie ******************************************************** ***************** UDALO SIE!!! ................TERMIN ********************************************************* ***************** OlciaK_LODZ.....................??? ********************************************************* *****************

Gość Bea.
Green Day GRATKI!!!!! No nie moze byc, zobaczycie teraz zlapalysmy dobra passe i po kolei bedziemy przenosci sie do dolnej tabelki:-D Malineczka nie wolno ci tak mowic!!! Uda sie nam WSZYSTKIM! Ale upałłłłł:((( Meczy mnie taka pogoda, najchetniej zamieszkalabym w lodowce;) Milego wieczoru kobitki!

Czesc! Na razie nic nie zrobilismy z meza badaniem, bo sie okazalo, ze trzeba to zrobic w porannych godzinach, od 7 do 1, acha i... nie ma pokoi i trzeba w ciagu godziny dowiesc, no poczekamy na dzien wolny od pracy, bo przeciez sie nie bedzie zwalnial z tego powodu ;) Co do mnie to rano sie wkurzylam bo nie moglam sprawdzic owu, non stop pokazywalo mi blad, nie wiem czy moczu bylo za duzo, czy za malo, czy urzadzenie padlo, zrobilam dwa testy i wzielam trzeci do pracy :D bo nie mialam az tyle minut by czekac, w pracy tez wyszedl blad i zrobilam po przyjsciu do domu (4 tego dnia, co za marnotrastwo) i buzka sie niestety nie pokazala :( Puste kolko, tak wiec znowu wiem, ze nic nie wiem :( Miesiaczke mialam 2 lipca, w ostatnim cyklu owulacja byla ok. 18, to myslalam, ze to czas na to, moze nie mam owulacji :( Bezsens/ A ogolnie to mam zly humor, wszystko mnie drazni, i ta nie chcac sie odczepic ponad 10kg nadwaga tez, przypetalo sie cholerstwo a teraz sie nie chce odpetac, buuu

Wkladam tabelke bo naglowek zjadlo, nowe osoby moga nie wiedziec o co nam chodzi :) *************************************************************************************** NICK:classic_cool: .........WIEK..............OSTATNI OKRES 😠...............SKĄD... ********************************************************* ***************************** BEA.................29................27.06............ ........wielkopolskie MALINECZKA.....28.................24.06............... .. ...sląskie KASIULA1983.....27...............29.06............ ........małopolska GREEN_DAY......29.................28.06................. ...wielkopolskie AGA_TON.........26.................01.07.............. .. ... mazowieckie _NETI_..............26........... 01.07................ ......lubelskie SODALITE.........35................02.07................. ....Illinois KAMA26...........28................10.07................ .....dolnośląskie anka76............34................14.07............... .........śląskie NADZIEJA 86.....24.................17.07......................slaskie ******************************************************** ***************** UDALO SIE!!!😴 ................TERMIN ********************************************************* ***************** OlciaK_LODZ.....................??? ********************************************************* *****************

Gość Bea.
HEJ :-D Solidate ja tez miewam takie humorki, czasami doslowie wszystko i wszyscy mnie draznia i ucieklabym gdzies na koniec swiata zeby dali mi spokoj... Ale szybko mi przechodzi na szczescie. Dziewczyny u mnie za oknem w cieniu 28 stopni. A jest dopiero po osmej, co bedzie pozniej???????????? Chcialabym zrzucic pare kilo, zreszta moj maz rowniez i postanowilismy ze bedziemy biegac wieczorkami, najpierw krotkie dystanse a pozniej byc moze dluzsze. Tyle ze dopoki jest lato to mi sie chce, ale jak przyjdzie jesien, plucha, zimno i deszcze to pewnie zmienie zdanie hehe. Zycze wam milego dzionka:-)

Gość Bea.
Acha, nadzieja ja tez bralam magnez przez jakis czas, czesto dopadaly mnie skurcze - i pomoglo. Ale biorac magnez trzeba by zrezygnowac najpierw z kawusi hehe bo mija sie z celem lykanie tabletek a pozniej picie hektolitrow kawy;););)

Gość Bea.
Cos na poprawe humoru na poczatek dnia:) Znalazlam na ktoryms topiku:-) Własnie znalazłam w necie heh dobre teksty: Twoje ubrania : Pierwsze dziecko: - Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę. Drugie dziecko: - Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da. Trzecie dziecko: - Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi ciuchami. Przygotowanie do porodu: Pierwsze dziecko: - Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy. Drugie dziecko: - Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku. Trzecie dziecko: - Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży. Ciuszki dziecięce: Pierwsze dziecko: - Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę. Drugie dziecko: - Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami. Trzecie dziecko: - A niby, czemu chłopcy nie mogą nosić różowego? Płacz: Pierwsze dziecko: - Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie. Drugie dziecko: - Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko. Trzecie dziecko: - Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku. Gdy upadnie smoczek: Pierwsze dziecko: - Wygotowujesz po powrocie do domu. Drugie dziecko: - Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi. Trzecie dziecko: - Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi. Przewijanie: Pierwsze dziecko: - Zmieniasz pieluchę, co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta. Drugie dziecko: - Zmieniasz pieluchę, co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby. Trzecie dziecko: - Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan. Zajęcia: Pierwsze dziecko: - Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp. Drugie dziecko: - Bierzesz dziecko na spacer. Trzecie dziecko: - Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej. Twoje wyjścia: Pierwsze dziecko: - Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki. Drugie dziecko: - W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki. Trzecie dziecko: - Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko, jeśli pojawi się krew. W domu: Pierwsze dziecko: - Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko. Drugie dziecko: - Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka. Trzecie dziecko: - Kryjesz się przed własnymi dziećmi. Połknięcie monety: Pierwsze dziecko: - Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia. Drugie dziecko: - Czekasz aż wysra. Trzecie dziecko: - Odejmujesz mu z kieszonkowego.

Bea dobre:D kurde znow sie upały zaczynaja aletak to jest jak jest zimno to chcialo by sie cieplo,albo na odwrót a ja dalej na luz postanowilam tylko od przyszlego cyklu mierzyc temperature dalej zarzyywac castagnus,olej z wiesiołka dokupie sobie jeszcze folik a mojemu mezowu salfazin i daje zupelnie na luz i mam zamiar sobie kupic psa hehee

Cześć dziewczyny:) Beta dobre to było hehe:D.Co do magnezu to ja piję tylko 1kawę dziennie,z jednej łyżeczki to chyba nie za dużo? Sodalite,a Ty urzywasz testów owulacyjnych?Czy jakieś jeszcze inne urządzenie,o którego istnieniu jeszcze nie wiem:D?Ja czekam aż mi przyjdzie ten mikroskop,ale chyba w tym cyklu już chyba go nie zdąrzę wykorzystać:) Sorki za błąd w tabelce:)

Czesc dziewczynki:) Nadzieja kawka z 1 lyzeczki raz dziennie to nie grzech:))) Ps moj tata pije kawe jak ja herbate, moze nawet 10 razy dziennie po czym wieczorkiem bezproblemowo idzie spac. I na nic sie zdaje tlumaczenie ze to mu szkodzi - jak szkodzi skoro on sie czuje dobrze i juz, gadki koniec;) Co prawda ma bardzo niskie cisnienie ale... Malineczka pomysl z psem jest super!!! Wielu parom sie udalo wlasnie po tym jak /zainwestowali' w zwierzaka;) Bea dobre, dobre:-D Solidate nie denerwuj sie tak:-) Mysl pozytywnie, testami sie nie przejmuj i juz:-D Buzka! Dziewczyny ja jem za trzech prawie... Rano jem sniadanie ok. 8 a o 10 moglabym zjesc juz obiad i pozniej jeszcze z 4 razy obiad i ze 2 kolacje;)))). Oczywiscie nie jem tyle bo przeciez nie ma takiej potrzeby ale ssanie w zoladku jak juz sie wlaczy to jest nieciekawie... Njagorsze jak zlapie mnie taki glod w miescie np, na zakupach itp. bo wtedy nic nie jest wazne tylko sklep i cos do zarcia. Green day daj znac co tam u ciebie:-D Pozdrowionka.

Dzlaczego? :( Jej ja bym bardzo chciala i maz obiecal mi ze kupimy beagle'a - ja jestem barrrdzo za zwierzetami, psa musze miec i jak nie dojdziemy do porozumienia to kupie sobie sama;) Bo moj maz owszem, lubi psy ale u kogos, na nic tlumaczenie ze mamy podworko i moze mieszkac w budzie:(

Ja z nim wychodzić nie miałabym zamiaru,a po drugie u nas w klatce jest już sporo miłośników zwierząt:)

Gość Bea.
Dziewczyny jaki upał!!!! Ja sie buntuje, mam dosc;) A gdzie reszta kolezanek sie podziewa????????? Dajcie znac co u was laseczki!

Gość Bea.
Ja uwielbam psy, zaraz po slubie dostalam kochanego labradora i nie wyobrazam sobie zeby go z nami nie bylo:)))))) Ale rozumiem tych ktorzy nie lubia psow - no coz to jest duzy obowiazek, spacery, karmienie, klopoty z wyjazdami ale co tam;) A inna psrawa to wychowanie psa... Mamy sasiadke ktora ma malego psiaka i kiedy wychodzi z nim na spacer to wszyscy dookola wiedza o tym, ta mala bestia tak szczeka ze czasami mam ochote mu kopniaka zasadzic:))))))

Bea. ja wlasnie tez chce czarnego labladorka oe sa takie slodziutkie i bardzo kofane,kolezanka ma czarnego pieska i 2 letniego synka od poczatku jak dzdziu sie urodzil to jej synek sie wychowywal wlasnie z "psem"przynajmniej zajmuesie czyms i piesio bedzie moim dzeciaczkiem narazie ihihih bede miala sie kum opiekowac oprucz mojego m noi kocham psy musze dac na luz i zajac sie czyms poza praca

czesc kolezanki.mam troche zaleglosci;)(rozpisalyscie sie troche)u mnie jakos leci.mam gosci przez kilka dni.narazie nie mysle o staraniu.tak jak pisalam jestem tym wszystkim zmeczona.nawet nie licze ktory jest dc.(mysle ze nie licze)moze gdzies tam w podswiadomosci;)przesladuja mnie kobiety w ciazy.jedne rodza inne zachodza.a ja zwariuje.ciagle mam dola i nie umiem sobie ze soba poradzic.nie umiem cieszyc sie zyciem.czy to juz depresja???pozdrawiam serdecznie