Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GREEN_DAY

staram sie od 1,5 roku

Polecane posty

wlasnie tak sobie pomyslalam, bo mialas bardzo dlugie cykle i skapa miesiaczke, a do tego cykle bezowulacyjne wiec problemem moze byc wlasnie ta prolaktyna

na pewno wszystko bedzie dobrze:) trzymam kciuki:) najwazniejsze zeby wykryc przyczyne, a pozniej leczenie i bedzie z gorki:) wiem, ze latwo mi mowic i ciezko sie nie martwic, ale ja zawsze bralam przyklad z siostry, ktora starala sie 2lata z polipami na jajnikach, gdzie lekarz jej powiedzial, ze nigdy dzieci miec nie bedzie (konowal) a miesiaczki miala co pol roku... teraz ma dwojke dzieci i trzecie w drodze:) trzymam za Ciebie mocno kciuki kochana:)

Gość anulek_24
Witajcie dziewczynki pragnę do was dołączyć też pragnę zajść w ciążę staram się 3 cykl i tak bardzo bym chciała mieć już dziecko mój mąż też bardzo chce teraz 2 miesiące zawodu powtarzam może teraz więc zobaczymy. Ma nadzieję że można dołączyć?

Pewnie,że można dołączyć:)Witamy.Jak widziś i pewnie się omyślasz,3cykle to bardzo mało i nie ma się jeszcze czym martwić:)

Gość anulek_24
Tak 3 cykle to jeszcze nie dramat ale już chciałoby się mieć dziecko. W mojej rodzinie teraz dużo kobiet w ciąży. Najbardziej mnie martwi to, że jedną ciążę poroniłam w zasadzie było puste jajo płodowe i pragnę by w końcu się udało

Gość anulek_24
Jakoś czuję, że z wami będę się trzymała to w końcu ujrzę dwie wymarzone kreski:) jakoś tak łatwiej mój mąż remontuje nam mieszkanie już niedługo wyprowadzamy się od teściów i w końcu będziemy sami. Jeszcze tylko 2 tygodnie :) Kochane a co może sprzyjać w owulacji i jakie leki najlepiej brać przed spodziewaną ciążą. Ja jak na razie łykam kwas foliowy. a ten lek z wisiołku to wpływa pozytywnie na owulację?

Wisiołek działa na poprawę śluzu,bierzesz go w 1dc,ale tylko do owulacji!!!Ja nie widziałam większych efektów po wiesiołku.Kwas też biorę,możesz brać magnez+wit.B6!Mi lekarz dał takie darmowe próbki witamin dla mnie i dla męża:Prenatal Pro baby!

Gość anulek_24
Widzę, że dużo przeszłaś ale w końcu musi się udać wierzę że każda z nas zobaczy na teście dwie upragnione kreseczki. Dziękuję za podpowiedź odnośnie tych leków:) muszę zrobić badanie tsh bo podobno coś tam jest z tarczycą nadczynność bądź niedoczynność. To ma jakiś zły wpływ na zajście w ciąże? Zbliża się powoli Boże Narodzenie może któraś będzie miałą prezent czyli dwie kreseczki

Gość anulek_24
I to jest najgorsze te ceny... jak z kosmosu.

Gość anulek_24
Ale w aptece może być taniej niektóre apteki mają wiele refundowanych leków może w aptece zapytaj o ten lek???

Chora tarczyca może mieć duży wpływ na problem z zajściem w ciążę.Znajoma miała coś z tarczycą i dobrych kilka lat się starała o dziecko,3lub4razy poroniła,ale ma teraz córeczkę!Tylko w ciąży musiała leżeć:(Ale dała radę.Może i dużo już przeszłam,ale jak widać są osoby,które przeszły jeszcze więcej!Tylko niektórzy potrafią jakoś z tym żyć i sobie radzić,a mi to nie bardzo wychodzi!Ja jestem bardzo wrażliwa,wszystkim się przejmuję,marwię itp:(

Gość anulek_24
No tak widzę, że masz podobnie jak ja. Też jestem osobą która wszystkim się przejmuje ale cóż nasz babski mózg jest tak skonstruowany. Ale wiem jedno, że załamywać się też nie wolno kiedyś musi się udać. ja jestem właśnie w połowie cyklu od tego też cyklu zaczęłam z testami owulacyjnymi więc zobaczymy czy jakieś efekty będą. Najgorzej, że mam pracę zmianową i stresującą momentami jest ciężko i ten stres. W poprzednim miesiącu miałam bardzo skąpą miesiączkę już myślałam że się udało a tu kicha.

Gość anulek_24
******************************************************** *** ************************* NICK .........WIEK ..............OSTATNI OKRES ...............SKĄD ********************************************************* **************************** Gosiek82........28......starania zawieszone........Pl- lubelskie, Irlandia MOONIAA123....34................03.11.........13 cykl... ........maz. EWELA125........21.................01.09................. ....dolnośląskie AGA_TON.........26.................02.09.............. .. mazowieckie BAUBAU............36.................07.09..........PL-po morskie ,Włochy Pati................30...................09.09........... ........wielkopolskie _NETI_.............27.................19.09.............. .........lubelskie NADZIEJA86.......24.................24.09................ ......śląskie KASIULA1983.....27...............28.09............ ........małopolskie MALINECZKA.....28.................10.11.............. .. ...śląskie atka87.............23.................15.09.............. ........dolnoslaskie ANKA76............34................02.10............... .........śląskie KAMA26...........28................28.10................ .....dolnośląskie SODALITE.........35................18.10................ ....Illinois kb83...............27...............24.09................ .....śląskie anulla1003........31................01.11................ ......Łódź _KaSiA_...........27................09.11................ zachodniopomorskie anulek_24.........24...................03.11.............podlaskie ***************************************************** ********************* U D A L O S I E!!! ................TERMIN ...... PLEC ********************************************************* ***************** OLCIAK_LODZ.....................11.03.2011r......córeczk a GREEN_DAY.........................09.04.2011r.......... ......... Bea...................................26.054.2011 r .......synek inka linka.............................16.06.2011r............... .......

To ja pracuję od niedawna,dorywcza praca,ale rezygnuję z niej,bo m.in.koliduje mie to z lekarzem.Ten cykl miałam dłuugi w 44dc dostałam brązowego plamienia,a potem już plamiłam krwią,ale też to było skąpe,ale lekarz zaliczył to plamienie do @!

Gość anulek_24
Właśnie u mnie też to było tak zaliczone. A od następnego cyklu mam iść na monitorowanie owulacji więc zobaczymy jak to będzie. Ja właśnie też dostałam tego plamienia w 36 dc a mam cykle regularne 30-32dni ale myślę, że praca tak wpłynęła na to i stres bo nie brakuje mi go ostatnio niestety. Najtrudniej jest być cierpliwym na to wszystko ale cóż w końcu musi się udać. Pomału i do przodu:)

Gość anulek_24
No tak mówią że cierpliwość popłaca we wszystkim u mnie niestety daleko do tej cierpliwości ale będzie ok jakoś wierzę w to

A gdzie reszta dziewczyn? My we wtorek skończyliśmy 1sopień kursu,a w ten wtorek 2sopień zaczynamy:)Zapomniałam napisać hehe.

Gość anulek_24
dobra spadam jadę oglądać postępy w remoncie naszego gniazdka

wrrrrrrrrrrrrr no nie wytrzymam, skasowal mi sie post juz 2 raz, a w pracy musialam zamknac bo szef zaczal gapic mi sie w ekran!!!!!!! nadzieja, ale masz badan, widze, ze ostro do przodu pojdzie, pamietam ile razy ja odwiedzilam labolatorium, tez troche kasy wydalam, moze nie tyle co Ty...ale jednak... moze jakos uda Ci sie jednak pogodzic ta prace, zawsze kasa sie u Was przyda, chociaz z drugiej strony jak Cie wykorzystuje to olej to...nie ta to inna! wazne ze masz nowego lekarza, ktory dziala, a nie siedzi, a jestes jeszcze młoda wiec spokojnie zdazysz, ja to chyba przekrocze kolejna 10tke bez dziecka;/ witam nowa kolezanke, 3 cykle kiedys tez myslalam, ze to dlugo, teraz sie z tego smieje:) buziaki