Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GREEN_DAY

staram sie od 1,5 roku

Polecane posty

Zajebana polska służba zdrowia i te ich limity!!!Właśnie dzwoniłm do przychodni i jutro mojego lekarza nie ma,będzie dopiero za tydzień,a najbliższy termin jest na początek grudnia!!!Ręce opadają!!!:(

Nadzieja - wiesz co a może ty jesteś w ciąży tylko ten test jakiś kiepski. Kup jeszcze jeden i zrób bo to jakoś mi wygląda dziwnie. Ja już w pracy kawkę piję:)

dzien dobry, nadziejko kupic i sprawdzic powinnas ...ja jak schizowalam na temat ciązy to wlasnie wtedy zaczely mi sie pojawiac przed @ plamienia bez boli .....potem jednak wrocilo wszystko do normy:) ale trzymam dalej kciuki i zagladam po dobra wiadomosc!!

Ale ja nie schizuję się,że to jednak ciąża,tylko niepokoi mnie ten długi cykl i to,co się dzieje z moim organizmem,a test do pewności chcę powtórzyć!

1kreska tak jak myślałam,czyli cykle mi się pochrzaniły.!raz mam tak długi cykl:)Muszę do lekarza się wybrać,a teraz takie kolejki,miesiąc czasu!Jakiś czas temu czekałam ok 2tyg na wizytę,a teraz już miesiąc!:(

ehhhhhhhhhhhh nie powinny byc takie cykle dlugie!!bylabys juz kurna w polowie nastepnego prawie;)bzdura...!ale nic dalej sie bawimy w starania;)tzn ja jeszcze nie, ja gumkuje jak narazie hihih

No ja dziś mam 38dc i też nic też mi się pochrzaniło:( jak do czwartku nie dostanę to zrobię test i też muszę iść do swojej lekarki po tabletki na wywołanie w razie czego. Ja o tyle mam dobrze że chodzę prywatnie i nie ma takich długich terminów najwyżej maks 4-5 dni. Sangriaa - my też gumkujemy:)

A ja właśnie zastanawiam się czy iść prywatnie!Muszę pomyśleć nad jakimś lekarzem,zorientować się!

witam:) nadzieja, kasia chyba przez ta jesienna pogode cykle sie pochrzanily:) chyba jakies problemy hormonalne. Kasia Ty niedawno odstawilas tabletki tak? to pewnie gospodarka hormonalna sie reguluje ja dzis na 16.30 do gin..i juz zaczynam panikowac. nie moge znalezc sobie miejsca ale pierwszy raz od dwoch tyg dobrze spalam, nie snily mi sie zadne poronienia ani puste pecherzyki. jednak dzis sie wszystko wyjasni, ale ustalilismy z moim, ze jak moj gin nic nie zobaczy to pojde jeszcze do innego zeby potwierdzil diagnoze bo niby mam bardzo dobrego lekarza ale zawsze moze sie pomylic, w koncu to tylko czlowiek.... jak wroce to postaram sie dzis dac Wam znac a jesli nie dzis to jutro rano na pewno... u mnie pada i jest zimno brrr... pozdrawiam

inka linka- dobrze będzie, trzymam mocno kciuki za was:) Tak tak odstawiłam tabletki i wiem na 100% że w ciąży nie jestem i dlatego mam taki długi cykl a że jak pisałam wyżej jajeczkowanie miałam dopiero w 25dc to tak liczę że do 40 dobiję:)

Czesc kobietki:) Weekend mialam nie za ciekawy, maz 'zdychal', ja nawet nie mialam sily i ochoty usiasc przed kompem. W sobote poszlam na spacer z psem, jak wracalam to strasznie zaczal bolez mnie brzuch, az mi lzy lecialy ze strachu co sie dzieje.W domu polozylam sie i po chwili przeszlo - moze nie powinnam tyle chodzic??? Nadzieja, przykro mi, kurcze rzeczywiscie cos sie musialo strasznie pochrzanic, bo te cykle sa za dlugie:( Musisz koniecznie skonsultowac z lekarzem te sytuacje. Inka linka, trzymam kciuki, wierze ze wszystko bedzie dobrze!!! Ale mamy pogode... Kurde pada od rana, ja chodze 'snieta'...

Co do lekarzy to nie zawsze jest tak ze prywatnie znaczy lepiej ale z drugiej strony chodzi tu o twoje zdrowko i szczescie i jesli czujesz ze idac panstwowo jestes olewana to dla spokoju umow sie na prywatna wizyte. ja chodze prywtnie - mam super pania dr, wizyty nie sa drogie, teraz chodze czesciej wiec za niektore nie place wogole, jestem b zadowolona, poswieca mi duzo czasu.

Olcia - nie chodź za dużo jak cię boli:( Ja chodziłam państwowo to lekarka mnie olewała wizyty były na odczepnego 5 minut i spadaj. Teraz lekarka poświęca mi około 50 minut i jestem zadowolona.

Hello! Ale lejeeeeeee:( Ja tez z kawusia od rana ale widze ze nie za wiele daje. Nadzieja jednak mialas przeczucie ze @ nadejdzie - trzeba ufac temu co sie w srodku czuje... Przytulaski. Dziewczyny u mnie malpy brak, poczekam jeszcze z 2 dni i zatestuje bo mi sie raczej nie spoznia a teraz tak wlasnie sie dzieje. Nie chce mi sie wierzyc ze sie udalo ale zobaczymy. Brzuch nie nie boli, ale zadnych objawow nie mam aniw 1 ani w 2 strone. Pozdrowka!!!!

Dzień dobry:) Dzisiaj dostałam @:) a więc równo 14 dni trwała druga faza. Ale super bo ani mnie brzuch nie boli ani nic. Mówiłam że na 100% nie jestem w ciąży :P Zaraz się wpiszę do tabelki bo to pierwsza normalna:)

******************************************************** *** ************************* NICK .........WIEK ..............OSTATNI OKRES ...............SKĄD ********************************************************* **************************** Gosiek82........28......starania zawieszone........Pl- lubelskie, Irlandia MOONIAA123....34................03.11.........13 cykl... ........maz. EWELA125........21.................01.09................. ....dolnośląskie AGA_TON.........26.................02.09.............. .. mazowieckie BAUBAU............36.................07.09..........PL-po morskie,Włochy INKA LINKA.......22.................09.09....................o polskie Pati................30...................09.09........... ........wielkopolskie _NETI_.............27.................19.09.............. .........lubelskie NADZIEJA86.......24.................24.09................ ......śląskie KASIULA1983.....27...............28.09............ ........małopolskie MALINECZKA.....28.................14.10............... .. ...śląskie atka87.............23.................15.09.............. ........dolnoslaskie ANKA76............34................02.10............... .........śląskie KAMA26...........28................28.10................ .....dolnośląskie SODALITE.........35................18.10................ ....Illinois kb83...............27...............24.09................ .....śląskie anulla1003........31................01.11................ ......Łódź _KaSiA_...........27................09.11................zachodniopomorskie ***************************************************** ********************* U D A L O S I E!!! ................TERMIN ...... PLEC ********************************************************* ***************** OLCIAK_LODZ.....................11.03.2011r......córeczka GREEN_DAY.........................09.04.2011r.......... ......... Bea...................................01.05.2011 r...................

Gość Bea.
Hej wszystkim! Oglaszam wszem i wobec ze bede mamusia synusia;) Pani dr widziala co nieco na usg wiec powiedziala ze mozemy kupowac niebieskie rzeczy:) Moj maz przeszczesliwy - ja w sumie tez choc powiem szczezrze ze jakos tak dziewczynka chodzila mi po glowie... Kasia witaj w tabelce:) Mnie tez boli czasami brzuch, nie twardnieje ale jak postoje albo sie nachodze to musze pozniej polezec troszke. Nadzieja, myslalam ze sie udalo bo rzeczywiscie @ splatala ci figla tym ze tak dlugo sie ociagala z przyjsciem... Musisz naciskac lekarza zeby cos z tym zrobil bo nawet nie wiesz jak teraz sie starac kiedy sa dni plodne itp. Zreszta masz mniej szans na zajscie przez to ze tak dluuugo trwa cykl - inne dziewczyny juz sa w polowie nastepnego, prawda? Trzymam za ciebie mocno kciuki! Ja dzis gotuje kapusniaczek - pierwszy raz hehe, jeszcze nie robilam... Zobaczymy co wyjdzie, przepis mam z netu plus mama pod telefonem;);)

Bea- gratuluje synusia! Wpisz do tabelki płeć:) Uciekam pracować:)

Gość Bea.
******************************************************** *** ************************* NICK .........WIEK ..............OSTATNI OKRES ...............SKĄD ********************************************************* **************************** Gosiek82........28......starania zawieszone........Pl- lubelskie, Irlandia MOONIAA123....34................03.11.........13 cykl... ........maz. EWELA125........21.................01.09................. ....dolnośląskie AGA_TON.........26.................02.09.............. .. mazowieckie BAUBAU............36.................07.09..........PL-po morskie,Włochy INKA LINKA.......22.................09.09....................o polskie Pati................30...................09.09........... ........wielkopolskie _NETI_.............27.................19.09.............. .........lubelskie NADZIEJA86.......24.................24.09................ ......śląskie KASIULA1983.....27...............28.09............ ........małopolskie MALINECZKA.....28.................14.10............... .. ...śląskie atka87.............23.................15.09.............. ........dolnoslaskie ANKA76............34................02.10............... .........śląskie KAMA26...........28................28.10................ .....dolnośląskie SODALITE.........35................18.10................ ....Illinois kb83...............27...............24.09................ .....śląskie anulla1003........31................01.11................ ......Łódź _KaSiA_...........27................09.11................ zachodniopomorskie ***************************************************** ********************* U D A L O S I E!!! ................TERMIN ...... PLEC ********************************************************* ***************** OLCIAK_LODZ.....................11.03.2011r......córeczk a GREEN_DAY.........................09.04.2011r.......... ......... Bea...................................26.054.2011 r .......synek

Gość Bea.
Dzieki:) Przyjemnej pracki:-) Ja jeszcze chwile posiedze, poczytam wiadomosci i zmykam do sklepu, musze zrobic zakupy zeby upichcic ten kapusniaczek:P Nadzieja jesli masz jakies pomysly co do tej zupki to podziel sie prosze ze mna, co bym jej nie skopała hehe. A twoje zdanie bedzie sie w tej kwestii liczylo bo zawsze masz jakies fajne pomysly na obiadki i ciasta i wogole:)

Witam,no i post mi się skasował zanim go wysłałam:( Ja właśnie kawkę sobie popijam.Ale musze jeszcze przed pracą lecieć do mojego gin.skserować swoją kartę choroby,bo chcę iść do innego lekarza.Ten lekarz leczy też w klinice niepłodności w Katowicach,do której chcieliśmy jechać,ale dowiedziałam się,ze przyjmuje też w Żorach,więc tam chcę się zapisać,bo mam o wiele bliżej:)Koszt wizyty 90zł,USG 60zł,a cytologia 30zł.Dzwoniłam tam wczoraj i powiedziałam jaka jest sytuacja.Mam czekać na tel.czy na jutro się nie zwolniło miejsce,a jeśli się nie uda,to wizyta na ok.17ego lub po 20tym listopada.Wczoraj zaczęłam już plamić trochę też krwią,ale normalną miesiączką tego nazwać nie można.nic mnie też nie boli jak zawsze przy @!Bardzo bym się chciała do tego lekarza dostać,tj.Dr.Cholewa,bo on się też zajmuje niepłodnoscią itp.My już jesteśmy zmęczeni tymi ciągłymi problemami,Jak nie z brakiem ciąży,to praca,albo problemy w rodzinie itp.Za dużo tego wszystkiego naraz ostatnio,ciągle pod górkę:( Olcia nie forsuj się tak:) Pati zgadza się,miałam przeczucie,że @przyjdzie,ale tego jeszcze @nie można nazwać:) Bea super wiadomość,najważniejsze,żeby dziecko było zdrowe,bo zdrowe dziecko,to największy SKARB:D

witam:) bea gratuluje synusia:) u mnie wszystko w porzadku serduszko bije:) dzidzia ladnie rosnie:) przepisal mi luteine i urosept bo mam zapalenie drog moczowych za wysokie leukocyty i bakterie w moczu, mam nadzieje ze bedzie dobrze. za 3 tyg kolejna wizyta bo mam tylozgiecie i kiepsko sie prostuje. o ciazy nikt jeszcze nie wie, jesli wszystko bedzie dobrze to powiemy na swieta. wczoraj nic nie bylo w stanie popsuc mi humoru nawet ogromny rachunek za prad.. zycze milego dnia:)