Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anetti*26

jak dobrze schować pieniądze na sobie?mąż jedzie do niemiec po samochód

Polecane posty

Gość Anetti*26

z jakimś facetem który sprowadza samochody. Planujemy kupić samochód do 1000 euro..mam wielkie obawy co do tego wyjzadu..jak w miarę bezpiecznie schować pieniądze?

Gość tak mysle
napewno nie w kieszeni w spodniach z tylu ani sprzodu i nie w samochodzie. Najlepiej przy sobie przy piersi w kieszeni....

Gość Anetti*26
mąz jedzie samochodem tego faceta sam na sam. kurcze on się uparł na ten cholerny wyjazd a ja się boję bo to są jsak dla nas bardzo duże pieniądze

Gość ppp0ppp0ppp0
mojego ojca okradli ...mial schowane w spodniach bojowkach.specjalnie takie zeby bylo duzo kieszeni.podbiegli zrobili szum i bylo po forsie...po 50 tys:(to bylo w tajlandi meza okradli w turcji.mial pieniadze na klacie w kieszeni zapiete na 3 bezpieczne agrafki od wewnatrz .tak samo szum i po kasie .teraz nie pamietam ile ale sporo........ teraz nosi w gaciach(saszetka wiesniaka;))na to gacie i spodnie. mozna tez rozlozyc pieniadze w kilku miejscach.zawsze mniejsza strata.dobry zlodziej da rade ......niestety.

Gość Anetti*26
no właśnie to ma być kupno od indywidualnej osoby..więc raczej odpada.. a nie wiem jak inaczej można to załawić

isc do banku i przelac na konto tej osoby kase i sprawa zalatwiona, tyle tam na miejscu. niemcy sa uczciwi, ale skad wiesz ze maz nie natknie sie na turkow i arabow, a oni czyhaja tylko zeby kogos okrasc.

Gość Anetti*26
no ale jak przelać? nie rozumiem..mamy konto w pko... więc nie wiem jak by miał wybrać w niemczech i przelać

Gość Anetti*26
boże jakie mam teraz zaćmienie w głowie

Gość ej bez biustu chyba ci seksu
Kasa w gumkę, kasa z gumką jak tampon:classic_cool:

Idz jutro do banku BZWBK i załóż konto walutowe. Prowadzenie konta to 10 E rocznie wiec nie majątek. Wpłać tą kasę i przelejesz mu na konto po transakcji a mąz niech wpłaci zaliczke czy coś.

W sportowych sklepach są takie "szaszetki" do trzymania kasy na wysokości pasa ale w spodniach.

Gość Anetti*26
nie głupi pomysł tylko u nas nie ma bzwbk a nie wiem czy z tą zaliczką przejdzie bo on ma od razu przyprowadzić ten samochód

ok, maz jest w reichu i idzie do banku z gosciem i tam przelewa kase z waszego konta na konto tego goscia uzywajac karty pko, oczywiscie bedzie musial zaplacic prowizje za transakcje. ja tak robilem. i wszystko jest potwierdzone i sprawa zalatwiona.

Gość Anetti*26
diabeł wcielony? i z bankomatu wypłaci 1000E? wydaje mi się niemożliwością i pewnie wielka prowizja

Gość Anetti*26
ss viking dobre, jutro zapytam w pko czy jest to możliwe... to jest tak jakby przez transfer

Gość mulin mulen
niech wsadzi zwyczajnie do paczki po papierosach i włoży zwyczajnie do kieszeni na piersi, najciemniej pod latarnią... Druga opcja - przed sfinalizowaniem transakcji podjeżdża z gościem do bankomatu i na miejscu wypłaca kasę, ja przeważnie tak robię i kurs jest korzystniejszy niż przy kupnie euro w Polsce

Gość kieerva
ja pierdole.. to juz wystarczy nawet komputer znalesc i zrobic przelew przez internet :o

tak zapytaj o transfer z karty za granica.............nie wytrzymam, bo ciagle mowie o elektronicznej transakcji a nie wyplacaniu 1000euros z bankomatu :)

Gość Anetti*26
tak najłatwiej powiedzieć jA pierdolę przez neta nie zawsze tak jest, że ktoś tak chce dostać przez neta..jest jakaś bariera językowa i są obawy..mnie martwi bardzije to że mąż jedzie z obcym kolesiem który sprowadza samochody ten koleś jest z płońska..my jesteśmy z mazur...wiemy o tym kolesiu coś tylko z neta konkternie z forów gdzie zachwalają go, że spoko gośc itp.

Gość Anetti*26
i najbardziej boję się tego przejazdu z płońska do niemiec...

Gość zołza jeddnaaaaaaaaa
owiń banmdazem i włóz do pochwy.. jakby co to masz okres i nosisz tampon

no pomysl ogicznie czy ktos kto sprowadza samochody, ma dobra opinie, i pewnie zarabia w ten sposob niezle potrafilby skusic sie na jakies marne 1000 euro zeby komus zrobic krzywde,,,,,,,,,,,,,,,,,moim zdaniem nie wiec przestan sie przejmowac.powodzenia

Gość Anetti*26
no dobrze ma dobre opinie, ale może sam sobie je stwarza w necie.. nie wiem ale strasznie się boję

Gość Anetti*26
kurwa sory jebłam sie o jedno zero to miało być 10 000E o matko ale jestem zdenerowana a to dopiero za tydzień

jesli to jest 10000e wiec tym bardziej to powinna byc elektroniczna transakcja.............no ale przeciez za takie pieniadze to mozna nowe auto w polsce kupic po co kupowac zlom z reichu?

Gość jako tako śmako
wsadz po prostu pieniądze do kieszeni w spodniach i zaszyj kieszeie dziala sama wypróbowałam jak jechałam z włoch z 2000 euro przy dłuższej koszulce nic nie widać a przede wszystkim cały czas czujesz ze ja masz przy sobie a jjak ktos chce ci je skroić nie ma mozliwości zeby tego nie poczuć

Gość Anetti*26
teraz [p powodzi? oj uwierz mi, że nie.. ile razy był gdzieś tam tyle razy nic z tego...zawsze bity a to nie o to chodzi

nie nieszkam w polsce wiec malo wiem co tam sie dzieje.........powodz wiem ze jakas byla ale salony samochodowe sa zawsze pewnie otwarte wiec radzilbym kupic nowy samochod w polsce