Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojniaczek

Dlaczego kobiety są takie naiwne ?

Polecane posty

Gość biedaku
powiedz wprost ze żadna z zaproszonych nie przyszła, to moze znajdziemy powód i cos wspólnie wymyślimy WSPIERAMY CIE :D

Gość ajc
zenujacy jestes!!!!!!!!!!!!

To nie pozostaje Ci życzyć nic innego jak tego aby spotkało Cię to samo. pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy.

Gość świnka piggy
strasznie marny człowiek z ciebie, musisz sobie to uświadomić, albo my ci to uświadomimy :classic_cool: zresztą już ci to tutaj uświadomiły niektóre osoby, celnie komentując twoje poczynania 🖐️ :)

Gość świnka piggy
przystojniaczek stały tam z pół godziny i kręciły sie jakby miały w dupie owsiki, ale z kumplami mieliśmy ubaw a jesli naprawdę stały tam pól godziny, czekając na takiego pajaca jak ty, to faktycznie nie jest mi ich żal, były głupie i dlatego umówiły się z tobą 🖐️ zresztą, nie wierzę :)

Gość lilann86
Czytajac twoie wypowiedzi to jestes pusty jak wiadro. Jestes niedojrzaly emocjonalnie masz ubaw bo sie umawiasz i nie przychodzisz.Określ sie sam ....

ojojoj ale się dziecko podbudowało ;) Rzeczywiście masz powód do dumy :) Na Twoim miejscu martwiłabym się brakiem rozumu :)

Gość miśkarolek
tu ni ma nic do śmiechania biedne dziewczątka ....

A Ty musiales sie z trzema umowic , bo tak bardzo ciebie swedzial ten Twoj WACUS................tylko tym umiecie myslec bo rozumu wcale nie macie .

no z trzema co godzine inna przychodziła, a my w pubie mieliśmy polewke, nie widziały mnie bo szyby były lustrzane, a najlepsze, że i tak im wkręciłem, że tam byłem to uwierzyły i dalej są chętne na kolejne spotkanie !

Gość chetniacha
Przystojniak umowisz sie ze mna?skoro taki niezly jestes to ja bym cie chciala poznac???????;?

Gość jjjjjjjjqqqq
"a dlaczego biedne ? totalna polewka z nich na co one liczyły ? czego szukały ?" - może szukały tego po co przyszły, tyle że prawda jest taka, że siedziałeś w tym pubie bo bałeś się wyjść i zagadać! więc na końcu przystojniaczek spierdolił z podkulonym ogonem do baru bo bał się podejść i porozmawiać w realu. Wrócił więc tu - gdzie czuje się najlepeij. Witamy z powrotem :)

Gość hahahahahahahaha
no popatrz jakie robisz wrażenie na kobietach, dobrze że cię nie znały inaczej to ty byłbyś wystawiony na pośmiewisko. nie ma nic żałośniejszego niż facet nie szanujący kobiet. więcnie ciesz się zbyt długo co dajesz innym wróci prędzej czy później!!!!

Gość fffffffff
Przystojniaczek a na portalu randkowym...czlowieku nie masz odwagi i honoru za grosz w sobie....czekaj czekaj jeszcze za to odpłacisz...nawet nie bedziesz wiedział kiedy...a skoro taki piekny jestes to czemu panny nie masz? chyba ze w domciu brak lustra a to juz inna sprawa...wyskocz gdzies do marketu i spojrz na siebie...

Gość kobiety są naiwne oj są
mój kumpel poprzednio przebierał w laskach i ciagle na coś narzekał ;) teraz znalazł sobie bogatą frajerkę i jest dla niego wszystko git majonez

przystojniaczek jakoś takie szmaty jak wy leca na mnie na portalu randkowym...więc chyba ni ejest ze mną tak źle, a że sa naiwne to moge sie z nich pośmiać... Widać że to Ty jesteś taką szmatą bawiącą sie kosztem innych.

Gość mooooooniaaaaa
a po co sie z nimi umawiasz i nie przychodzisz? :|

Gość hihiheh
no nie no szacunek zalosny frajerze :d